KPSS Lisans 2014 Sonuçları Açıklandı!

Senin durumun nasil still.

Ben daha girmedim grmeden bile diyebilirim durumumu berbat sen girmişmiydin kuzum ya?
stim ben bakmadım puanıma muhtemelen 70lidir diye düşünüyorum standart sapması 11 miş galiba sınavın yani düşük nete yüksek puanlar oldu bu yıl ama bizim daha yarın alan sınavı var

Kuzum Allah yardımcınız olsun kaç tane sınavla uğraşıyorsunuz.

Çok teşekkür ederim canım. Yarın bi geçsin bakalım,hiçbir şey bitmedi henüz.
Ayy linka senin puanlar ne güzel öyle bu sene öyle yada böyle devlet kapısına veriyoruz seni çok sevindim kuzum

uffak bi rice
90 lı olanı bana versene

Son düzenleme:

Maşallah linka zor günlerin üstesinden böyle geldin işte büyük ihtimal gidersin ikinci atamada ne güzel ya Allah isteyenlere nasip etsin.

hacı o kadar sınavla boğuştuğu halde derece yapmış hatun biz 5 derse alamazsak ölelim

Kuzum Kasım olmaz diyorlar ama inşallah öğretmenlik olmazsa 2 sene içinde götürür bu beni. Al kuzum ya senin olsun,bi naneye yaramıyor o çünkü.

Maşallah linka zor günlerin üstesinden böyle geldin işte büyük ihtimal gidersin ikinci atamada ne güzel ya Allah isteyenlere nasip etsin.

Teşekkürler Sedom çok şükür. Amin inşallah canım.

hacı o kadar sınavla boğuştuğu halde derece yapmış hatun biz 5 derse alamazsak ölelim

Derece sayılır mı la bunlar ?

kendi adıma konuşmuyorum gene yaranamıyorum yaw hacı nerde o günler valla 85i göreyim yeter

Görürsün hacı sen yaa.Çok umutluyum senden ben bu azimle değil 85 i zeki müreni bile görürsün iyiki bölümlerimiz aynı değil kahr olurdum 3001 sakın sulanma git kendi bölümünden güzel güzel ben anca böyle kazanırım

Kuzum Kasım olmaz diyorlar ama inşallah öğretmenlik olmazsa 2 sene içinde götürür bu beni. Al kuzum ya senin olsun,bi naneye yaramıyor o çünkü.

Olsun kuzum ya kasım olmasında şubat olsun o olmasında haziran olsun ama olsunda.Bekleyeme razı insan yeterki olsun bir daha bu stresi çekmeyelim

Derece sayılır mı la bunlar ?

tabi sayılır kızım deli misin

hacım ağzın bal yesin keşke dediğin kadar çalışkan olsam inşallah atamaya yetecek kadar alalımda kurtulalım başka bir şey istemiyorum. kriterlerim bilen yok her yere gidebilriim

3001 kadroları iyi değilmiş diyolar

hem sen bu saatte napıyorsun ayakta soru çözüyorsun değil mi

Ay of kızlar bizim bölümdekiler puanlarını yazmaya başladı. Liste yapmışlar yine 92-93 puanlar İşim zor çok zor

Ay of kızlar bizim bölümdekiler puanlarını yazmaya başladı. Liste yapmışlar yine 92-93 puanlar İşim zor çok zor

Yuh! yememiş içmemiş çalışmışlar mı ya o tarih soruların nasıl yapıpta 90 küsür almışlar.bazı insanları hiç anlamayamaycağım sanırım

Senin hiç mi şansın yok kuzum ya.Belki çokta fazla kişi yoktur 9 alan :26:

sıralaman 3 binlerdeydi dimi senin kaç puan ederki seninde öyle bişeydir diye düşünüyordum
kuzu siz bölüm olmasa da memursunuz valla biz paçayı nasıl kurtarcaz bakalım

valla yalan söyleyemicem mat çalışıyorum ama hep unutmusum bol soru çözmem lazım

Ay şekerim bende deneme yapıyordum 115 net dedim 114,9 net çıkınca sinirlendim bıraktım hiç olacak iş değil yani

demek isterdim lakin,denemede bi yerde fena takıldım sinir yaptım yaptıkça daha da takıldım en sonunda bıraktım

kaç net yapıyorsun hacı ben öyle 110ları falan görmüyorum açıkcası görsem helva yapar dağıtırım heralde
şaka maka stresten midir nedir her şeyi unutuyorum ben. baya bi tekrar yapmam lazım bu ay ki diğer ay deneme cennetine düşeyim

Sit,Badiş... Sizin muhabbetlere ölüyorum ben yaaa.

Badişim valla atandınız yazısı görmeden inanamayacağım.Öyle sıyırttılar.

Androm sıkma canını ya.Biliyorum kendi bölümünden gitmek istersin illa ama düz memurluk garanti ilk atamada,sıkma canını.

Hadi hadi unutmamışsındır seenn hacı 80 görsem öpüp başımın üstüne koyuyorum.denemelerde yapamıyorum ben ya hiiç anlamadım.Soru bankasında karmalarda 20 üstü tarih neti yaparken denemelerde 15 felan yapıyorum sinir oldum.Coğrafyada aynen ne oluyor anlamıyorum

Naptın linka çok merak ettim.Sınav umarım çok iyi geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…