Kpss hakkında yardım..

Rana4535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
34
23
40
Öncelikle herkese merhabalar..Ben 10 yıllık evli 2 çocuk sahibi ev hanımıyım lise mezunuyum kpss ye girmek istiyorum hiçbirşey hatırlamıyorum bana nasıl bir yol almam konusunda yardım edecek arkadaşları kardeşlerimi bekliyorum..

Bir amaç belirleyin ne olmak istiyorsunuz lise sonrası gardiyanlık katiplik ve ya temizlik personeli alımlar olabilir oda yüksek puan şart. Çok sıkı çalışmalısınız. Bilgisayar sertifikanız var mı.?

Benimde buna cok ihtiyacim var.. mutlaka bir meslek sahibi olmaliyim diyorum herzaman kendime. Cocugum yok ama olduktan sonrasi icin kendim icin. Gelecegim icin. Kimseye muhtac etmesin RABBİM..

Ben lise mezunuyum..çok zor görünüyor.
Sen 90 bi hedefle hedeflede. Katiplik olur gardiyanlik olur. Atanma isin kolaylasir. Yeterki hedefini yuksek tutup calis.
Bizim burda bi kadin tek basina kaldi cocuguyla ortada. Temizlik islerine gidiyor gecinmek icin. Simdi inkar edemem iyi kazaniyor.. Cocugunun okul masraflari ustu basi herseyi cok zorlaniyor yinede, Yardim ediyor bilen ama kadin diyor ki nereye kadar.. inanirmisin haril haril 2020 ekimden beri ders calisiyor geceleri. 2022 icin. Oda lise mezunu. Cocugu icin kendini hirslandiriyor. Ona gelecek hazirlamaliyim sadece 2 sene skmam lazim kendimi sonrasi rahat diyor o kadarda guveniyor kendini cok sukur.
Ona bakinca ben cok utaniyorum. Onca yokluguyla sirf cocugu icin ne kadar didiniyor. Ben bugun yarin erteliyorum diye.
oturup onu dinlesem cok iyi geliyor bana. Hayalleri, umutlari, birakmayisi beni cok etkliyor..
Onun icin boyle dusunup geri cekilmeyin. Hayat bu.. neyle sınancagımız belli olmuyor..

Arkadaşlar ben bu sene nasıpse gireceğim. Lisans 2021 gy-gk sınav tarıhını 1 Agustos gördüm ama aynı gün ögretmenlik de var sanırım. Takvim kafamı karıstırdı. Dogru gün degıl mı 1 Agustos 2021kpss lisans gk-gy için? Bilen yazarsa memnun olurum

Merhaba arkadaşlar ,
Ben 2 yıllık çocuk gelişimi ön lisans mezunuyum .
Bu sene yapılacak olan hangi kpss sinav türüne girebilirim ?
On lisans dışında hangisine girebilirim?
Memurluk sınavı var mi bu yıl ?
Herhangi bi sağlık kuruluşunda çocuk gelişimci olarak atanabilir miyim o hangi puan türüyle oluyor
O puan türüne ait olan sınav bu sene var mi ?
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

X