Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Haklsn cnm bnm işte hep kendme güvenszlikten... Ama cok haklsnn... :) bi de işe girmiyim di mi kizlar??? M Mistik Kedi
canım sen bilirsin yapabilirsen ikisini birden neden olmasın.
ama ben şahsen yapamam. o kadar iyi değilim. sadece tek bir şeye odaklanabiliyorum.
eğer başka işler de çıkarsa dağılıyorum. kendimi toparlamam zor oluyor.
misal o gün eve misafir geldi diyelim, gittikten sonra fırsatım olsa bile derse odaklanamıyorum. o günüm dağılıyor.
elbet öyle her işe koşturan insanlar da tanıyorum ve çok da başarılı olabiliyorlar ama ben onlardan değilim

Kuzum tarih 21 konu falan yani 21 ünite. Ben farkettm ki her ünite 2 saatte bitiyo. Sonra 2 saat de soru. 2 saat olsun süren 2 saatte bi ünite bitir sonra sorudan öğren. Öyle sorun olmuyo tarih. Hem 1 ay gbi sürede bitiyor.

Kuzum tarih 21 konu falan yani 21 ünite. Ben farkettm ki her ünite 2 saatte bitiyo. Sonra 2 saat de soru. 2 saat olsun süren 2 saatte bi ünite bitir sonra sorudan öğren. Öyle sorun olmuyo tarih. Hem 1 ay gbi sürede bitiyor.
tamam ona göre plan yapayım ben şimdi bitirince yazarım buraya

Ben de değilim gibi... Girsem ama işim vat deyip rahatlığa düşebilirm. 6 ay bi dur diyormm kendme. Dimi of. En iyisi kariyer uygulamasni kaldirayim.

Ben de değilim gibi... Girsem ama işim vat deyip rahatlığa düşebilirm. 6 ay bi dur diyormm kendme. Dimi of. En iyisi kariyer uygulamasni kaldirayim.
6 buçuk ay kaldı sanırım sınava. çok değil. sadece sınava odaklan. ve seni bu süreçte olumsuz etkileyecek düşüncelerden tamamen uzaklaşmaya çalış. sadece kpss

ben bide tarihi videolardan takip ederek ilerliyorum daha doğrusu ilerleyemiyorum oda çok yavaş gidiyo çok vaktimi alıyo acaba kendim mi çalışsam?

ben bide tarihi videolardan takip ederek ilerliyorum daha doğrusu ilerleyemiyorum oda çok yavaş gidiyo çok vaktimi alıyo acaba kendim mi çalışsam?
video iyi oluyormuş ama öyle diyorlar hep tarihi bitirenler.
benim elimde de var videolar konuları kendim çalıştıktan sonra izliyorum pekiştiriyor

video iyi oluyormuş ama öyle diyorlar hep tarihi bitirenler.
benim elimde de var videolar konuları kendim çalıştıktan sonra izliyorum pekiştiriyor
bende tersini yapıyorum videodan izleyip not alıp sonra tekrar ediyorum.. ben yine böyle gideyim okuyunca anlamıyorum illa tek tek yazmam gerek dinleyince daha iyi kalıyor aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…