- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.001
kendin billirsin şimdi girme diyemiycem direk ama zaten evde olduğumuz halde çok zor çalışıyoruz. bideişe girmiş olsan hiç ders çalışamıycaksın..Haklsn cnm bnm işte hep kendme güvenszlikten... Ama cok haklsnn... :) bi de işe girmiyim di mi kizlar??? M Mistik Kedi
canım sen bilirsin yapabilirsen ikisini birden neden olmasın.Haklsn cnm bnm işte hep kendme güvenszlikten... Ama cok haklsnn... :) bi de işe girmiyim di mi kizlar??? M Mistik Kedi
Kuzum tarih 21 konu falan yani 21 ünite. Ben farkettm ki her ünite 2 saatte bitiyo. Sonra 2 saat de soru. 2 saat olsun süren 2 saatte bi ünite bitir sonra sorudan öğren. Öyle sorun olmuyo tarih. Hem 1 ay gbi sürede bitiyor.çok teşekkür ederim
benim en büyük sorunum tarih
kaç gündür sadece tarih bakıyorum ama yine de çok yavaş ilerliyorum.
böyle giderse diğer dersleri yetiştiremeyeceğim. son 3 ayı sadece soru çözmeye ayırmalıyız.
tamam ona göre plan yapayım ben şimdi bitirince yazarım burayaKuzum tarih 21 konu falan yani 21 ünite. Ben farkettm ki her ünite 2 saatte bitiyo. Sonra 2 saat de soru. 2 saat olsun süren 2 saatte bi ünite bitir sonra sorudan öğren. Öyle sorun olmuyo tarih. Hem 1 ay gbi sürede bitiyor.
Ben de değilim gibi... Girsem ama işim vat deyip rahatlığa düşebilirm. 6 ay bi dur diyormm kendme. Dimi of. En iyisi kariyer uygulamasni kaldirayim.canım sen bilirsin yapabilirsen ikisini birden neden olmasın.
ama ben şahsen yapamam. o kadar iyi değilim. sadece tek bir şeye odaklanabiliyorum.
eğer başka işler de çıkarsa dağılıyorum. kendimi toparlamam zor oluyor.
misal o gün eve misafir geldi diyelim, gittikten sonra fırsatım olsa bile derse odaklanamıyorum. o günüm dağılıyor.
elbet öyle her işe koşturan insanlar da tanıyorum ve çok da başarılı olabiliyorlar ama ben onlardan değilim
Tamam canm ben de kasm plani yapicam birazdan. Bi de evveliyat cografya siparis edicemtamam ona göre plan yapayım ben şimdi bitirince yazarım buraya
6 buçuk ay kaldı sanırım sınava. çok değil. sadece sınava odaklan. ve seni bu süreçte olumsuz etkileyecek düşüncelerden tamamen uzaklaşmaya çalış. sadece kpssBen de değilim gibi... Girsem ama işim vat deyip rahatlığa düşebilirm. 6 ay bi dur diyormm kendme. Dimi of. En iyisi kariyer uygulamasni kaldirayim.
ben bide tarihi videolardan takip ederek ilerliyorum daha doğrusu ilerleyemiyorum oda çok yavaş gidiyo çok vaktimi alıyo acaba kendim mi çalışsam?Kuzum tarih 21 konu falan yani 21 ünite. Ben farkettm ki her ünite 2 saatte bitiyo. Sonra 2 saat de soru. 2 saat olsun süren 2 saatte bi ünite bitir sonra sorudan öğren. Öyle sorun olmuyo tarih. Hem 1 ay gbi sürede bitiyor.
onu ben de düşünüyorum haritalı kitabıTamam canm ben de kasm plani yapicam birazdan. Bi de evveliyat cografya siparis edicem
video iyi oluyormuş ama öyle diyorlar hep tarihi bitirenler.ben bide tarihi videolardan takip ederek ilerliyorum daha doğrusu ilerleyemiyorum oda çok yavaş gidiyo çok vaktimi alıyo acaba kendim mi çalışsam?
Evet haklisn bence de. Hic calismam bi de işim var nasil olsa deyip rahatlarm.kendin billirsin şimdi girme diyemiycem direk ama zaten evde olduğumuz halde çok zor çalışıyoruz. bideişe girmiş olsan hiç ders çalışamıycaksın..
bende tersini yapıyorum videodan izleyip not alıp sonra tekrar ediyorum.. ben yine böyle gideyim okuyunca anlamıyorum illa tek tek yazmam gerek dinleyince daha iyi kalıyor aklımdavideo iyi oluyormuş ama öyle diyorlar hep tarihi bitirenler.
benim elimde de var videolar konuları kendim çalıştıktan sonra izliyorum pekiştiriyor
geçen yıl arkadaşım ücretli öğretmenliğe başlamıştı aynı zamandada kpss çalışıyordu 2 gün dayanabildi. ikisi bir arada yürümüyor diye bıraktı çalışmayı ve atandıEvet haklisn bence de. Hic calismam bi de işim var nasil olsa deyip rahatlarm.
Hmm güzel bi örnek oldu bu... :)geçen yıl arkadaşım ücretli öğretmenliğe başlamıştı aynı zamandada kpss çalışıyordu 2 gün dayanabildi. ikisi bir arada yürümüyor diye bıraktı çalışmayı ve atandı
Videolari son bir ay cila niyetine izlicem ben. Kitaptan daha iyi gidiyorm.bende tersini yapıyorum videodan izleyip not alıp sonra tekrar ediyorum.. ben yine böyle gideyim okuyunca anlamıyorum illa tek tek yazmam gerek dinleyince daha iyi kalıyor aklımda
kitaptan gidersem özet çıkarmam yazmam gerek benim yoksa anlayamam oda çoook zor... dinleyip not alıyorum kitabın eksikliklerini dershane gibi oluyor daha verimli hissediyorum böyleVideolari son bir ay cila niyetine izlicem ben. Kitaptan daha iyi gidiyorm.
O zaman öyle devam et canm, nasil verimli oluyorsa :))kitaptan gidersem özet çıkarmam yazmam gerek benim yoksa anlayamam oda çoook zor... dinleyip not alıyorum kitabın eksikliklerini dershane gibi oluyor daha verimli hissediyorum böyle
gidebilsek aslında en güzeli kütüphane, insan daha çok gaza gelir çalışanları gördükçeBizm taşnmamz söz konusu şmdi. Taşndgmz yerde bi kutüphane bulup oraya gidebilirm sık sık. Sabahtan. Hmmm bi bakıym...