KPSS Lisans 2014 Sonuçları Açıklandı!

kizlar bu sinav bir daha olacak mi? kurumlar kendi alacaklardi artik kendi sinavlari ile....

Alandan girdiyseniz artik bazen 70 ama genelde 75 ve ustu kurumlara kaldi..

Kurumlar yazili ve sözlü mulakatla alim yapacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

p3 üm 85,69154 gelmiş.Sıralamam 11499....

p10 um 90,27859 gelmiş.Sıralamam 1003....

Ama daha alan sınavı var,öğretmenim. Öğretmenlik olmazsa inşallah düz memurluğa 2 yıl içinde atanırım inşallah.

Tebrik ederim maşallah çok iyi puan almışsınız.
Ne öğretmenisiniz? Merak ettim.
Umarım alan sınavınızda iyi geçer ve atanırsınız

Maşallah benim canım arkadasıma. Cok ama cok sevindim. Alan beklediğin gibi olmasa da 2. Atamada yerleşirsin inşallah. Valla kendim sınava girmişim gibi sevindim :)

Vay maşallah, hayırlı olur inşallah sevda, tebrik ederim

yani bu son sinav miydi? Bosuna hazirlanmayaim diye sormustum......

Ha yok su basbakanin dediğini söylüyorsunuz.. Son simav olduğunu sanmıyorum çünkü kesin bir aciklama yapilmadi olacak dendi sadece öyle bir yilda kaldiramaz diye dusunuyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sedo andro belso
Araları okumadım naptınız kuzular.Puanlar düşük ama sıralamalar yüksek olmuş sanırım.Nasıl durumunuz:26:

maaşallah fındıgıma sen hakkın olanı aldın sonunda çok şükür kuzum
Sedo andro belso
Araları okumadım naptınız kuzular.Puanlar düşük ama sıralamalar yüksek olmuş sanırım.Nasıl durumunuz:26:

stim ben bakmadım puanıma muhtemelen 70lidir diye düşünüyorum standart sapması 11 miş galiba sınavın yani düşük nete yüksek puanlar oldu bu yıl ama bizim daha yarın alan sınavı var

Son düzenleme:
Tebrik ederim maşallah çok iyi puan almışsınız.
Ne öğretmenisiniz? Merak ettim.
Umarım alan sınavınızda iyi geçer ve atanırsınız

Çok teşekkür ederim.Branşım Türkçe.Allah razı olsun,inşallah.

Maşallah benim canım arkadasıma. Cok ama cok sevindim. Alan beklediğin gibi olmasa da 2. Atamada yerleşirsin inşallah. Valla kendim sınava girmişim gibi sevindim :)

Canımmm çok teşekkür ederim. Benim de okuduğum yorumlar,haberler o yönde.Rabbim hayırlısını versin çok teşekkür ederim.

Vay maşallah, hayırlı olur inşallah sevda, tebrik ederim

Teşekkür ederim ablacım,inşallah.

Çok teşekkür ederim canım. Yarın bi geçsin bakalım,hiçbir şey bitmedi henüz.

Linka tebrik ederim canım hayırlı olsun, alan sınavın da çok güzel geçer inşallah.

Canım teşekkür ederim çok,amin inşallah.

Sen düz memurluk düşünmüyor musun,p3 epey yüksek gelmiş sanırım senin de.:26:

Bu sonuca göre mecbur düşünüyorum artık kuzum, bölümün alımına bağlı biraz da eğer çok alım olursa ki sanmıyorum o zaman mühendis olarak atanabilirim bir ihtimal. 4001 için p3 sıralamam fena değil evet.

Ben ümitliyim 2 yıl içinde gelir inşallah bana sıra ama anlattığına göre sen Kasım'da gidersin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…