- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
Ben de 6 da uyanamıyorum. 7 de kalkıcam ben de bunu denicem aynen. Nyse hadi sen işini yap görüsrzzaynen yaa bi oturtamadım şu temizlik işini.. 6 da uyanamıyorum ben yaa çok denedim ama olmadı.. 7 de kalkıyorum ama. eşim uyanana kadar evi toparlıyorum iyi oluyor. ama bugün gerçekten çok tembelim.. pilavdanda vazgeçtim, sadece akşam giyeceklerimizi ütüliycem.. kalkıyorum =(
aslında ben kendimde dağınık bir insanım canım. elinde öyle bezle gezen biri değilim. pek topluda değilim. ama sanırım hormonlardan herkes ve her şey bugün gözüme batıyor. birazda tabi yorgunluk halsizlik, eşimin yorgun gelişi üst üste geldi. sinirim epeyce bozuldu bugün.. 6 aydır ilk defa böyle oldum. bende anlamadım ruh halimi. geçer inşallah.Canım ya arada oluyor öyle psikolojik durumlar üstelik sen hamilesin. Benim de çok sık olur o yüzden ilaç kullanıyorum bebek düşününce bırakıcam. Sen de güzel bi müzik aç sakinleş tatlım, bu evin dağnkliklari hepimizi geriyor. Ben de boşverdm dedm ki pzt güzel bi temizlik yaparım erkenden. Bazen salmak lazım. Tarih çözdüm şimdi de yds için reader at work okucam keşke ingilizcem seninki gibi olsa :)
Geçer canım olur öyle insanız. Sen iyi ol ki bebek iyi olsun :) evet ing süreç işi ama temelik sağlam şükür. Bol okuma-kelime öğrenme ile yapacağm inş :))aslında ben kendimde dağınık bir insanım canım. elinde öyle bezle gezen biri değilim. pek topluda değilim. ama sanırım hormonlardan herkes ve her şey bugün gözüme batıyor. birazda tabi yorgunluk halsizlik, eşimin yorgun gelişi üst üste geldi. sinirim epeyce bozuldu bugün.. 6 aydır ilk defa böyle oldum. bende anlamadım ruh halimi. geçer inşallah.
ing. biraz sabır işi malesef. zamanla oluyor ancak. çalışmaya devam et canım olur umarım. bende güç bela yine başlıycam çalışmaya şimdi.
ben söylersem gaza gelmek yerine iyice boşlarsın o yüzden hiç yazmayım =))bende çok zorlandım. çok şükür bugün daha pozitifim. poğaça yoğurdum o mayalanan kadar ders çalışayım dedim. ancak oturdum şimdi. bakalım kaç saat çıkacak bugün. dün sadece 3 saat çalıabildim. çok çok az
kızlar kaç saat çalışıoyorsunuz günde gaza gelmeliyim
bende çok zorlandım. çok şükür bugün daha pozitifim. poğaça yoğurdum o mayalanan kadar ders çalışayım dedim. ancak oturdum şimdi. bakalım kaç saat çıkacak bugün. dün sadece 3 saat çalıabildim. çok çok az
Aynı dertben de bu saat işini oturtmalıyım artık.
bir gün çok iyi ertesi gün normal sonraki gün çok az çalışıyorum.
her gün düzenli çok çok çalışabilsek keşke
Kızlar kpss carsaf konu anlatimin aldınız miAynı dertarada kaçamak olur ama arada. Diğer günler sabit çalışmalıyız. Nasıl yapalım bi çözüm bulalım birbirmzi zorlayalm
Bi gün iyi bi gün az. Sabitlemeliyiz bunu, kasım geldi kasım. Birbirmze gaz verelm gerekirse aynı zamanlarda oturup kalkalım.bende çok zorlandım. çok şükür bugün daha pozitifim. poğaça yoğurdum o mayalanan kadar ders çalışayım dedim. ancak oturdum şimdi. bakalım kaç saat çıkacak bugün. dün sadece 3 saat çalıabildim. çok çok az
Hangi yayın, nasıl bişey?Kızlar kpss carsaf konu anlatimin aldınız mi
aslında mantıklı.. nasıl yapabiliriz ki bunu bi çözüm bulalımBi gün iyi bi gün az. Sabitlemeliyiz bunu, kasım geldi kasım. Birbirmze gaz verelm gerekirse aynı zamanlarda oturup kalkalım.
internette reklamlarını görmüştüm ama almayı hiç düşünmedimKızlar okuyup test Çizeceksin .kpss carsaf kitab var
Tavsiye ederim bende öğretmenliği bu şekilde kazandiminternette reklamlarını görmüştüm ama almayı hiç düşünmedim