kpss kabusu:(

kaydırma yapmış olmaktan ben de korkuyorum canım inşallah öyle bişi olmaz ve hepimiz iyi puanlar alıp bi yerlere yerleşiriz:)

kaydırma yapmış olmaktan ben de korkuyorum canım inşallah öyle bişi olmaz ve hepimiz iyi puanlar alıp bi yerlere yerleşiriz:)

şu an bu başlığı tazeledin ya içim cız ettiii....önceden az da olsa 80 üzeri alırım die düşünüyordum şimdi 70'i geçer miyim acab die korkuyorum(((

haha korkuttum mu seni:) merak etme canım yeni bişiler yok henüz yarından umutluyum ama

yaa korktum valla:))) ahan biri yazmış acep açıklandı mı dedim...bak düşün,sabaha doğru 5 te yattık eşimle,11 gibi tuvalete kalktım ve eşimin gözü açıktı insan ne sorar normal de?? uyuyamadın mı hayatım gibi şeyler ama benim sorum şu:" nooldu kpss açıklanmış ta notum kötü bana söyleyemiyor musun??" yuh artık dedi:))) o bakcak sonucuma ben bakamam...

valla inanırım dediklerine:) insanların psikolojisini bozuyorlar ya

ya 15 ağustosta atamalar yapılacakmış. yarın açıklamaları gerek puanları yoksa nasıl yetişirki 15ine kadar :26:

bayanlar tahmiinleri alalım:) kpss bugün mü açıklanır yoksa cumaya mı kalır?
not: bugün de acıklanmazsa benim umudum cuma gününde:)

kızlar öğretmenlerin 1 eylül de iş başı yapması gerekiyor. öyle biliyorum. değil mi?

yarın açıklarlar inşallah::::::)

yoksa kafalarına kalem fırlatmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…