- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
:))) bu sene atanamasak da vardır bir hayır. her şeyin en hayırlısı olur yaHamile kalsam 7 aylık oluyo sınavda. Biraz daha bekliyim şöyle bi 3-4 aylk olsun daha iyi, sanki hemen kalcam da :))))
inşallah en güzeli o zatenHem atanalm hem bebişmz olsun inş :)))
olması yakındır diye düşünüyorum canım :) bu yıl olmak zorunda :) birde belki haziranda falan bir umut atanırım diyorum. oda yds den dolayı yoksa mümkün değil.Bebiş hayata bağliyorsa ben de yapaym bi tane. :)) Aklm fikrm iş çünkü. Niye olmadi diye tutunamadm vs vs. Özel çok zor hassas psikolojim kaldrmiyor. Olana kdr kpss denicen mi?
o iş pek hemen olmuyor malesef. benim ilk ikisi 3. ayda oldu bu kısmet işte hemen oldu. ama hemen olanlar çok az. ben 2 yıldır bebiş topiklerinde gezdiğim için biliyorum. ama risk alma tabi hemen de olabilrHamile kalsam 7 aylık oluyo sınavda. Biraz daha bekliyim şöyle bi 3-4 aylk olsun daha iyi, sanki hemen kalcam da :))))
Yok mantıklı diyosun çünkü ben de öyle düşünüyorum, neyse bi folik aside başlıym kismettt:)))olması yakındır diye düşünüyorum canım :) bu yıl olmak zorunda :) birde belki haziranda falan bir umut atanırım diyorum. oda yds den dolayı yoksa mümkün değil.
bebiş hassas bir iş gerçekten, Allah aratmasın kimseye. bebiş düşünebilirsin bence canım. kpss yi etkilemez ama tabi herkesin faklı bulantı olursa çalışamazsın. kpss ye 4 ay kala çalışmalara başlayın, hemen olmuyor zaten. 3-4 ay alır olması sonrada kasımda atanacağın belli değil. atansan bile izin alırsın ama sen bilirsin yinede tabi ben etkilemek istemem :)
Sağ ol canım tavsiyen için :)kızlar pegemın hem cografya soru bankasını hemde cografya yaprak testlerını cozuyorum cok begendım ya bi sürü yenı şey ogrendım kesınlıkle tavsıye ederım
canım üzülme elbet olur ama hayırlısı olsun. vardır elbet zamanı. nezamandır istiyorsunuz ki ?
ne diyeceğimi bilemiyorum canım... geçmiş olsun, üzme kendini.. bir daha olur bebişin, yeterki sağlığın yerinde olsun.. bi kaç gün toparla kendini. sonra başlarsın kpss çalışmaya. hem kafanı dağıtmış olursun beynin başka şeylerle meşgul olur, iyi gelir.Bende kpss için bu yıl asılmak istiyorum ama çalışmalarım istediğim gibi gitmiyorçalışamıyorum
Gaza gelmem lazım... Dün hamile olduğumu öğrendim bugün düşük yapıyorumpsikolojikiyice bozuldu. HEr şeyi bir kenera bırakıp sadece kpss yi düşünmek istiyorum.
ne diyeceğimi bilemiyorum canım... geçmiş olsun, üzme kendini.. bir daha olur bebişin, yeterki sağlığın yerinde olsun.. bi kaç gün toparla kendini. sonra başlarsın kpss çalışmaya. hem kafanı dağıtmış olursun beynin başka şeylerle meşgul olur, iyi gelir.
bende bebek istiyorum. 2 gün önce çok büyük hayal kırıklığı yaşadım hamile olmadığımı öğrendim. şimdi toparladım ama kendimi.
bak en azından hamile kalabiliyorsun, bir daha hamile kalırsın sağlıkla alırsın onu kucağına inşallah. toparla kendini, sıkma canını sonrada gel aramıza birlikte ders çalışalım. bu yıl hepimiz memur olucaz inşallah..
Hepsine çalışmak lazım bence. Son aylar deneme çözmeliyiz hep. Konu kalmasın canım. Geçmiş olsunBu arada BN vat. hariç tüm derslere çalışmaya başladim ama kimileri tarih coğrafyaya ocakta bbaşlamak daha iyi unutuluyor diyor.
Acaba hangisi daha iyi olur ki?