kpss lisans çözemediğimiz tüm konulardaki soruları beraber çözelim

Merhaba kızlar matematikle ilgili çözemediğiniz kısımlarda ben yardımcı olabilirim. ben de tarihten danışırım size. :))

Merhaba kızlar matematikle ilgili çözemediğiniz kısımlarda ben yardımcı olabilirim. ben de tarihten danışırım size. :))
vallaha çok iyi olur canım buraya yazarım mat sorularımı bayramdan sonra kümelerden devam edeceğim ben ramazanda çalışamadım hiç

Ben daha başlamadım canım ama aynen tarihten başlıcam çok fazla konu var ve ezber bi yerden başlamak lazım ama. senin tarih nasıl canım.
benim Türkçem iyi sosyal konularda eksiklerim var tarihten ben de çok korkuyorum ama çalışarak başaracağız artık

matematiğim orta işte geometri de çalışayım diyorum

benim Türkçem iyi sosyal konularda eksiklerim var tarihten ben de çok korkuyorum ama çalışarak başaracağız artık
Aynen canım tarih ve matematik,türkçe mantık sorusu,güncel belirleyici kısımlar. Çok ve düzenli çalışma gerektiriyor.

merhaba arkadaşlar, ortaöğretim kpss'ye hazırlanıyorum size danışmak istedim matematiğim iyi değil 4-5 net çözebiliyorum sizce bu sayısal netiyle Türkçeden 25 net ve genel kültürden 50 net imam hatip mezunu olarak hangi memurluklara atanabilirim ve bu kadar matematik yeterli olur mu atanmam için yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim herkese kalbindeki güzel mevkilere gelmesini dilerim herkes hakkında hayırlısı olsun

canım benim bilgim yok ama bilgisi olan varsa yazar ben lisans meznu olarak gireceğim kamu mezunuyum ama matematik biraz daha fazla yapmalısın bence

Bende varım arkadaşlar.
Diger forumlari sık takip edemiyorum ama buraya bakarım mutlaka.
Benim mat iyi fakat güncel tarih kötü.
Organize bi sekilde haberlerde vs gördüğümüz güncel olayları da yazalım hatta üzerine tartışalım ki otursun iyice.
Ben çalışmaya daha baslamadim.iibfliyim alandan girecegim nasipse.
Herkese başarılar: )

alan konusunda da yardımcı olursun bize ben alana vakit kalırsa bakacağım bakalım hayılısı mat sorularımda olacaktır ellerinizden öper memleketteyim evime hayırlısıyla döneyim bakacağız hemn çalışmalara devam

İnşallah elimden geldigince seve seve yardımcı olurum☺
Bende bi duzenimi oturtayim başlayacağım inşallah

Evli misin canım?
Ben hem evli hem cocukluyum
Hayırlısı bakalım
evet evliyim canım 2 senelik ay ben de bebiş çok istiyorum hayırlısıyla ama 1 senedir olmadı sorun da yok ama hamile kalamıyorum aşırı takmaktan stresten sanırsam..
Allah analı babalı büyütsün çok küçükmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…