kizlar bu sinav bir daha olacak mi? kurumlar kendi alacaklardi artik kendi sinavlari ile....
Canim p 35 var digerleri yok. P35 puanim 64.29p 35 p38 p49 kaç yapmissin puan olarak da yazarsan sevirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alandan girdiyseniz artik bazen 70 ama genelde 75 ve ustu kurumlara kaldi..
Kurumlar yazili ve sözlü mulakatla alim yapacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
p3 üm 85,69154 gelmiş.Sıralamam 11499....
p10 um 90,27859 gelmiş.Sıralamam 1003....
Ama daha alan sınavı var,öğretmenim.Öğretmenlik olmazsa inşallah düz memurluğa 2 yıl içinde atanırım inşallah.
Maşallah benim canım arkadasıma. Cok ama cok sevindim. Alan beklediğin gibi olmasa da 2. Atamada yerleşirsin inşallah. Valla kendim sınava girmişim gibi sevindim :)p3 üm 85,69154 gelmiş.Sıralamam 11499....
Ama daha alan sınavı var,öğretmenim.Öğretmenlik olmazsa inşallah düz memurluğa 2 yıl içinde atanırım inşallah.
yani bu son sinav miydi? Bosuna hazirlanmayaim diye sormustum......
kızlar... iktisat bölümü 81,5 puan , sıralama 45.950 nasıl sizce??
Sedo andro belso
Araları okumadım naptınız kuzular.Puanlar düşük ama sıralamalar yüksek olmuş sanırım.Nasıl durumunuz:26:
maaşallah fındıgımap3 üm 85,69154 gelmiş.Sıralamam 11499....
Sedo andro belso
Araları okumadım naptınız kuzular.Puanlar düşük ama sıralamalar yüksek olmuş sanırım.Nasıl durumunuz:26:
Tebrik ederim maşallah çok iyi puan almışsınız.
Ne öğretmenisiniz? Merak ettim.
Umarım alan sınavınızda iyi geçer ve atanırsınız
Maşallah benim canım arkadasıma. Cok ama cok sevindim. Alan beklediğin gibi olmasa da 2. Atamada yerleşirsin inşallah. Valla kendim sınava girmişim gibi sevindim :)
Vay maşallah, hayırlı olur inşallah sevda, tebrik ederim
maaşallah fındıgımasen hakkın olanı aldın sonunda çok şükür kuzum
stim ben bakmadım puanıma muhtemelen 70lidir diye düşünüyorum standart sapması 11 miş galiba sınavın yani düşük nete yüksek puanlar oldu bu yıl ama bizim daha yarın alan sınavı var
Linka tebrik ederim canım hayırlı olsun, alan sınavın da çok güzel geçer inşallah.
Canım teşekkür ederim çok,amin inşallah.
Sen düz memurluk düşünmüyor musun,p3 epey yüksek gelmiş sanırım senin de.:26:
Bu sonuca göre mecbur düşünüyorum artık kuzum, bölümün alımına bağlı biraz da eğer çok alım olursa ki sanmıyorum o zaman mühendis olarak atanabilirim bir ihtimal. 4001 için p3 sıralamam fena değil evet.
Ben ümitliyim 2 yıl içinde gelir inşallah bana sıra ama anlattığına göre sen Kasım'da gidersin inşallah.
İnşallah kuzum bakalım hayırlısı olsunAlan sınavın yarın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?