KPSS Lisans 2014 Sonuçları Açıklandı!

bu ne ya ışık hızıyla açıklamışlar Kız sen andro musun nick mi değiştirdin:44:

Ben 75 almisim, bi sansim var mi sizce kizlar? İstanbul istemiyorum zaten, diger illerde sansim ne kadardir ki. Moralim bozuldu

Son düzenleme:
Ben 75 almisim, bi sansim var mi sizce kizlar! İstanbul istemiyorum zaten, diger illerepde sansim ne kadardir ki. Moralim bozuldu

İnşallah olur :26: Öğretmenlik dışında nasıl oluyor puanlar bilgim yok benim :44:

anladım. cok dua et kuzu Allah büyük nasibin varsa risk falan dinlemez o,atanırsın zaten

Ediyorum kuzum, sınavdan önce de çok ettim şimdi de edicem. İnşallah kısmetimde vardır.

Ben 75 almisim, bi sansim var mi sizce kizlar? İstanbul istemiyorum zaten, diger illerde sansim ne kadardir ki. Moralim bozuldu

Bölümün nedir? Kaçıncı olmuşsun?

Kardeşim fen öğretmenliği mezunu 68 puan almış, sanırım iyi bir puan değil çünkü suratı düştü.
Zaten stresli olduğu için çok soramıyorum da
Pazar günü sınavdan sonra açıklasalardı bari
Sizler kaç puan aldınız

Son düzenleme:

Ben de edebiyat bolumu mezunuyum. P10 72 P3 73 iyi mi kotu mu ben de bilmiyorum her sey alana bagli.Bence de keske alandan sonra aciklasalardi.

haha bu ne hız yahu 100 tam puanı gören var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…