KPSS HAZIRLIĞIN HAKKINDAN GELENLER

elifak0106

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
439
510
iyi akşamlar hanımlar.. yoruldum

Sürekli ders çalışmaya çalışırken aklım başka şeylere kayıyor, o kadar çok konu var ki neye çalışacağımı bilemiyorum Sınavlarınızda verimli çalışma taktiği olarak ne uyguluyorsunuz

ben hergun kütüphaneye gidiyodum haftada bi gün gitmiyordum sadece,
her gün belirlediğim üç derse calisiyodum
dersin yoğunluğuna göre gun sayisida degisiyodu
mesela iktisat haftada üç dört gün
muhasebem iyiydi haftada bı gün
hukuklar her gün bir ikisi gibi
gk gy hiç calismadim zaten iyiydi calismadan da 83 almıştım
konular bitince tekrar ve soru çözümü daha kolay oluyor ama
soru cozerken yanlış yaptığımın cevabını postitlere yazardim kütüphaneden cikmadan okurdum
eve gidince mantar panoya asardim, mantar pano mutfaktaydi girip ciktikca okurdum yine
kütüphaneye giderken de telefondan konu çalışırdım bes dk bes dk dir diye

sabah dokuz olmadan milli kütüphanede oluyodum açılışı uzun kuyrukta beklerken bile calisiyodum
sevdigim salonda pirizli masa olan bi yer kapmak için

ne günlerdi yaaa
bu arada aksam da en erken beş altı gibi çıkıyodum

Çalışkanlığına şapka çıkardım

Ben bütün-parça- bütün şeklinde gidiyorum. Önce bir dersin tüm konusu mesela tarihin bütün ünitelerini konu başlığı şeklinde yazarak krokisini çıkartıyorum. Sonra ayrıntılara girmeye başlıyorum.ayrıntılardan sonra da en son tarihin tümünü gözden geçirip şöyle bir toparliyorum. 1 gün sadece 1 ders yapıyorum.öyle aynı günde 3 ders karıştırmiyorum.
Benim böyle bütün olarak yapınca daha iyi aklımda kalıyor.
Hani kimisi konu konu gidiyor, her konudan sonra test çözüyor.benim öyle konu konu gitmek aklımda iyi kalmıyor,kafamda parça parça kalıyor çünku.

Çalışkanlığına şapka çıkardım

kpssye calismayip kurum sinavina girecek kadar puan alinca yardirdim resmen

kpssye girdiğimde hic bakmadigim dershanede dersine girmedigim en az bes hukuk çeşidi vardi
muhasebenin ilk 3 te birine girmistim
iktisat parca parca zaten yapamıyodum da
maliye yarisina kadar girdim
gk gy hic yok zaten ortada
genede atanacak puan alinca vaktim vaktim cok kisaydi parcaladim kendimi resmen ama degsi cok sukur

burdan kamu spotum olsun
atanmadan evlenmeyin, en azindan esinizden ve ailesinin sıkıntılı olmadigindan emin olun oyle evlenin kizlar

ben dershaneye gitmeyi bırakıp evde bunalimlara girmistim hep

iste kazara kurum sunavina yetecek puan alinca aklimi basima devsirp kendimi parcaladim

Ama tam yardırmışsın ha verdiğin kamu spotu da çok yararlı oldu ben de aynı fikirdeyim evlendikten sonra o işler iki kat daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…