- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
Evet balım,9.30'da.:18:
Allah zihin açıklığı versin, hayırlısıyla onu da atlatırsın inşallah kuzum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet balım,9.30'da.:18:
Allah zihin açıklığı versin, hayırlısıyla onu da atlatırsın inşallah kuzum.
Senin durumun nasil still.
stim ben bakmadım puanıma muhtemelen 70lidir diye düşünüyorum standart sapması 11 miş galiba sınavın yani düşük nete yüksek puanlar oldu bu yıl ama bizim daha yarın alan sınavı var
Ayy linka senin puanlar ne güzel öyle bu sene öyle yada böyle devlet kapısına veriyoruz seni çok sevindim kuzumÇok teşekkür ederim canım. Yarın bi geçsin bakalım,hiçbir şey bitmedi henüz.
p3 üm 85,69154 gelmiş.Sıralamam 11499....
p10 um 90,27859 gelmiş.Sıralamam 1003....
Ama daha alan sınavı var,öğretmenim. Öğretmenlik olmazsa inşallah düz memurluğa 2 yıl içinde atanırım inşallah.
Ben daha girmedim grmeden bile diyebilirim durumumu berbat sen girmişmiydin kuzum ya?
Kuzum Allah yardımcınız olsun kaç tane sınavla uğraşıyorsunuz.
Ayy linka senin puanlar ne güzel öyle bu sene öyle yada böyle devlet kapısına veriyoruz seni çok sevindim kuzum
uffak bi rice
90 lı olanı bana versene
hacı o kadar sınavla boğuştuğu halde derece yapmış hatun biz 5 derse alamazsak ölelim
Kendi adına konuşma hacı sende 90 'ı görecen kayıran Allah beni kayırsın
Ben daha girmedim grmeden bile diyebilirim durumumu berbat sen girmişmiydin kuzum ya?
Kuzum Allah yardımcınız olsun kaç tane sınavla uğraşıyorsunuz.
Ayy linka senin puanlar ne güzel öyle bu sene öyle yada böyle devlet kapısına veriyoruz seni çok sevindim kuzum
uffak bi rice
90 lı olanı bana versene
Maşallah linka zor günlerin üstesinden böyle geldin işte büyük ihtimal gidersin ikinci atamada ne güzel ya Allah isteyenlere nasip etsin.
hacı o kadar sınavla boğuştuğu halde derece yapmış hatun biz 5 derse alamazsak ölelim
kendi adıma konuşmuyorum gene yaranamıyorum yaw hacı nerde o günler valla 85i göreyim yeter
Kuzum Kasım olmaz diyorlar ama inşallah öğretmenlik olmazsa 2 sene içinde götürür bu beni. Al kuzum ya senin olsun,bi naneye yaramıyor o çünkü.
Derece sayılır mı la bunlar ?
Görürsün hacı sen yaa.Çok umutluyum senden ben bu azimle değil 85 i zeki müreni bile görürsün iyiki bölümlerimiz aynı değil kahr olurdum 3001 sakın sulanma git kendi bölümünden güzel güzel ben anca böyle kazanırım
Olsun kuzum ya kasım olmasında şubat olsun o olmasında haziran olsun ama olsunda.Bekleyeme razı insan yeterki olsun bir daha bu stresi çekmeyelim
tabi sayılır kızım deli misin
hacım ağzın bal yesin keşke dediğin kadar çalışkan olsam inşallah atamaya yetecek kadar alalımda kurtulalım başka bir şey istemiyorum. kriterlerim bilen yok her yere gidebilriim
Ay of kızlar bizim bölümdekiler puanlarını yazmaya başladı. Liste yapmışlar yine 92-93 puanlar İşim zor çok zor
3001 kadroları iyi değilmiş diyolar
hem sen bu saatte napıyorsun ayakta soru çözüyorsun değil mi
Ay of kızlar bizim bölümdekiler puanlarını yazmaya başladı. Liste yapmışlar yine 92-93 puanlar İşim zor çok zor
valla yalan söyleyemicem mat çalışıyorum ama hep unutmusum bol soru çözmem lazım
Ay şekerim bende deneme yapıyordum 115 net dedim 114,9 net çıkınca sinirlendim bıraktım hiç olacak iş değil yani
demek isterdim lakin,denemede bi yerde fena takıldım sinir yaptım yaptıkça daha da takıldım en sonunda bıraktım
kaç net yapıyorsun hacı ben öyle 110ları falan görmüyorum açıkcası görsem helva yapar dağıtırım heralde
şaka maka stresten midir nedir her şeyi unutuyorum ben. baya bi tekrar yapmam lazım bu ay ki diğer ay deneme cennetine düşeyim
Sit,Badiş... Sizin muhabbetlere ölüyorum ben yaaa.
Badişim valla atandınız yazısı görmeden inanamayacağım.Öyle sıyırttılar.
Androm sıkma canını ya.Biliyorum kendi bölümünden gitmek istersin illa ama düz memurluk garanti ilk atamada,sıkma canını.