• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss kabusu:(

gerçekten memnunum güzel şehir.. hafta sonları ver elini ayvalık akçay altınoluk kaz dağları..:)) sanırım çektiğim sıkıntıların meyveleri..
öyledir benim memleketim:) gez eglen tadını çıkar canım ben de baska yere atansam bile dönüp dolaşıp gelmek isterim balıkesire:4:

İnsan aynanın karşısına geçip de kendi halleriyle dalga geçmez de iş başkasının üzerine varmaya gelince nedense zevkli bir hal alır..
Sana laf edeceklerin ağzını büzemezsin ama sana laf edenlerin mükemmel olmadıklarını bilmelisin..
Sana laf edenler çenelerini çalıştırırken ve kiminin tuzu kuruyken sen 4 lere kadar ders çalıştın canım..
Emeğin karşılığını insanlar vermez yalnız Allah verir..
Ne baban ne akrabaların ne de yabancı birinin söyledikleri seni üzmesin, seni üzen "ben yeterince çalışamadım" olsun ama görüyorum ki layıkıyla çalışmışsın...
Yaptığın her fedakarlık mutlaka karşılığını bulacaktır..
Yönünü her ağızdan sesin çıktığı yere çevirirsen başın döner kafan karışır, ileriye bak arkadan gelen kötü sözler bile sana ninni gibi gelecek..
başaracaksın...

ayy çok saol canım yaa ne güzel yazmışsın....

evet çalıştım ama robot değilim bazen de çalışmadığım anlar oldu...her branştan 5 kaynak sayısını bilmediğim deneme....ama toplu sınav başarısızlığım var lanet gibi birşey...

yapamamış olsam da içim rahat çalıştım çünkü....ama yine de insan eğer ki kötü puan alırsam beynim bukadarmış ve demekki bende beyin yokmuş gibisinden düşünüyor....

çok saol gerçekten mutlaka atlatcam hayatımın sonu değil şükürkii..Allah daha beter imtihanlardan korusun,en kötü bekleyişim bu olsun...sancılı bir süreç bendeki umarım kolay atlatırım...

ben ilk yıl atanamadığımda bana 40 bin öğretmen alındı sen içlerine giremedin mi demişlerdi küçümsercesine...sanıyorlar ki çok kolay..neyse ki hepsinin ağzını kapadım atanarak.. sonra evde kaldı dediler :))))))

Yani demek oluyor ki

ülkemizde eleştiri müessesesi baş aşağı işliyor, hep ters yöne...

40 binin içine giremediğini söyleyen insanlar kaç milyonun içinde? Girebildikleri tek yer dedikodu delikleri ....

Arkadan destek vermez arkadan hançerlerler malum Osmanlı dizileri şimdilerde aşinalık yarattı, herkes bi hançer alsa fena olmaz...

Yüzüne söyleyemeyen arkandan konuşur
Laf atamayan arkandan atar tutar...
Ama ne biliyo musun güzel tarafı
Hep arkada kalanlar da onlar oluyor genellikle
çünkü hep arkalarını kolluyorlar insanların...

"versa" kardeşim

Sınava hazırlanma dönemi yüksek viteslerde geçilen dönemler gibidir, hızlıdır yani, odaklanmışsındır, konsantre, yoğunluk...

Sınav bitti...

Şimdi...

Vitesler düştü 1'e, rölantiye aldın herşeyi, kenara çektin arabayı, tünelin ağzında bekliyorsun, ne kadar sıkıcı değil mi?

Senin şimdiki sıkılmaların bundan, için içini yiyor, rüyalar da uykular da allak bullak...

Tünelin ucunda bi ışık var bence...

Üstüne gelen kamyonun değil korkma, geleceğin aydınlığına gebe bir ışık..

Yolun açık olsun kardeş...
ay vallahi hakikaten de öyle... ne gündüzler gündüz gibi ne geceler gece gibi. hepsi birbirinin içine girmiş karmakarısık bir dönem bu. sonumuz hayırlı olsun demekten baska çaremiz yok malesef. çok teşekkürler iyi dileklerin için. inşallah allah herkesin gönlüne göre verir :16:

ben de matematikçiyim ama formasyonum olmadığı için 4 yıldır ücretli de olsa severek yaptığım ve artık yapamıcacağım için hep içimde kalacak olan öğretmenlikten feragat etmek zorundayım:((( çook özeniyorum öğretmenlere çook...

bende formasyon aldım.. neden öyle düşünüyorsun bence formasyon alabilirsin...ücretli de yaptım senin gibi zaten ücretli yaparken sevdim bu mesleği ondan sonra formasyon almaya karar verdim gerisi geldi... ama şu bir gerçek ki zor bir branş..

hehehe inşallah seneye bu konuda da ağızlarını kapayacağım :) düğün 2013 haziran nasipse...
amin canım inşallah güzel bi şekilde düğününü de atlatırsın. insanlar konusur, dedikodu yapar, kötülüğünü isterler. ama onların bu yaptıklarına inat allah bize daha güzel yerler, daha güzel insanlarla karşılaştırır:nazar: inşallah

bende formasyon aldım.. neden öyle düşünüyorsun bence formasyon alabilirsin...ücretli de yaptım senin gibi zaten ücretli yaparken sevdim bu mesleği ondan sonra formasyon almaya karar verdim gerisi geldi... ama şu bir gerçek ki zor bir branş..

canım ben 2.03 ile mezun oldum...yani lay lay lom gezdim ünide:))) 4 yılımı sadece mezun olmaya adadım yani iyi bir diploma notuna değil,ama hata yapmışım...bu sene tekrar başvurcam formasyona hazır ales te gerekmiyorken.... nasip ama ozaman da eğitim bilimlerine de çalışmak gerekecek vee 92 den aşağısı kurtarmaz gibi geliyor...

öyledir benim memleketim:) gez eglen tadını çıkar canım ben de baska yere atansam bile dönüp dolaşıp gelmek isterim balıkesire:4:

aynen canım gezme tozma konusunda hiç kendimden esirgemiyorum.. zaten bunları düşünürek motive olmuştum çalışırken yoksa çekilmezdi gıcık gıcık dersler sorular..

canım ben 2.03 ile mezun oldum...yani lay lay lom gezdim ünide:))) 4 yılımı sadece mezun olmaya adadım yani iyi bir diploma notuna değil,ama hata yapmışım...bu sene tekrar başvurcam formasyona hazır ales te gerekmiyorken.... nasip ama ozaman da eğitim bilimlerine de çalışmak gerekecek vee 92 den aşağısı kurtarmaz gibi geliyor...

ben 88 ile balıkesir gibi bir yere geldim .. o sene 84 leri görmüştü matematik..çok gözünde büyütme..Türkiye'nin her yerine gidebilirim diyorsan iyi şansın olur...şu an hangi meslektesin?

ben 88 ile balıkesir gibi bir yere geldim .. o sene 84 leri görmüştü matematik..çok gözünde büyütme..Türkiye'nin her yerine gidebilirim diyorsan iyi şansın olur...şu an hangi meslektesin?

2008 de mezun oldum...4 yıl içinde ücretli öğretmenlik ve dershane tecrübem oldu liselilere...

şuan evdeyim...fıttırıyorum....

2010 da öylesine kpss nasıl bi sınavmış diye girdim sadece mat ve türkçe yapıp çıktım birazda coğrafya salladım ve 70 aldım...

2012 şimdi ise çalıştığım için korkuyorum...insan çalışmayınca rahat oluyor....

öğretmenlik yaparken de gördüğüm manzara buydu..çalışanlar hocam sınav hangi ders,ayy çok korkuyorum derdi..çalışmayanlar ise relax:))

amacım 80lerde puan almak çünkü çalışmadan 70 aldıysam çalışıp ta 78 lerde alırsam çok üzülürüm...ve bu zor bir sınavdı standart sapmaya vurursan 80 üstü almam lazım ama bilinmez...

2008 de mezun oldum...4 yıl içinde ücretli öğretmenlik ve dershane tecrübem oldu liselilere...

şuan evdeyim...fıttırıyorum....

2010 da öylesine kpss nasıl bi sınavmış diye girdim sadece mat ve türkçe yapıp çıktım birazda coğrafya salladım ve 70 aldım...

2012 şimdi ise çalıştığım için korkuyorum...insan çalışmayınca rahat oluyor....

öğretmenlik yaparken de gördüğüm manzara buydu..çalışanlar hocam sınav hangi ders,ayy çok korkuyorum derdi..çalışmayanlar ise relax:))

amacım 80lerde puan almak çünkü çalışmadan 70 aldıysam çalışıp ta 78 lerde alırsam çok üzülürüm...ve bu zor bir sınavdı standart sapmaya vurursan 80 üstü almam lazım ama bilinmez...

hadi bakalim bi tanem dualarim seninle.ins 100 alirsin.benim dostumun hedefi 100 olmali.

hadi bakalim bi tanem dualarim seninle.ins 100 alirsin.benim dostumun hedefi 100 olmali.

ayyy canım yaa çok saol..... 100 fln alamam onu geç:)))) 10 soru boş kafadan...82,83 yeter bana..en azından içimin rahatlamasına....Ankarada dayım da var ama ben hak yemek istemiyorum ayşe...

ayyy canım yaa çok saol..... 100 fln alamam onu geç:)))) 10 soru boş kafadan...82,83 yeter bana..en azından içimin rahatlamasına....Ankarada dayım da var ama ben hak yemek istemiyorum ayşe...

ben sana 100 alman gerekir derken zaten 100 alamayacagini biliyorumda gaz veriyorum iste :). hadi kocum,hadi aslanim calis yaparsin.alirsin (nah alirsin 100'u)

Back