Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Ya tarihe bi konuya nasil calisiyosunuz herseyi ezberliyo musunuz, yoksa bi kez çalışıp sorulardan mi ogreniyosunuz bayanlar?
ben video almıştım canım dün ilk defa ona baktım. zaten 2014 ten birazda hatırlıyorum. ben çok ezber yapamıyorum o yüzden sorulardan daha iyi öğreniyorum.
canım üzülme elbet olur ama hayırlısı olsun. vardır elbet zamanı. nezamandır istiyorsunuz ki ?

günaydın kızlar :) bana iyi geceler :) ben uyucam yine bir uykusuz gece geçirdim :)

dün yazamadım yaptıklarımı
toplamda 5 saat çalışmış oldum. tarih ilk konusunu (video+ sorular) bitirdim. 195 tarih sorusu çözdüm. ama ilk konu olduğundan epeyce kolaydı unutmamışım :)
birde coğrafya ilk konu video izledim soru çözemedim. bugün sorularını çözücem.
ben 2014 te hiç türkçe ve mat. çalışmadım ve soru kaçırdım. hızım azalmıştı. bu defa onlarada bakıcam. konu çalışmadan soru çözücem hızımın artması gerek.

birde film izledim. arada kafa dağıtmak gerek :)
hadi kolay gelsin sizlere 11 gibi uyanırım ben

Günaydın ve iyi uykular canım :) tam muzdarip olduğum konuya değinmişsin ben de 2014te hiç mat ve türkçe bakmayınca afalladım ve kaçırdm bu sefer aynı hatayı yapmayalm zaten sadece soru çözmek yetecek. Hadi görüşürz :))))

mat çözüyorum daha, birazdan tarihe geçeceğim
bugün matematikten en fazla 150 soru çözüp tarih ve coğrafya konu ve soruya ağırlık vereceğim.
ayrıca geometriden de ilerlemem gerek. derslerde geometri de başlıyor, aval aval bakmamam lazım derste

Cevap verdiginiz için teşekkurler evet birinden baslamam gerek acilen. Allah yardimcımiz olsun,sizede iyi calismalar dilerim..

bende 11 de kalkıcaktım ama 1 de kalktım :) acayip uykucu oldum :)
yapamadığımız soruları paylaşalım kızlar belki bi yapan çıkar

hadi iyi çalışmalar.

Ya benim 90 alabileceğime inancım çok zayıf arkadaşlar. 79 aldim 2014 te. Ama sanki 90 çok muazzam bişey nasıl alırm ben onu? O kdr kapasitem yok gibi. Bilmiyorm nasıl bi inanç geliştirmişim mesela 85 alabilirm 88 alabilirm ama 90 üstü olunca yuh o kdr da değil diyorum. Niye ki ya?? Nasıl inanicam???

hepimiz öyle canım benimkide 82 ama almak zorundayız. kendini küçümseme sakın. herkes nasıl alıyorsa bizde alıcaz. tabi dersaneye gitmemek dez avantaj. ben hiç gitmedim sende sanırım gitmiyorsun ?
daha zaman var. inanırsan her şey olur. hem sende ben gibi mat- türkçe çözmemişsin. millet deli gibi çlışıyor. biz boş tuttuk sonuçta. halada öyle gerçi
alıcaz merak etme başka şansımız yok. biraz daha kalablık olsak aslında gaza daha iyi gelridik :)

Işte özgüven çok önemli. Bebek konusunu da çok düşünüyorum, yaza 3 yıl bitecek evliliğmzde. Bi de bi bebek özlemi var. Ama işim yok. Millet okumuş evde oturuyo diyodur diye kendmi yiyorm ya kısmet olmadı bana düzenli iş. Sen de odtü den mezunsun özelde çalıştn mı hiç? Sana da oluyo ku ev hanımlığnı yedirememek kendine? Bunu düşünmekten bebek yapamıyorum, çok kafam karışk çok.

ben bir süre memlekette çalıştım canım. ama sonra bizim başka işlerimiz oldu özel sebepler diyelim. bir süre düşünmedim özeli. zaten kolay değil özelde çalışmak. rahat ol sıkma kendini birazda nasip kısmet bu işler. tabi nasip deyip çalışmamak olmaz. elden geleni yapıcaz. bebek işide hayırlısı olsun. ben 2. plana attım hep bebeği ilk yıl düşünmedim. sonra 2 defa düşük olunca psokolojim altüst oldu. artık bebek saplantı olmuştu bende. kpss ye düzgün hazırlanmama, işi boşverme birazda psokolojimle ilgiliydi. artık gözüm hiç bişi görmüyordu. bebiş şimdi beni hayata bağladı diyebilirim. o yüzden bukadar pozitifim :)

Bebiş hayata bağliyorsa ben de yapaym bi tane. :)) Aklm fikrm iş çünkü. Niye olmadi diye tutunamadm vs vs. Özel çok zor hassas psikolojim kaldrmiyor. Olana kdr kpss denicen mi?

Yedi ayımız var önümüzde, sadece çok çalışmamız gereken yedi ay. Başka hiçbir şey düşünme. Sadece başaracağım deyip çok çalış. İsteyerek çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…