- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
- Konu Sahibi wish-hope-love
-
kaydırma yapmış olmaktan ben de korkuyorum canım inşallah öyle bişi olmaz ve hepimiz iyi puanlar alıp bi yerlere yerleşiriz:)ayyy aynen kızlar yaaa,içim daralıyor,sabahlara kadar uyuyamıyorum,acaba ya kaydırma yaptıysam diye vesveseleniyorum bile....kötü gelirse belli bir süre asosyal takılırım heralde,ay birde önümüz bayram her gören sorcak ne yaptın diye vehuuuuuuuuuu,bunaldım yaaa...çalıştım çabaladım ama güvenmiyorum kendime..ağlıcam artık...
yarın açıklancak dedi biri bana
eğitim daha çok atkiliyor diye biliyorum ben ama bekleyip göreceğiz. belki sınavın zorluguna göre değişir:)kızlar egıtım mı%60 etkılı gk gy mı? herkes farklı bır sey soyluyor
kaydırma yapmış olmaktan ben de korkuyorum canım inşallah öyle bişi olmaz ve hepimiz iyi puanlar alıp bi yerlere yerleşiriz:)
haha korkuttum mu seni:) merak etme canım yeni bişiler yok henüz yarından umutluyum amaşu an bu başlığı tazeledin ya içim cız ettiii....önceden az da olsa 80 üzeri alırım die düşünüyordum şimdi 70'i geçer miyim acab die korkuyorum(((
haha korkuttum mu seni:) merak etme canım yeni bişiler yok henüz yarından umutluyum ama
valla inanırım dediklerine:) insanların psikolojisini bozuyorlar yayaa korktum valla:))) ahan biri yazmış acep açıklandı mı dedim...bak düşün,sabaha doğru 5 te yattık eşimle,11 gibi tuvalete kalktım ve eşimin gözü açıktı insan ne sorar normal de?? uyuyamadın mı hayatım gibi şeyler ama benim sorum şu:" nooldu kpss açıklanmış ta notum kötü bana söyleyemiyor musun??" yuh artık dedi:))) o bakcak sonucuma ben bakamam...
valla inanırım dediklerine:) insanların psikolojisini bozuyorlar ya
eğitim daha çok atkiliyor diye biliyorum ben ama bekleyip göreceğiz. belki sınavın zorluguna göre değişir:)
laurana anlaşılan yine uyku haram:44:bizimkisi kasımda dimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?