- 3 Şubat 2018
- 6.309
- 24.472
- 348
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Keşke kiralar, masraflar asgari ücreti aşmasaydı ve ekonomik koşullar bu kadar kötü olmasaydı. O zaman zerre problem etmezdim asgari ücrete sömürülmeyi.Özel sektörde çalışmak bahsettiğiniz tarz aile evinde kapalı kalmaktan daha kötü değil bence. Özelde herkes ilk yıllarını sömürğlerek geçiriyor maalesef ama ileride çok daha iyi durumlara gelebiliyor,bu tamamen sizin azminize,zekanıza ve çalışkanlığınıza bağlı. Bence bu kadar umutsuz olmayın.
İyi geçeceğine çok emindim sanırım, özellikle çıkmışları çözüp iyi sonuçlar alınca epey motive olmuştum.Anlık psikoloji içinde olduğundan dolayı da şu an böyle hissediyor olabilirsin. Ben de senin gibi çok çalıştığım bir KPSS'de eve gelip üzüntü içinde kalmıştım ama sınav sonucum çok iyi geldi. Hemen üzülüp karamsarlığa kapılma.
Yine de alan için elimden geleni yapacağım ama onun haricinde artık daha ne yapayım cidden bilmiyorumOlan oldu .bugün iyice bi agla hic bise yapma ciddi anlamda agla .yarin kalk alan bilgisine calis hayat devam ediyor.umarim sonucun iyi gelir
Sen çalış herseyde bi hayır vardır elinden geleni yap.Yine de alan için elimden geleni yapacağım ama onun haricinde artık daha ne yapayım cidden bilmiyorum
Sizi çok iyi anlıyorum ama inanın bunlar her yeni mezunun derdi. Bir yerden başlamanız lazım. Siz başlayın, tecrübe kazandıkça siz seçeceksiniz,işverenler sizi seçmek için yarışacak.Keşke kiralar, masraflar asgari ücreti aşmasaydı ve ekonomik koşullar bu kadar kötü olmasaydı. O zaman zerre problem etmezdim asgari ücrete sömürülmeyi.
Forumlara bakmıştım herkes zor diyor bu sene için. Üzüldüğüm nokta şimdi herkes zordu yapamadım der ama sonuç açıklanınca sanki herkesin iyi gelir bir ben istediğimi alamam gibi bir psikolojideyim.Benim bir yakınım da kpss’ye girdi ve derece bekliyorduk o kadar iyiydi netleri ama sınavdan çıktığında o da enkaz gibiydi. Demek ki sınav anormal zordu. Bu bir puan sınavı değil sıralama sınavı. Bence gayet şansınız yüksek hala, çalışmayı bırakmayın az kaldı. Benim yakınım da bugünkü sınava girdi bu arada.
İnanın aynı şeyleri düşünüyorum. Ben hem 1 yıl staj hem de avukatlık olarak bir süre çalıştım özelde. Karın tokluğuna ölüp bitmeni ama eve dahi iş götürmeni isteyen, hafta sonu bile evden iş yaptırtan, şehir dışı oradan oraya duruşmalara sürükleyen lanet bir piyasadayız. O yüzden hiçbir şeye olumlu bakamıyorum. Evet Türkçe soruları beni yedi bitirdi Tarih de üzerine tüy dikti resmen.Hukuk 3 üm. 2024 KPSS ile atanmak istiyorum. Bugün kendimi denemek için girdim. İyi olmak yetmiyor. En iyilerden biri olmayı sistem şart kılıyor adeta. Türkiye, adaletin olduğu, tanıdık olmanın para etmediği, serbest avukatlık yaparken eşiniz dostunuz olduğu için değil o davayı kazanabileceğiniz yetenek ve donanıma sahip olduğunuz için davayı aldığınız bir ülke olsaydı kesinlikle özel sektörde kalırdım. O Türkçe soruları neydi öyle. İmgenize, diktiğiniz ağaca falan tüküreyim dedim sınav boyunca
Haklısınız tekrarlarıma başlayacağım şimdi umarım orada yüzüm güler3 yıl kpss denemiş biri olarak bugünkü sınavdan çok alan sınavı daha önemli. Moralinizi bozmayın. Alan sınavına asılın.
Kpss A türünü diyorsunuz değil mi? Ona haftaya gireceğim ancak puanın %40 ı bugünkünden gelecek, %60 ı haftaya olan hukuk sınavımdan. O yüzden canım sıkkın %40 çöpe gitmiş gibi hissediyorum.hukuk mezunları kariyer uzman memuru olabiliyor bildiğim kadarıyla, öyle bir şey düşünmez misiniz?
İnşallah siz hangi bölüm için girmiştinizBende bugün girdim sinava artık cevaplara bakmak bile istemiyorum kesin budur dediklerim hepsi mi yanlış olur. Bugün dinlenin alan sınavınıza odaklanın inşallah istediğiniz puanı alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?