Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Ben de 6 da uyanamıyorum. 7 de kalkıcam ben de bunu denicem aynen. Nyse hadi sen işini yap görüsrzz

aslında ben kendimde dağınık bir insanım canım. elinde öyle bezle gezen biri değilim. pek topluda değilim. ama sanırım hormonlardan herkes ve her şey bugün gözüme batıyor. birazda tabi yorgunluk halsizlik, eşimin yorgun gelişi üst üste geldi. sinirim epeyce bozuldu bugün.. 6 aydır ilk defa böyle oldum. bende anlamadım ruh halimi. geçer inşallah.

ing. biraz sabır işi malesef. zamanla oluyor ancak. çalışmaya devam et canım olur umarım. bende güç bela yine başlıycam çalışmaya şimdi.

iyi çalışmalar
bir şey soracağım
2014 te kütüphanede insanlar haritalarla coğrafya çalışıyordu kitap hep haritalardan oluşuyordu
internetten aradım bulamadım
adını yayınevini bilen var mı

Geçer canım olur öyle insanız. Sen iyi ol ki bebek iyi olsun :) evet ing süreç işi ama temelik sağlam şükür. Bol okuma-kelime öğrenme ile yapacağm inş :))

bende çok zorlandım. çok şükür bugün daha pozitifim. poğaça yoğurdum o mayalanan kadar ders çalışayım dedim. ancak oturdum şimdi. bakalım kaç saat çıkacak bugün. dün sadece 3 saat çalıabildim. çok çok az

kızlar kaç saat çalışıoyorsunuz günde gaza gelmeliyim

günaydın kızlar.. bugün tarih çözdüm biraz evveliyattan 24 soruluk testlerinde 10 11 yanlışım çıktı ne çok bilmediğim şey var o kadar çalışmama rağmen.. moralim bozuldu.. nasıl hallolacak bu tarih bilmiiyorum..

ben söylersem gaza gelmek yerine iyice boşlarsın o yüzden hiç yazmayım =))

ben de bu saat işini oturtmalıyım artık.
bir gün çok iyi ertesi gün normal sonraki gün çok az çalışıyorum.
her gün düzenli çok çok çalışabilsek keşke

Bi gün iyi bi gün az. Sabitlemeliyiz bunu, kasım geldi kasım. Birbirmze gaz verelm gerekirse aynı zamanlarda oturup kalkalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…