kpss kabusu:(

kızlar öğretmenlerin 1 eylül de iş başı yapması gerekiyor. öyle biliyorum. değil mi?

yarın açıklarlar inşallah::::::)

yoksa kafalarına kalem fırlatmak istiyorum.
evet canım daha önceden ataması yapılmış olan öğretmenler 1 eylülde işbaşındalar:) ama bu yeni atanan ya da atanacak olan öğretmenler için geçerli değil:) onların ataması ne zaman biterse sonuçlar ne zaman belli olursa o zaman gidip başlıyolar

ya ben sabahlara kadar uyuyamıyorum...çok canım acıyor...içim daralıyor...emeğimin karşılığını alamamaktan ya da o kadar çalışıpta düşük alırsam cidden kendimi gerizekalı olarak görmekten ve insanların ( özellikle akrabaların) da böyle görmesinden korkuyorum...eğer umduğumu alamazsam kesin evi yıkarım,ağlarım,ve kimseyle konuşmam...Allah eşimin yardımcısı olsun....

adamı çatlatmadan açıklamazlar kesinlikle..geçen sene bu zamanlar bende kriz geçiriyordum.. çok zordur bilirim inşallah hayırlısıyla herkes atanır..

canım kendini bu kadar yıpratma herkes insan akrabaların da insan. hayatta basaramayacagımız şeyler olabiliyor malesef onlar da bunu anlayışla karşılarlar eminim. su anda yaptıgın kendine eziyet sadece baska hiçbişi değil

çok haklısın ama başta babam dalga geçer benimle...vee yüzüme açık açık başarısızsın demekten de çekinmez...gerizekalı bile diyebilir...

biliyorum hayatım buna bağlı gibi davranıyorum ama yaşım 28 ve geç kalıyorum artık bazı şeylere....bu sene olmazsa umudum 2014 her sene de olmuyor bize((

hayatta hep toplu sınavlarda başarısız oldum...ama ilk kez sistemli çalışıpta hazırlandığım bir sınav oldu bu ve gece 4lere kadar çalıştım...hem gündüz işe gittim hem gece oturdum kpss çalıştım....vee geçmiş senelerin sınavlarını çözdüm son 2 hafta da ve hesaplayınca 92 den aşağı almıyordum puan olarak ve içim rahatlamıştı ooh bee kolay ozaman diodum...

vee yıl 2012 sınav zorrrr...apıştım....

bence durumun o kadar kötü değil. anlattıgına göre benden iyisin ve atanma umudun yüksek bence içini rahat tut, iyi düşün iyi olsun...

İnsan aynanın karşısına geçip de kendi halleriyle dalga geçmez de iş başkasının üzerine varmaya gelince nedense zevkli bir hal alır..
Sana laf edeceklerin ağzını büzemezsin ama sana laf edenlerin mükemmel olmadıklarını bilmelisin..
Sana laf edenler çenelerini çalıştırırken ve kiminin tuzu kuruyken sen 4 lere kadar ders çalıştın canım..
Emeğin karşılığını insanlar vermez yalnız Allah verir..
Ne baban ne akrabaların ne de yabancı birinin söyledikleri seni üzmesin, seni üzen "ben yeterince çalışamadım" olsun ama görüyorum ki layıkıyla çalışmışsın...
Yaptığın her fedakarlık mutlaka karşılığını bulacaktır..
Yönünü her ağızdan sesin çıktığı yere çevirirsen başın döner kafan karışır, ileriye bak arkadan gelen kötü sözler bile sana ninni gibi gelecek..
başaracaksın...

ne güzel yazmıssın canım, eline agzına saglık valla...

ben ilk yıl atanamadığımda bana 40 bin öğretmen alındı sen içlerine giremedin mi demişlerdi küçümsercesine...sanıyorlar ki çok kolay..neyse ki hepsinin ağzını kapadım atanarak.. sonra evde kaldı dediler :))))))

"versa" kardeşim

Sınava hazırlanma dönemi yüksek viteslerde geçilen dönemler gibidir, hızlıdır yani, odaklanmışsındır, konsantre, yoğunluk...

Sınav bitti...

Şimdi...

Vitesler düştü 1'e, rölantiye aldın herşeyi, kenara çektin arabayı, tünelin ağzında bekliyorsun, ne kadar sıkıcı değil mi?

Senin şimdiki sıkılmaların bundan, için içini yiyor, rüyalar da uykular da allak bullak...

Tünelin ucunda bi ışık var bence...

Üstüne gelen kamyonun değil korkma, geleceğin aydınlığına gebe bir ışık..

Yolun açık olsun kardeş...

ben de matematikçiyim ama formasyonum olmadığı için 4 yıldır ücretli de olsa severek yaptığım ve artık yapamıcacağım için hep içimde kalacak olan öğretmenlikten feragat etmek zorundayım(( çook özeniyorum öğretmenlere çook...

bu mesajın sonu 'yine agızlarını kapadım, evlenerek...' diye gelecek gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…