Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

1+8+27+...+1000 toplamının sonucu kaçtır?

1 üssü 3 + 2 üssü 3 + 3 üssü 3 + ... + 10 üssü 3

(1+2+3+...+10) üssü 3

55 üssü 3 olmuyor mu
Ama cevap 55 üssü 2

Sizlere çok tatlı bir sorum var :)

ab iki, abab dört basamaklı sayılardır. abab = ab (ab + 5) eşitliğini sağlayan (a+b) toplamı kaçtır?

cevap: 15

bunu da yaptım :)
3.7^5 + 1.7^4 + 5.7^3 + 6.7^2 + 4.7^1 bunların hepsi 7 ile kalansız bölünür ama 2.7^0= 2 olur yani kalan 2
hep kendin sormuş kendin cevaplamışsın canım :KK48:
bende yeni geldim eve. şimdi biraz çalışcam. iyi iyi çözemediklerimizde yardımcı olalım gerçekten birlikten kuvvet doğar :KK50: gerçi geç kalmışız biz sana yardım etmekte :KK48:

hep kendin sormuş kendin cevaplamışsın canım :KK48:
bende yeni geldim eve. şimdi biraz çalışcam. iyi iyi çözemediklerimizde yardımcı olalım gerçekten birlikten kuvvet doğar :KK50: gerçi geç kalmışız biz sana yardım etmekte :KK48:
evet canım yazdıktan sonra hep gördüm nasıl yapılacağını :KK70: o konuda çok çok haklısın. çözemediğim sorular çok oluyor ve hepsini biriktirip matematik dersine saklasam hem soruları unuturum hem de hoca çözmez zaten o kadar birikmiş soruyu.

çözemediklerimi önce google amcaya soruyorum. o forum sitelerine falan yönlendiriyor. eğer daha önce internette soran çıkmadıysa ikialinganasik ikialinganasik arkadaşıma soruyorum çok çok sağolsun hemen yapıp gönderiyor maşallah hepsini de çözüyor daha hiç çözemediği soru çıkmadı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arada da buraya yazıyorum, sizler de çözemediklerinizi yazın hep beraber yapmaya çalışalım :KK66:

evet canım yazdıktan sonra hep gördüm nasıl yapılacağını :KK70: o konuda çok çok haklısın. çözemediğim sorular çok oluyor ve hepsini biriktirip matematik dersine saklasam hem soruları unuturum hem de hoca çözmez zaten o kadar birikmiş soruyu.

çözemediklerimi önce google amcaya soruyorum. o forum sitelerine falan yönlendiriyor. eğer daha önce internette soran çıkmadıysa ikialinganasik ikialinganasik arkadaşıma soruyorum çok çok sağolsun hemen yapıp gönderiyor maşallah hepsini de çözüyor daha hiç çözemediği soru çıkmadı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arada da buraya yazıyorum, sizler de çözemediklerinizi yazın hep beraber yapmaya çalışalım :KK66:

Ahh canım.. Yardımcı olabiliyorsam ne iyi.. Biliyorsun de mi her zaman sorabilirsin..

Ben bazen her topikte varım bazen kendi sayfamdabile yokum.. ne yaptığım pek belli değil :KK48:

Senin bebisin var canım, sen durum çok özel ve de çok güzel :KK200:
resmini tanıdım şimdi canım. ben bazen hiç giremiyorum :)
aslında gebelik değilde yüksek l. çok etkiliyor. ona fazlaca vakit ayırıyorum malesef. yoksa baya iyi çalışırım kpss ye gaza geldim ama bazen 1 saat bile bakamıyorum. ocakta bitiyor bakalım. ocak sonrası doğum. sonrada çalışabildiğim kadar çalışcam :)

X