How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KPSS Lisans 2014 Sonuçları Açıklandı!

p3 üm 85,69154 gelmiş.Sıralamam 11499....:nazar::nazar::nazar:

p10 um 90,27859 gelmiş.Sıralamam 1003....:nazar::nazar::nazar:

Ama daha alan sınavı var,öğretmenim.:ssz: Öğretmenlik olmazsa inşallah düz memurluğa 2 yıl içinde atanırım inşallah.:16:

Canımmm çok srvindim ya :-) hayırlısı olut inşallah. Öğretmenlik gibi hayalin yoksa düz memurlukta iyi bi kurumda gayet güzel :-) emeklerinin karşılığını alırsın inşallah

Düz memur veri hazırlama ne kadar maaş alıyor. Bileniniz var mı. Öğretmenlik mi iyi memurluk mu.

Yuh! yememiş içmemiş çalışmışlar mı ya:53: o tarih soruların nasıl yapıpta 90 küsür almışlar.bazı insanları hiç anlamayamaycağım sanırım

Senin hiç mi şansın yok kuzum ya.Belki çokta fazla kişi yoktur 9 alan :26:

Tarih sorularını kimse yapamamış da işte az nete çok puan geldi ya. Benden 2-3 soru daha fazla yapmışlar ama puanlar fırlamış. :50:

sıralaman 3 binlerdeydi dimi senin kaç puan ederki seninde öyle bişeydir diye düşünüyordum
kuzu siz bölüm olmasa da memursunuz valla biz paçayı nasıl kurtarcaz bakalım :50:

Yok kuzum ya millet yapmış yine puanları görsen şaşarsın. Keşke bölümümden atansam benden mutlusu olamaz. :30:

canım sizin bölüm ney sınıfçı mısın ?:26:

Mühendisim canım :31:

Sit,Badiş...:1::1: Sizin muhabbetlere ölüyorum ben yaaa.:9::9::9:

Badişim valla atandınız yazısı görmeden inanamayacağım.Öyle sıyırttılar.:27:

Androm sıkma canını ya.Biliyorum kendi bölümünden gitmek istersin illa ama düz memurluk garanti ilk atamada,sıkma canını.:48:

Sağ ol balım, hayırlısı diyorum artık benim için hayırlı olacak olan düz memurluksa o olsun napalım. :31:

Bu arada alan sınavın inşallah çok çok güzel geçmiştir, şu an huzurlu bir şekilde atlattım diyorsundur.

Son düzenleme:
Hadi hadi unutmamışsındır seenn:9: hacı 80 görsem öpüp başımın üstüne koyuyorum.denemelerde yapamıyorum ben ya hiiç anlamadım.Soru bankasında karmalarda 20 üstü tarih neti yaparken denemelerde 15 felan yapıyorum sinir oldum.Coğrafyada aynen ne oluyor anlamıyorum :19:

Naptın linka çok merak ettim.Sınav umarım çok iyi geçmiştir

sıkıldık artık ondandır belki bende öyleyim genelde 90 net civarındayım bir süredir düzenli çalışmadım salladım doğal olarak unuttum çoğu şeyi
şimdide mat çalışıyorum önümüzdeki ayda şu pusula mıdır nedir onu falan bitircem öyle işte
umarım 85 ve üstü görürüz sonuç sayfasında :31:

Tarih sorularını kimse yapamamış da işte az nete çok puan geldi ya. Benden 2-3 soru daha fazla yapmışlar ama puanlar fırlamış. :50:

Nerede okudum bir yerde okudum standart sapma 11 puanmış felan diye :53:

sıkıldık artık ondandır belki bende öyleyim genelde 90 net civarındayım bir süredir düzenli çalışmadım salladım doğal olarak unuttum çoğu şeyi
şimdide mat çalışıyorum önümüzdeki ayda şu pusula mıdır nedir onu falan bitircem öyle işte
umarım 85 ve üstü görürüz sonuç sayfasında :31:

O pusulayı bende sipariş ettim geçen hafta geldi.Çok güzel anlatmışlar tarihi ya.
Artık fem ihtiyaç gibi yayınların genel kültürü insanı şuradan şuraya götürmüyor.Değişik farklı soru tarzları olan yayınlara ağırlık vermek lazım pagem felan çok iyi bu konuda

Nerede okudum bir yerde okudum standart sapma 11 puanmış felan diye :53:

O pusulayı bende sipariş ettim geçen hafta geldi.Çok güzel anlatmışlar tarihi ya.
Artık fem ihtiyaç gibi yayınların genel kültürü insanı şuradan şuraya götürmüyor.Değişik farklı soru tarzları olan yayınlara ağırlık vermek lazım pagem felan çok iyi bu konuda

evet çok haklısın bendede var o kitap çalışıcam onada. birerbir çıkmasa bile çok ayrıntı olduğu aşikar
pegemin denemesini aldım 5li olanı matematiği gereksiz derecede kasmışlar ya sinirimi bozuyo :1:

evet çok haklısın bendede var o kitap çalışıcam onada. birerbir çıkmasa bile çok ayrıntı olduğu aşikar
pegemin denemesini aldım 5li olanı matematiği gereksiz derecede kasmışlar ya sinirimi bozuyo :1:

Pagemin 5lisini bugün bitirdim bende.Pagem zor hacı ya :27: Hatta dün dedimya bi soruya takıldım diye o pagemdeydi.Arkadaş bakıyorum soru o basit sorulmul.Özellikle problemler ama çözemiyorum bi türlü denkleme dökemiyorum sinir harbine girdim resmen :27: neyse bittide kurtuldum :27:
Şimdi yediklime başladım çözdün mü bilmiyorum 10 lu denemesi.Şerbet gibi geldi pagemden sonra.Çok daha rahat çözülüyor

sonuçların açıklandığını arkadaşımdan öğrenmiştim cuma günü öyle dizi izliyodum şaşırdım baktım p10 puan türümün iyi olduğunu görünce biraz rahatlamıştım. Oh diyemedim tabi de Allahım olacak galiba dedim.. Sonra alan sınavı bugün itibariyle umudumu kestim. Sorular bir bana zor gelmiş anlaşılan sosyalcilerin maşallahı var ben 27 net filan gelir diyorum millet Türkiye ortalaması 27 civarı olur diyor.. Anlamak mümkün değil her kafadan bir ses.. Yani ÖSYM heveslendirdi bizi sonra da öylece kalakaldık işte..

Pagemin 5lisini bugün bitirdim bende.Pagem zor hacı ya :27: Hatta dün dedimya bi soruya takıldım diye o pagemdeydi.Arkadaş bakıyorum soru o basit sorulmul.Özellikle problemler ama çözemiyorum bi türlü denkleme dökemiyorum sinir harbine girdim resmen :27: neyse bittide kurtuldum :27:
Şimdi yediklime başladım çözdün mü bilmiyorum 10 lu denemesi.Şerbet gibi geldi pagemden sonra.Çok daha rahat çözülüyor

hacı konuyu kirletmeyek özelden yazıyom

Son düzenleme:
Hadi hadi unutmamışsındır seenn:9: hacı 80 görsem öpüp başımın üstüne koyuyorum.denemelerde yapamıyorum ben ya hiiç anlamadım.Soru bankasında karmalarda 20 üstü tarih neti yaparken denemelerde 15 felan yapıyorum sinir oldum.Coğrafyada aynen ne oluyor anlamıyorum :19:

Naptın linka çok merak ettim.Sınav umarım çok iyi geçmiştir

Canımmm çok srvindim ya :-) hayırlısı olut inşallah. Öğretmenlik gibi hayalin yoksa düz memurlukta iyi bi kurumda gayet güzel :-) emeklerinin karşılığını alırsın inşallah

Sağ ol balım, hayırlısı diyorum artık benim için hayırlı olacak olan düz memurluksa o olsun napalım. :31:

Bu arada alan sınavın inşallah çok çok güzel geçmiştir, şu an huzurlu bir şekilde atlattım diyorsundur.

Kızlar açıkçası canım sıkkın.:ssz: 48 soru işaretledim 50 sorudan.Birkaç soru soruyu yanlış okumaktan gitmiş.:ssz: Her kafadan bir ses çıkıyor,netim 30'un altına düşmez inşallah.Kısacası beklediğim gibi olmadı sonuç.

Kızlar açıkçası canım sıkkın.:ssz: 48 soru işaretledim 50 sorudan.Birkaç soru soruyu yanlış okumaktan gitmiş.:ssz: Her kafadan bir ses çıkıyor,netim 30'un altına düşmez inşallah.Kısacası beklediğim gibi olmadı sonuç.

Linkam geçmiş olsun. Artık bitti, şu dakikadan sonra yapabileceğin bir şey yok. Yorumlara bakıp da canını da sıkma. Ben de yapıyorum bunu tutamayıp, sonuçlar açıklandığından beri gittikçe moralim bozuldu. Kısmet artık bundan sonrası. Eğer olacağı varsa kimse önüne geçemez. :34:

Linkam geçmiş olsun. Artık bitti, şu dakikadan sonra yapabileceğin bir şey yok. Yorumlara bakıp da canını da sıkma. Ben de yapıyorum bunu tutamayıp, sonuçlar açıklandığından beri gittikçe moralim bozuldu. Kısmet artık bundan sonrası. Eğer olacağı varsa kimse önüne geçemez. :34:

Kesinlikle canım.Hayırlısı artık...:13:

Yawrum daha sonuçlar açıklanmadan iyi kötü bilemezsin.Yorumlarada kulak asma.Şimdi her kafadan ayrı ses çıkıyor.
Ayrıca sen öyle ya da böyle bu sene memursun Allahın izniyle :34:

Yawrum daha sonuçlar açıklanmadan iyi kötü bilemezsin.Yorumlarada kulak asma.Şimdi her kafadan ayrı ses çıkıyor.
Ayrıca sen öyle ya da böyle bu sene memursun Allahın izniyle :34:

Sitim çok özledim muhabbet etmeyi hepinizle...:48::48: Bütün yılın patlaması bugün çıktı,iftarda bir baş ağrısı bir bulantı...İçim dışıma çıktı,ölecektim.:ssz: Bi yerlere geleceğiz ama sağlık da gidiyor bi yandan.Ne bileyim,çok etkileniyorum ben,beklenti de çok yüksek benden,ister istemez bir baskı var üzerimde.:50:

Ahhh canım,o günü görmeden inanamıyorum işte.

2012 kpssden 79 almıştım fakat atanamadım bu kpss de 70 bile alamadım evlenince çalışmak biraz daha çalışmak zor oldu benim için hayırlısı diyorum ama tarih berbattı bundan sonra tarihe nereden çalışsak bir kitaptan 21'i çıkmış tarihin pusulası diye bazen iptal olur mu diye düşünüyorum mahkemeye de veren olmuş ama bakalım ne olacak....arkadaşlar atananlarınız olursa kitaplarınıza talibim :D ne kadar çok kaynak o kadar kazanma ümidi...

Back