- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Merkezi atamada herkesin puanı P3
hangi inek oya soruların da %10 u açıklanmış zaten nette herkesin cevap verdiği soruları açıklamışlar ulan ösym bu sondu
Bizim dershane paylaşmış bir öğrencisinin sonucunu. 99.9988 gibi bişey almış 2. olmuş
Batirmisim 76. Bn yanisin dogruyu goturdugunu bilmiyodum bile
Bölüm nedir?
Ben zaten ev hanımı olacağım. Diplomaları da şöyle büyütüp duvar tablosu olarak asmayı düşünüyorum.
Ucak muh canim. Kadro bile yok zaten ondan calismadim.
67 ile atanan uçak mühendisi tanıyorum. A kadroydu ama. İlanları takip et bence.
Aaa ucak muhendisi taniyan gormek bile mucize oldu benim icin. Evet bizde kadro az. Kimsenin devlette gozu yok. Ona da acilirsa basvuran girer iste... ben bulunsun diye girdim iste. Olursa valla ucarim :)
Ben zaten ev hanımı olacağım. Diplomaları da şöyle büyütüp duvar tablosu olarak asmayı düşünüyorum.
İnşallah olurHayırlısı olsun.
senin sonuç ne? kesin 85i vurmussundur
Rüyamda vurdumHayatımda ilk kez bi sınava çalışmadan girmenin verdiği gurur var ciddiyim bak çalışsam sinirden geberiyor olurdum şimdi gülüyorum iyi ki bi senemi heba etmemişim derslere diye
aa ciddi misin yetmiyor mu? senin mat çok iyiydi ama tarih hariç hepsini yapmısındır diyodum ben
Matematikte sorun yok ki yine genel kültürde sıvamışımBoş kalacağına salla gitsin dedim Yetmez ya çok zor ümitlenmeyince şok mok olmuyor Başka yerde nasibim deyip kpss yi rafa kaldırıyorum çünkü kendime söz vermiştim bu son diye
Bende idletme mezunuyum. 71.66 almisim siralamam 285bin de alanada girdim ama hangi puan gecerli bilmiyorum. Bilen varmi. Sizce bu puanla bi umut varmi arkadaslar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?