Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

çok şükür canım kötü bir şey çıkmamış

Neler yaptınz?
Ben bıraktm 2 gündur.
Çalışrsam sözleşmeliyi düşünerek çalışacağım.
Merkeziden kestm umudu.
Branşmda 91 puanlilar bu alımda atanamadı.
ben tüm gün dışarıdaydım canım. sonra uyudum. şimdi coğrafya çalışıcam yarınki ödevide hallettim. 2 saat çıkar en azından bugün. ne kadar yoğun olursam olayım 1 saat bile olsa ayırıcam kpss ye vakit
benim bir arkadaşımdada vardı canım pcos. ama ilaçla oldu bebeği. ben 2 kayıptan sonra çekildim hsg. kürtaj sonrası yapışıklık vs. olabiliyor. 3. ye sağlam adımla başlamak için. anestezili oldum, ben çok evhamlıyım hiç risk almaya değmez. birde yeni açılan bir hastane vardı indirimdeydi. çok kaliteli şartlarda 250 tl ödedim. 5 dk sonra uyandım ne ağrı ne sızı. sanada kolaylıklar diliyorum :)

Evet nolursa olsun bi saat illaki :)

inşallah benimde öyle ağrısız olur.. ağrı eşiğim yüksektir aslında ama korkum çok fazla. ama napalım bebişim için katlanıcam =)

inşallah benimde öyle ağrısız olur.. ağrı eşiğim yüksektir aslında ama korkum çok fazla. ama napalım bebişim için katlanıcam =)
dediğim anestezili için geçerli tabi canım. benimki anesteziliydi. anestezi olmadan çok zormuş öyle diyor herkes. sen karar ver bendende etkilenme sakın :) baya pahalı çünkü anestezili

mistik nerelerdesin

kütüphane hevesin varsa kaçırma

git bir iki tane kitap taşı bir şey olmaz

geçen yanıma bir kız oturdu

evdeki tüm kitapları getirmişti galiba

nasıl getirdi ise artık

mistik nerelerdesin

kütüphane hevesin varsa kaçırma

git bir iki tane kitap taşı bir şey olmaz

geçen yanıma bir kız oturdu

evdeki tüm kitapları getirmişti galiba

nasıl getirdi ise artık
cidden mi süpermiş ya
bu hafta içi bir gün yapasım var aslında
bu pazartesi gideyim ben ya
evet evet pzt gidiyorum
ne olacak taşıyıveririm kütüphane dibimde zaten

cidden mi süpermiş ya
bu hafta içi bir gün yapasım var aslında
bu pazartesi gideyim ben ya
evet evet pzt gidiyorum
ne olacak taşıyıveririm kütüphane dibimde zaten

ee yakınsa sorun değil o zaman

beni sabah eşim bırakıyor mesela kütüphanenin kapısına kadar

takılıyor sonra da başka yere kaçma diye kapıdan bırakıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…