- 2 Aralık 2022
- 72
- 54
- 28
- Konu Sahibi lemansgel1
Merhaba arkadaşlar öncelikle kpss sınavına 1 sene 4 ay var , biraz erken başladım çünkü mat hiç yok 4 ayda full matematik ilerleyin dedim. Şöyle bir durum var arkadaşlar annem çalışıyor üniversite de memur hafta içi haftasonu tatil cumartesi pazar günleri bahçeye gideriz eğer ben çalışacağım gelmek istemiyorum dersem surat asıyor bana ben de neyse haftasonu idare edeyim diyorum hafta içi çalışırım diye kendimi teselli ediyorum.Babam seneler önce vefat etti annem ben erkek kardeşim yaşıyoruz kpss kitaplarımı her şeyimi kendim aldım babamdan kalan aylıkla biriktirdim 5 ay gibi bir süre aldım annem yanımda olmuyor maddi anlamı geçtim sonuçta babamdan para kalıyor alıyorum ama manevi anlamda da hiç yanımda olmuyor evin temizliği bana ait yemek bana ait onlara sözüm yok ama bahçeden bir şey geliyor sarımsak soyulacak dolaba atılacak 1 haftadır balkonda bekliyor anneme diyorum tamam yaparız diyor yapmıyor oturduğu yerden soysa işten gelince 2 saat yorulmaz yani. Sonra malzeme bozulup atılıyor bana kızıyor e yapsaydın o zaman evdeydin diyor. Mesela çalışma masam yok bende almadım mutfak masasında çalışıyorum annem de alma biz salona geçeriz sen çalışırsın akşamları dedi. Akşam yemekten sonra geçip salona oturmuyor sürekli sesli sesli video izliyor yanımda, anne odaya geç odada iç çayını ders çalışayım diyince kötü oluyorum, kendi evimde istenmiyorum diyip kızıyor. Çok yalnız hissediyorum bu evde kendimi kimseden destek görmüyorum maddi anlamda değil yanlış anlamayın ama insanın annesi bile manevi anlamda destek olmaz mı ya biraz düşünmez mi kızının geleceğini o kadar yoruldum ki annemin davranışlarından