- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.221
23 olur bu sorunun cevabı ya..5! . 6! - 5. 6!
_________ = ?
7! - 2 . 6!
cvp 24
benim cevaplar hep başka çıkıyor, bunu 24 bulabilen var mı?
23 canım kesinlikle5! . 6! - 5. 6!
_________ = ?
7! - 2 . 6!
cvp 24
benim cevaplar hep başka çıkıyor, bunu 24 bulabilen var mı?
evet kesin 23Sorunun çözümü..
Matematik bugün ebob ekok bitirsem hatta denklemlere geçsem.
sonra cümlede anlam soruları çözsem.
sonra tarih ve coğrafyadan birer bölüm bitirsem.
yds çalışsam üstüne...
üstüne spor yapsam bi de evi süpürsem...
sizce yetiştirebilir miyim
iki canlı 5 saat çalışmışsın süperepeyce yoğun gibi canım. ama belki yaparsın bilmiyorum. ben dün tam 5 saat çalıştım sonra 12 saat uyudum :) kafam kalkmıyor artık :) tabi bu 5 saatin sadece 2 saati kpss. arada sıkılınca kpss bakıyorum.
yaz yaz neler yaptığını gaza gelmeiyim bende sizler sayesinde. kolaylıklar :)
çocuk ta çalışıyor ama ben yorulunca onunda yorulduğunu hissediyorum. hareketleri azalıyor garibimin. zaten kafam kalkmatı 5 saatin sonunda :) 12 saat uyudum. arada uyanmaya çalıştım tık yok :) çocuk şimdiden ders çalışmaktan soğuyacakiki canlı 5 saat çalışmışsın süper
bebiş de mi çalışmış oluyo şimdianaaaaam ne tatlı
şimdiden matematiği iyi öğrensin işteçocuk ta çalışıyor ama ben yorulunca onunda yorulduğunu hissediyorum. hareketleri azalıyor garibimin. zaten kafam kalkmatı 5 saatin sonunda :) 12 saat uyudum. arada uyanmaya çalıştım tık yok :) çocuk şimdiden ders çalışmaktan soğuyacak
ayy canım ben yapmasamda babsı peşini bırakmaz. artık bebişte öğrenmek zorunda. şimdiden sen gibi eşim bunları söylüyor. kendisi çok iyi bir müh. yds 95 bebeğin kurtuluşu yok yani babasından :) yeğenlerine ya da küçüklere hep nasihat veriyo dede gibi :)şimdiden matematiği iyi öğrensin işte
işi gücü hazır olur valla
ilerde Allah nasip eder de bir bebeğim olursa anne baba demeden matematiğe başlatırım
devir değişti, eskiden banka hesabı açarlardı bebeğe ilerde üniversite okusun diye
artık matematik öğrenmesi önemliokullarda yıllarca okutulup öğretilemeyen dersleri öğretmek lazım bebeklikten
matematik ve ingilizce öğret hayatı kurtulur hele bir de ikinci yabancı dil... işi hazır
haa bir de sınav psikolojisine de hazır edeceksin. yds kpss sınavlarına şimdiden başlatmak lazım. anca...
obeb ekok bitmek üzere gerçi daha çözülecek sürüyle soru var