Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Bu benim ikinci kaybım
Martta bir kurtajım var bebeğin kalbi durdu
Şimdide korunuyorduk sürpriz oldu ama geri kaybettim. Keşke hic ogrenmeseydim kafam böyle dağılmazdı en azından. Yine de her şeyin hayirlisi

Her şeyi bir kenara bıraktım oturdum coğ. çalışıyorum. İnşallah seneye her şey güzel olacak. Hem bir işim hem de bir bebeğim olacak inş... Allah isteyen herkese nasip etsin. Kimseye aratmasın
amin canım.. Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın.. İnşallah dediğin gibi seneye hem bi işimiz hemde bebişimiz olur =) (amin)

15 ay oldu evleneli ama hiç korunmadık. yani 15 aaydır deniyoruz ve istiyoruz. bu ay klomen kullanmıştım. yumurtalarımda tembellik varmış. kontrolde doktor hiç yumurta göremedim demişti ama adetim çok gecikince umutlanmıştık çünkü saati saatine çok dakiktir adetim. . dün kan testi yaptırdım 0.33 çıktı doktor yok ama haftaya bidaha bakalım dedi. kafamı bida karıştırdı..
anladım canım eşinde baktırsın derim ben. bilmiyorum baktırdımı ? evleneli çok olmamış ama tabi ne gerekiyorsa tedavisini olun. ilaçla düzeliyor diye biliyorum tembellik vs.

Bende kpss için bu yıl asılmak istiyorum ama çalışmalarım istediğim gibi gitmiyor :KK43: çalışamıyorum

Gaza gelmem lazım... Dün hamile olduğumu öğrendim bugün düşük yapıyorum :KK43: psikolojikiyice bozuldu. HEr şeyi bir kenera bırakıp sadece kpss yi düşünmek istiyorum.
geçmiş olsun canım. bazen kanama oluyor ilk haftalarda inşallah düşük değildir.

Bu benim ikinci kaybım
Martta bir kurtajım var bebeğin kalbi durdu
Şimdide korunuyorduk sürpriz oldu ama geri kaybettim. Keşke hic ogrenmeseydim kafam böyle dağılmazdı en azından. Yine de her şeyin hayirlisi

Her şeyi bir kenara bıraktım oturdum coğ. çalışıyorum. İnşallah seneye her şey güzel olacak. Hem bir işim hem de bir bebeğim olacak inş... Allah isteyen herkese nasip etsin. Kimseye aratmasın
canım pıhtılaşma testi yaptırmadan gebe kalma. ve kromozom testi. Allah yaşatmasın tekrarını. hatta tamamen düşük değilse hemen coraspirin al derim. belki tutunur bebişin sana. bende 2 defa kaybettim. 3. de gidiyordu hemen coraspirin iğne ve topraladık bin şükür.

selamlar kızlar benden bugün sıfır :) 6 da eve geldim yemek vs. hala başlamadım ve çok uykum var. yarında ders var. biraz sıkıp dişimi 2 saat en azından çalışayım diyorum. yapabilirsem yazarım. hadi kolaylıklar herkse:KK68:

anladım canım eşinde baktırsın derim ben. bilmiyorum baktırdımı ? evleneli çok olmamış ama tabi ne gerekiyorsa tedavisini olun. ilaçla düzeliyor diye biliyorum tembellik vs.
henüz eşime baktırmadık yakın zamanda düşünüyoruz. inşallah dediğin gibi ilaçla hallolur canım sağol bunları duymak insanın içini rahatlatıyor.

gaza getirici, motive edici =)
aman gazımız dinmesin hiç. motivasyon önemli :KK66:
yatarken kpss-yds kalkarken kpss-yds aklımızda
learn_smiley.gif

Kızlar evveliyat tarih alacağım şimdi. Sizce sadece soru bankasını mı alayım yoksa konu anlatımını da alayım mı ???

Ramazan hocayı dinliyorsan youtubedan sadece soru al yeter

Tarihte iyi değilim derken sınıfa göre mi o da? Bana senin tarihin baya iyi gibi geliyor söyliyim dedim :)

ay yok canım benim tarihim iyi değil. sınıfa göre hele hiç iyi değilim. sınıfın tarihi süper. hoca leb demeden leblebi diyorlar ya gıcık oluyorum kendime :KK34:

video olarak dershanenin uzaktan eğitimi var elimde zaten, bir de başka video izlemeyim dedim çok vakit kaybederim diye, o zaman konu anlatımını da alayım ben en iyisi.

bugün derste herkes evveliyatla pusuladan çalıştıklarını konuşuyordu tarihten. bir tek ben kalmışım ya, acaba ondan mı geri kaldım ben tarihten
think_smiley_46.gif

X