Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Ne guzel cabuk gaza geliyosun sen de beni gaza getir, alimlar azalcak diye ümidim bitiyo ve ders çalsma istegm cok azaliyo yahuuu...sanki boşa. Sonra diyorm ki ben güzel bi puan aliyim sonra düşünurm alim olcak mi olmycak miii...bi yandan da zaman geciyo, bazen gözum özel sektöre kayıyoo...

şöyle düşün.. 1 kişi bile alacak olsalar neden o sen veya ben olmayalım? elimizden geleni yapalım içimiz rahat olsun. keşke çalışsaydım demektense çalıştım olmadı deriz en kötü.. ama ben inanıyorumAllah emeklerimizin karşılığını verecek.

Gözüm özel işlere kayıyo mistik...7 ay bi dur diyorm zor duruyorm. Atanma inancm yok diye oluyo hep. Ya mülakat olursa hepsi. 89 alirsam boşa giderse...diyelim ki yani.

Mistik senin azminden istiyorummmmmasallah bana biraz gaz ver
bi defterin olsun. kasım ayı için yapacaklarını yaz. misal maddelerden biri kasımda tarih test kitabını bitireceksin diyelim. kitabı 30a böl her güne 100 soru çıktı diyelim. yarın uyandığında hemen yaz bugün 100 soru tarih çözeceğim de diğer maddelerini de öyle günlere yay.
kasım sonunda o maddelerin hepsi bitmiş olsun.
ben de kasım ayını planlamalıydım kaç gündür yapmadım. tarih dersine saplanıp kaldım. işte plan olmazsa bir derste takılıp kalıyorsun çıkamıyorsun oradan :) en iyisi plan

Gözüm özel işlere kayıyo mistik...7 ay bi dur diyorm zor duruyorm. Atanma inancm yok diye oluyo hep. Ya mülakat olursa hepsi. 89 alirsam boşa giderse...diyelim ki yani.
hayır öyle şeyler düşünme. çalışacaksın yüksek puan alacaksın ve atanacaksın. bu kadar kolay
benim de çevremde çok örnek var 87 ile atanamamış. sıfır nokta bilmem kaç puanla kalmış. ama onlar bile azimle bu sene de çalışıyorlar. biz neden duralım ki

arkadaşlar yaa planlarınızı yapınca paylaşır mısınız zor olmıycaksa sizin için? ben bi türlü beceremiyorum bide sanırım çok gerideyim...

arkadaşlar yaa planlarınızı yapınca paylaşır mısınız zor olmıycaksa sizin için? ben bi türlü beceremiyorum bide sanırım çok gerideyim...
tamam hazırlayınca benimkini paylaşacağım
hepsini bu ayda bitiremesem bile yarısını bile bitirsem yine de bir şeydir.
sonuçta bilinçsizce savrulmayacağız vakti boşa geçirmemiş olacağız.
en fazla hepsini yetiştirememiş olcaz

Valla onlar bile azimli ha... Vay be süperr:)))

Cok guzel anlatmışsn...:) hemen dediğin gibi yapicamm...yanina da kutucuklar koyucam tik aticam bittikçe

evet yaa plan olmayınca ben sürekli tarih çalışıyorum başka yaptığım bişey yok.. ondada ilerleyemiyorum zaten olmadı baştan olmadı baştan diye diye ilk konuları 3. tekrarım ( halen bilmiyorum tabi oda ayrı bi sorun)

Haklsn cnm bnm işte hep kendme güvenszlikten... Ama cok haklsnn... :) bi de işe girmiyim di mi kizlar??? M Mistik Kedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…