- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.261
ben o kitaptan çalışıyorum canım beğeniyorumda.. önceki sayfalarda yüklediğim fotoğraflar var kitabın fotoğrafları almayı düşünüyorsan bulda incele istersenkızlar evveliyat tarih bu yil 23 soru isabet ettirmis diolar elinde bu kitap olan var mi nasil.. matematik icin fem ygs zkitap öneririm.
iyi çalışmalar ben de başlıyorum şimdigünaydın kızlaarr.. ben yine eski formuma döndüm çok şükür. bişeyler atıştırıp hemen derse oturcam. kolay geldin sizeee..
4x-9<7<3x+4
Arkadaşlar burada x un çözüm kümesi (2,3) değil mi ama cevap (1,4) diyor
benim karışık oluyor bir ordan bir burdan gün içinde her derse bakamıyorum vakit yetmiyorKızlar, hepinize kolay gelsin. Ben de kpss çalışmaya başladım ama haftada bir gün bakabiliyorum o da çok verimli olmuyor.
Sözde yds de çalışcaktım ona da hiç başlamadım. Siz başlayalı baya olmuş. Nasıl bir program izliyorsunuz tüm dersleri birlikte mi yürütüyorsunuz yoksa ders ders mi çalışıyorsunuz?
Ben bir kamu kurumunda çalışıyorum şu an ama memnun değilim çalıştığım işten aşırı yoğun ve de sıkıcı geliyor o yüzden kurum değiştirmek için tekrar hazırlanmaya karar verdim. Hafta içi hiç çalışamıyorum haftasonu da bir gün temizlikle geçiyor geriye kalan bir gün de hem eşime vakit ayırmaya çalışıyor hem de az da olsa kpss çalışıyorum.
4x-9<7 = 4x<16= x<4 bu birinci kısım4x-9<7<3x+4
Arkadaşlar burada x un çözüm kümesi (2,3) değil mi ama cevap (1,4) diyor
x! + y! / y! bu böyle mi yoksa (x! + y!) / y! böyle mi ?x ve y doğal sayıdır.
x! + y! / y! = 211
eşitliğini sağlayan x ve y sayılarının toplamı aşa.hang. olabilir?
a) 14 b) 28 c) 32 d) 36 e) 40
cvp: 28
x! + y! / y! bu böyle mi yoksa (x! + y!) / y! böyle mi ?
x!/y!+1=211 x!/y!=210(x! + y!) / y!
bende böyle buldum..x!/y!+1=211 x!/y!=210
buradan 7!/4! = 7*6*5*4*3*2/4*3*2*=210
x=7 iken y=4
ama başka değer bulamadım. yani 11 ediyor toplamı.
başka bir çift daha var
ben bu soruyu hocaya göstercem haftaya, o hazırlamıştı bu soruyu hata yaptı kesinBende bo
bende böyle buldum..
Ya 7-4 olur ya da 210-209 olur.
BenCe çarpma soracaktı soruda yanlışlıkla toplamı dedi.
7×4 =28 olur
ben bu soruyu hocaya göstercem haftaya, o hazırlamıştı bu soruyu hata yaptı kesin
çok teşekkürler kızlar
4x-9<7 = 4x<16= x<4 bu birinci kısım
7<3x+4 = (7-4)<3x = 3<3x = 1<x 2. kısım
1<x<4
canım 2,3 diyorsa şöyle demesi gerek [2,3] dahil anlamında
tabi bu bilgiler yıllar öncesinden :)
tamamdırRica ederim canım.. Sorunca buraya da yaz eğer biz gözden kacirmissak
antremanlarla mat serisini mi bitirdin memnun musun?Amaç her sabah 6da kalkıp gün boyu kpss ve yds çalışmak.
Hedef hiç soru kaçırmamak
Bitirilen Kitaplar
=> Antrenmanlarla Matematik -1
evet çok iyiantremanlarla mat serisini mi bitirdin memnun musun?