Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

canım çok teşekkür ederim o kadar da ugrasmissin bir sürü resim.
inan kitapciya gitsem bu kadar bakmazdim belkide çok sağol. dilerim bu iyiliğin iyi niyetinle kpss de arzu ettiğin neticeye ulasman. .. bunu canı gönülden Diledim senin için. bana çok yardımcı oldu foto.kararsizlik yoruyor insanı. tekrar tekrar Sağol canım. gerçekten evveliyat süper

kızlar selamlar :)

epey yoğun olmuş topik. ben yine bugün akşama kadar dertsydim. yemek yedik, topladım vs. şimdi dinlenmeye çok ihtiyacım var.

dün sadece 1 buçuk saat bakabildim. bugün henüz sıfır. max. yine 2 saat baksam iyi.

Bakalım cumartesi gelir benim de kitaplar herhalde. Videolarını da izleyeceğim. Belki öğrendikçe severim :) aynen bitirip yeniden çözmek lazim

Ben de tüm gün dershanedeydim. Su an nasıl yorgunum. Sabahtan beri kafam kazan oldu.

ne demek canım işine yaradıysa ne güzel =) inşallah hepimizin gönlüne göre olur sağol güzel dileklerin düşüncelerin için =)

günaydınnn :)

benim evimin işi niye hiç bitmiyor. sanırım kk da fazla takılıyorum :)
bende bugün biraz temizlik yapıcam bakalım. hemde hedefim 5 saat çalışmak :)

1 saat anca çalışabildim üzerimde acayip bi tembellik var, yığınla ütüm var, yatağımı bile toplamadım daha.. oofff yine enerjim bitti..

bende 3 saat mat çalıştım. daha doğrusu soru çözdüm
eşim gelince temizlik yapıcaz. ev darmadağan. pskolojim bugün hiç hiç iyi değil kızlar
aşırı kızgın agresif ve duygualım bugün her şeye sinir oluyorum.
evin tozu, insanlar her şeyi gözüme batıyor. zorlanıyorum iş yapmaya, eşimde kaç gündür aşırı yoğun oda yardım edemedi
dolap eksiği var eşim hiç bişeyi atmıyor her yer kitap ...koca eve 2 kişi sığamıyoruz.
size anlattım ama pskolojinizi bozmayın siz. aslında pozitif biriyim ama bugün değilim hiç değilim.

Canım ya arada oluyor öyle psikolojik durumlar üstelik sen hamilesin. Benim de çok sık olur o yüzden ilaç kullanıyorum bebek düşününce bırakıcam. Sen de güzel bi müzik aç sakinleş tatlım, bu evin dağnkliklari hepimizi geriyor. Ben de boşverdm dedm ki pzt güzel bi temizlik yaparım erkenden. Bazen salmak lazım. Tarih çözdüm şimdi de yds için reader at work okucam keşke ingilizcem seninki gibi olsa :)

Ay canım bende de bi tembellik hakim iki gündür öğlen uyanıyorum üstelikkk. Bu motivasyon denen şey bi geliyo bi gidiyo çok hassas
aynen öyle yaa.. dün ne güzel akşama kadar çalışmıştım.. saat 4 olmuş ben hala pijamayla elimde kumanda pc yatıyorum. 5 de eşim gelecek arkadaşlara gidicez ütü yapmam gerek, mutfağı toplamam gerek ve yatağımı tabiki.. 1 saatim var yetişmiycek ama kalkmaya hiiiç niyetim yok. he bide pilav yapıcam daha..

Ay sorma benm de evi süpürmem gerekiyodu amaaan pzt yaparm dedm yatağı da öglen topladm evim rezil bıraktm valla. Çok özeniyorm tez canlılara yaa. Bundam sonra erkn yapalm işlermzi nolursa olsun of.

Hadi kalk hadi

Ay sorma benm de evi süpürmem gerekiyodu amaaan pzt yaparm dedm yatağı da öglen topladm evim rezil bıraktm valla. Çok özeniyorm tez canlılara yaa. Bundam sonra erkn yapalm işlermzi nolursa olsun of.
aynen yaa bi oturtamadım şu temizlik işini.. 6 da uyanamıyorum ben yaa çok denedim ama olmadı.. 7 de kalkıyorum ama. eşim uyanana kadar evi toparlıyorum iyi oluyor. ama bugün gerçekten çok tembelim.. pilavdanda vazgeçtim, sadece akşam giyeceklerimizi ütüliycem.. kalkıyorum =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…