Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

amin canım.. Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın.. İnşallah dediğin gibi seneye hem bi işimiz hemde bebişimiz olur =) (amin)

anladım canım eşinde baktırsın derim ben. bilmiyorum baktırdımı ? evleneli çok olmamış ama tabi ne gerekiyorsa tedavisini olun. ilaçla düzeliyor diye biliyorum tembellik vs.

geçmiş olsun canım. bazen kanama oluyor ilk haftalarda inşallah düşük değildir.

canım pıhtılaşma testi yaptırmadan gebe kalma. ve kromozom testi. Allah yaşatmasın tekrarını. hatta tamamen düşük değilse hemen coraspirin al derim. belki tutunur bebişin sana. bende 2 defa kaybettim. 3. de gidiyordu hemen coraspirin iğne ve topraladık bin şükür.

selamlar kızlar benden bugün sıfır :) 6 da eve geldim yemek vs. hala başlamadım ve çok uykum var. yarında ders var. biraz sıkıp dişimi 2 saat en azından çalışayım diyorum. yapabilirsem yazarım. hadi kolaylıklar herkse

anladım canım eşinde baktırsın derim ben. bilmiyorum baktırdımı ? evleneli çok olmamış ama tabi ne gerekiyorsa tedavisini olun. ilaçla düzeliyor diye biliyorum tembellik vs.
henüz eşime baktırmadık yakın zamanda düşünüyoruz. inşallah dediğin gibi ilaçla hallolur canım sağol bunları duymak insanın içini rahatlatıyor.

Kızlar evveliyat tarih alacağım şimdi. Sizce sadece soru bankasını mı alayım yoksa konu anlatımını da alayım mı ???

Ramazan hocayı dinliyorsan youtubedan sadece soru al yeter

Tarihte iyi değilim derken sınıfa göre mi o da? Bana senin tarihin baya iyi gibi geliyor söyliyim dedim :)

ay yok canım benim tarihim iyi değil. sınıfa göre hele hiç iyi değilim. sınıfın tarihi süper. hoca leb demeden leblebi diyorlar ya gıcık oluyorum kendime

video olarak dershanenin uzaktan eğitimi var elimde zaten, bir de başka video izlemeyim dedim çok vakit kaybederim diye, o zaman konu anlatımını da alayım ben en iyisi.

bugün derste herkes evveliyatla pusuladan çalıştıklarını konuşuyordu tarihten. bir tek ben kalmışım ya, acaba ondan mı geri kaldım ben tarihten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…