Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

bende dün sadece 4 saat çalıştım ama sıfır saat KPSS

erkenden uyumuştum şimdi uyandım, derse gitmicem yarına sunum ve quizim var. onlara çalışcam. ve evlilik yıl dönümümüz. bukadar işin arasında ne yapsam bilemedim :) hatta unutmuşum az önce geldi aklıma :)

ne güzel bu yoğunlukta insanın canı sıkılmaz
dün ben de tüm gün matematik çalıştım sonra yatayım dedim ama bir türlü uyuyamadım.
çok canım sıkkındı. böyle heyheyler geldiler üstüme nasıl sinirliyim. bir şey de olmadı. muhtemelen hatta eminim pms sendromu. bende her ay çok şiddetli görülür. sadece karın ağrısı değil resmen içimden başka bir mistik kedi çıkıyor ve beni deli ediyor
bu dalgalanmalar beni bir gün öldürecek

kızlar selam.. geçen haftadan sonra ben hala kendimi toparlayıp yeniden çalışmaya başlayamadım. ne olacak böyle bilmiyorum... çok vicdan azabı çekiyorum. pazartesi eşimle çok büyük bi tartışma yaşadık bdv de yazmıştım belki görmüşsünüzdür. dünde annem bendeydi. çalışmak istiyorum artık ya yeniden gaza gelmeye ihtiyacım var

o zaman hemen başla. kalk kendine çalışma alanı hazırla ve oraya geç kitabını aç başla. her dakika değerli. hemen başla

bilirim o durumları canım. aralarda bayanlar zor zamanlar geçiriyor malesef. ne yapsan fayda etmez böyle zamanlarda. komedi filmi iyi gelri :)
canım sıkılmıyor ama yetişmiyorda işlerim. inşallah boş kağıt vermem :)

arada hepimiz tartışıyoruz canım. bunlar evlilikte olmazsa olmaz malesef
umarım problem küçüktür.
başla çalışmaya nereden başlarsan artık kar :)

o gün uyumaya çekildiğimde bugün hiç boş kalmadım ama yine de yetmedi yetiştiremedim diyorsam eğer, tamam o günüm iyi geçmiştir :)
oysa dün de böyle bir gündü ama işte ruhsal dalgalanmalar... demek ki dün bir de öyle çok matematik çalışmasaydım nasıl olacaktım kim bilir yine en az hasarla atlatmışım

komedi filmi çok iyi fikir ama komedi filmi bulamıyorum. türk filmlerinden bir şey çıkmıyor, sarmıyorlar beni. yabancıların da komedilerine pek gülemiyorum.

arada hepimiz tartışıyoruz canım. bunlar evlilikte olmazsa olmaz malesef
umarım problem küçüktür.
başla çalışmaya nereden başlarsan artık kar :)
ilk büyük kavgamız ve ilk küslüğümüzdü biraz salladı beni o yüzden çok şükür ki düzeldik. eski tempoma döndüm çok mutluyum =)) 2 saattir çalışıyorum ve devam edicem =)

dizi izle yabancı diziler çok güzel. komedileri güzel. hem ing. için iyi.
valla benim yetiştirememe sebeplerim başka canım. mümkün değil yani yarım yamalak kalıyorsa işler bi anlamı yok dolu geçen günün. demekki kpss çalışsam sadece oooo 90 ı garantilerdim bu defa :) neyse ben şimdi yarınki sunuma ve sunuma odajklanmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…