- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
- Konu Sahibi Mistik Kedi
2 saat tarih çözdüm, birazdan matematik deneme çözeceğim. Ben cografyaya kasım sonu başlycam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım.. Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın.. İnşallah dediğin gibi seneye hem bi işimiz hemde bebişimiz olur =) (amin)Bu benim ikinci kaybım
Martta bir kurtajım var bebeğin kalbi durdu
Şimdide korunuyorduk sürpriz oldu ama geri kaybettim. Keşke hic ogrenmeseydim kafam böyle dağılmazdı en azından. Yine de her şeyin hayirlisi
Her şeyi bir kenara bıraktım oturdum coğ. çalışıyorum. İnşallah seneye her şey güzel olacak. Hem bir işim hem de bir bebeğim olacak inş... Allah isteyen herkese nasip etsin. Kimseye aratmasın
anladım canım eşinde baktırsın derim ben. bilmiyorum baktırdımı ? evleneli çok olmamış ama tabi ne gerekiyorsa tedavisini olun. ilaçla düzeliyor diye biliyorum tembellik vs.15 ay oldu evleneli ama hiç korunmadık. yani 15 aaydır deniyoruz ve istiyoruz. bu ay klomen kullanmıştım. yumurtalarımda tembellik varmış. kontrolde doktor hiç yumurta göremedim demişti ama adetim çok gecikince umutlanmıştık çünkü saati saatine çok dakiktir adetim. . dün kan testi yaptırdım 0.33 çıktı doktor yok ama haftaya bidaha bakalım dedi. kafamı bida karıştırdı..
geçmiş olsun canım. bazen kanama oluyor ilk haftalarda inşallah düşük değildir.Bende kpss için bu yıl asılmak istiyorum ama çalışmalarım istediğim gibi gitmiyor çalışamıyorum
Gaza gelmem lazım... Dün hamile olduğumu öğrendim bugün düşük yapıyorum psikolojikiyice bozuldu. HEr şeyi bir kenera bırakıp sadece kpss yi düşünmek istiyorum.
canım pıhtılaşma testi yaptırmadan gebe kalma. ve kromozom testi. Allah yaşatmasın tekrarını. hatta tamamen düşük değilse hemen coraspirin al derim. belki tutunur bebişin sana. bende 2 defa kaybettim. 3. de gidiyordu hemen coraspirin iğne ve topraladık bin şükür.Bu benim ikinci kaybım
Martta bir kurtajım var bebeğin kalbi durdu
Şimdide korunuyorduk sürpriz oldu ama geri kaybettim. Keşke hic ogrenmeseydim kafam böyle dağılmazdı en azından. Yine de her şeyin hayirlisi
Her şeyi bir kenara bıraktım oturdum coğ. çalışıyorum. İnşallah seneye her şey güzel olacak. Hem bir işim hem de bir bebeğim olacak inş... Allah isteyen herkese nasip etsin. Kimseye aratmasın
henüz eşime baktırmadık yakın zamanda düşünüyoruz. inşallah dediğin gibi ilaçla hallolur canım sağol bunları duymak insanın içini rahatlatıyor.anladım canım eşinde baktırsın derim ben. bilmiyorum baktırdımı ? evleneli çok olmamış ama tabi ne gerekiyorsa tedavisini olun. ilaçla düzeliyor diye biliyorum tembellik vs.
ay çok teşekkür ederimbu arada söylemeden geçemiycem profil fotoğrafına bayıldım M Mistik Kedi
gaza getirici, motive edici =)ay çok teşekkür ederim
aman gazımız dinmesin hiç. motivasyon önemligaza getirici, motive edici =)
bende kararsizim aşırı ayrıntı ilerlemez gibi geliyorKızlar evveliyat tarih alacağım şimdi. Sizce sadece soru bankasını mı alayım yoksa konu anlatımını da alayım mı ???
Ramazan hocayı dinliyorsan youtubedan sadece soru al yeterKızlar evveliyat tarih alacağım şimdi. Sizce sadece soru bankasını mı alayım yoksa konu anlatımını da alayım mı ???
bazı yazılar okudum ikisini birlikte ilerleyin diye kafam karıştı benim debende kararsizim aşırı ayrıntı ilerlemez gibi geliyor
çözümü soru Bankası alıp çalışayım diyorum ama hala karar veremedim
Ramazan hocayı dinliyorsan youtubedan sadece soru al yeter
Tarihte iyi değilim derken sınıfa göre mi o da? Bana senin tarihin baya iyi gibi geliyor söyliyim dedim :)
Canım iyi bi konu anlatımn varsa soru bankası yeter.Kızlar evveliyat tarih alacağım şimdi. Sizce sadece soru bankasını mı alayım yoksa konu anlatımını da alayım mı ???