KPSS Lisans 2014 Sonuçları Açıklandı!

hangi inek o ya soruların da %10 u açıklanmış zaten nette herkesin cevap verdiği soruları açıklamışlar ulan ösym bu sondu

Bizim dershane paylaşmış bir öğrencisinin sonucunu. 99.9988 gibi bişey almış 2. olmuş

Ben zaten ev hanımı olacağım. Diplomaları da şöyle büyütüp duvar tablosu olarak asmayı düşünüyorum.

67 ile atanan uçak mühendisi tanıyorum. A kadroydu ama. İlanları takip et bence.

Aaa ucak muhendisi taniyan gormek bile mucize oldu benim icin. Evet bizde kadro az. Kimsenin devlette gozu yok. Ona da acilirsa basvuran girer iste... ben bulunsun diye girdim iste. Olursa valla ucarim :)

Aaa ucak muhendisi taniyan gormek bile mucize oldu benim icin. Evet bizde kadro az. Kimsenin devlette gozu yok. Ona da acilirsa basvuran girer iste... ben bulunsun diye girdim iste. Olursa valla ucarim :)

İnşallah olur Hayırlısı olsun.

senin sonuç ne? kesin 85i vurmussundur

Rüyamda vurdum Hayatımda ilk kez bi sınava çalışmadan girmenin verdiği gurur var ciddiyim bak çalışsam sinirden geberiyor olurdum şimdi gülüyorum iyi ki bi senemi heba etmemişim derslere diye

Rüyamda vurdum Hayatımda ilk kez bi sınava çalışmadan girmenin verdiği gurur var ciddiyim bak çalışsam sinirden geberiyor olurdum şimdi gülüyorum iyi ki bi senemi heba etmemişim derslere diye

aa ciddi misin yetmiyor mu? senin mat çok iyiydi ama tarih hariç hepsini yapmısındır diyodum ben

aa ciddi misin yetmiyor mu? senin mat çok iyiydi ama tarih hariç hepsini yapmısındır diyodum ben

Matematikte sorun yok ki yine genel kültürde sıvamışım Boş kalacağına salla gitsin dedim Yetmez ya çok zor ümitlenmeyince şok mok olmuyor Başka yerde nasibim deyip kpss yi rafa kaldırıyorum çünkü kendime söz vermiştim bu son diye

Aaa aciklanmis mi? Herkesin gonlune gore olur umarim, iyi haberlerinizi bekliyorum

aynen öyle vallahi nasip işte her şey olacağı olsa çalışırdın içinden gelirdi demek ki yine de bir şekilde kaderde devlet varsa olur ya
2 yıl sonraki sınava kadar kim bekler biran önce girersin işe :13:

Bende idletme mezunuyum. 71.66 almisim siralamam 285bin de alanada girdim ama hangi puan gecerli bilmiyorum. Bilen varmi. Sizce bu puanla bi umut varmi arkadaslar .

Bende idletme mezunuyum. 71.66 almisim siralamam 285bin de alanada girdim ama hangi puan gecerli bilmiyorum. Bilen varmi. Sizce bu puanla bi umut varmi arkadaslar .

p 35 p38 p49 kaç yapmissin puan olarak da yazarsan sevirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…