Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Evveliyatn konu anlatmi cok iyi. Ama çok ayrıntı. Ösym öyle soruyor ya artk. Sen en iyisi onun konu anlatmndan çalış o halde.

kızlar pusula almayın 2015 basımının sadece kapagını 2016 yapıp yayınlamıslar ve içinde cok fazla yanlıs bılgı varmıs

kızlar pusula almayın 2015 basımının sadece kapagını 2016 yapıp yayınlamıslar ve içinde cok fazla yanlıs bılgı varmıs
evet iki tane var piyasada. biri dediğin gibi 2015 yılının kapağını değiştirmişler, diğeri de güncellenmiş gerçek 2016 kitabı. güncellenen 2016 yılı alınacak.

Düşük oluyor dedi doktor çünkü şakır şakır kanamam oluyor. Artik testler yapilacak inş. Hayirlisi böyleymis. Her şeyin bir vakti var demekki bizim için henüz vakti değilmiş diyorum.
Bu gece agrim oldu pek uyuyamadım o yüzden 6 da uyanamadim şimdi başlıyorum inş. Öğlene kadar konu bitirip öğleden sonra soru çözümü yapacağım.

Ben bi arkadaştan 2014 kitabını aldım pusulanin yeni basimla hic farki yok sadece kapak güncellemesi yapıyorlar.

Şu an için ben ihtiyaç, yedi iklimve pegem çözüyorum daha sonra fem ve evveliyat ıaalmaya düşünüyorum.

Türkçe içinde kursta türkçehocasi ytayin denizinin sarmal türkçe YGS kitabini öönerdi. Paragraf sorulari çok iyi dedi onu aldim
evet iki tane var piyasada. biri dediğin gibi 2015 yılının kapağını değiştirmişler, diğeri de güncellenmiş gerçek 2016 kitabı. güncellenen 2016 yılı alınacak.

Kızlar evveliyat tarih alacağım şimdi. Sizce sadece soru bankasını mı alayım yoksa konu anlatımını da alayım mı ???
canım ben hem konu anlatımını hem soru bankasını aldım daha 2 gün önce. içeriği evet çok ayrıntılı ama ben beğendim. ramazan hocanın videolarıyla birlikte gidiyorum. hem dinleyip hem kitaptan takip ediyorum. çünkü bazen kitapta olan bilgiyi söylemeyebiliyor yada söylediği bilgi kitapta olmayabiliyor. bu şekilde tavsiye edebilirim.

videosunu da izle diyorsun demek. aslında üçü bir arada iyice sindirebilirim gibi. ama çok vaktimi alacak hem dershane kaynakları hem bunlar... anaaammm tarih yaktın beni

canım Merhaba öncelikle başarılar diliyorum. umarım emeklerimizin karşılığını alırız. bende ramazan hocayı dinlemeye başladım. Ancak konu anlatımlı kitap alma konusunda hala kararsizim. tarih temelim iyi değil malesef evveliyat çok ayrıntılı deniyor sıkılıp pes etmekten korkuyorum. içeriğini inceleme fırsatım olmadı ama genel yorumlarda gözüm korktu açıkçası
ihtiyaç da prizmayi inceledim renkli keyifle çalışılır görünüyo ama o da çok genel almış gibi zaman kaybı mi olur diye düşünüyorum malum sınavda öne alındı. evveliyat anlatımı akıcı mi...ne tavsiye edersiniz.

öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim =) temelin hiç yoksa evveliyat konu anlatımını alsan iyi olur bence çünkü ramazan hocanın söylediği şey size ayrıntı gelen bilgiler ösym nin zaten sorduğu şeyler diyor. yani bizim az buçuk tarih bilgimiz olduğu için bize ayrıntı giibi geliyo ama zaten bilmemiz gerekenler bunlarmış. bende 2014 te ihtiyaçtan çalışmıştımo kadar genel ve doldurma bilgi varki tüm kitabı özetleyip öyle çalışmıştım. ama evveliyat direk madde madde bilgi veriyor. okuma kitabı değil direk bilgiye yönelik yani.
biraz karışık anlatmış olabilirim ama yardımcı olur umarım. =)
bu arada istersen kitabın b,kaç sayfasını fotoğraflayıp buraya yükleyebilirim incelemek bakmak istersen?

videosunu da izle diyorsun demek. aslında üçü bir arada iyice sindirebilirim gibi. ama çok vaktimi alacak hem dershane kaynakları hem bunlar... anaaammm tarih yaktın beni

tarih hepimizi yaktı anacım... yani ben şahsen öyle yapıyorum. konular bittikçede evveliyat soru bankasından çözüyorum. ama şuan üzerine işaretlemiyorum çünkü ramazan hoca en az 2 kere çözün soru bankasını, sınava yakın bi kez daha çözün diyo.
bide uzman kariyerin ssoru setini aldım kampanya varmış=) onada başlıycam tekrarlara başladığımda

Evveliyatı herkes çok övüyor
Bende yediiklim, ihtiyaç ve pusula konu anlatım var bi tane daha konu anlatim almak istemiyorum ama soru bankasini alacağım.
Acaba konu anlatimida almama gerek var mı ki ya?
Tarihten bende çok tırsıyorum

kitapların 2016 basım ise yani güncellenmişse almana pek gerek yok 2 3 tane konu anlatımı varmış sonuçta ama esyi basım kitaplarsa al bence. yada videolardanda takip edip not alabilirsin, ayrıca videoların evveliyat video notları diye küçük bi kitabı var konu anlatımını almak istemezsen onuda edinebilirsin.

canım çok sağol verdiğin bilgi için. .. Eğer senin için zor olmazsa kitaptan foto paylaşabilir sen çok mutlu olurum. .. tekrar tekrar Sağol canım. ..

Aa o video notları çıktı mi nerde???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…