Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

inşallah canım =) bölümün ne ?

biz iki bulaşığa yemeğe yetişemezken millet neler yapıyor yaa...

gece çok uyanıyorum canım. alamıyorum uykumu. dün yine 2 buçukta kalktım ve 5 te geri yattım :)
evet bebek daha önemli. bende az az çalışcam ne yapayım :)
ev işlerini çok boşladım ben en fazla haftada bir kere süpürge tutabiliyorum. günde bir saati geçmeyecek şekilde ayarladım temizlik ve yemek yapmayı. çok zamanımı alıyor yoksa
aynen canım haklısın. eşim sağ olsun yardım eder ama onada bişi demiyorum çünkü oda hem çalışıyor hem doktora yapıyor. yorgun geliyor onuda anlıyorum. en azından ben sadece 2 gün dışarıdayım.
ay canım sağ olasın. tam yapıyorum sayılmaz ama işte azıcık ondan azıcık ondan
anladığım kadarıyla herkes bebiş istiyor aslında. hayırlı zamanda olsun inşallah. ama ben boşken gerçekten çalışmıyorum canım. sıkışık olunca daha çok gaza geliyorum. 2014 te boştum mesela ama hiç abartmıyorum son 3 ay sadece dopru düzgün çalıştım. gün içinde 3 saat ancak çalıştım. ve 82 :)
bakalım yoğun olunca nasıl olacak ? bide bunu deneyelim :)
kendine kızma canım sen asıl hepimizden iyi gidiyorsun.
soru sayıların falan oldukça el :) hadi kolay gelsin :)

Kesinlikle çok çok doğru. Ben de ne zaman kendimi rahat bıraksam daha da bir gevşiyorum. Ama sıkıştırdığımda kendimi performans daha da artıyor

Ya tarihe bi konuya nasil calisiyosunuz herseyi ezberliyo musunuz, yoksa bi kez çalışıp sorulardan mi ogreniyosunuz bayanlar?

bugün ne güzel ders çalışmıştım mutlu mutlu... adetim gecikmişti umudum yoktu ama kendimi yine çok kaptırmışım,test yaptım ve yine kahrolası tek çizgi. çok bozuk moralim bi kaç gün ara vericem kendimi toparlayana kadar. kolay gelsin hepinize..

Ya tarihe bi konuya nasil calisiyosunuz herseyi ezberliyo musunuz, yoksa bi kez çalışıp sorulardan mi ogreniyosunuz bayanlar?
bir bölümü konu konu okuyorum artık kaç günde biterse. bölümü okumam bitince onla ilgili soru çözüyorum biraz. sonra o bölümün uzaktan eğitim videosunu izleyip geri kalan soruları çözüyorum.

canım üzülme hayırlısıyla gönlünce olur inşallah
demek ki daha zamanı gelmemiş üzülme, kafanı dağıt biraz, bikaç güne görüşürüz o zaman

İyi akşamlar. Bende sınava girmeyi düşünüyorum acaba hangi kitapları önerirsiniz nasıl başlamalıyım?

İyi akşamlar. Bende sınava girmeyi düşünüyorum acaba hangi kitapları önerirsiniz nasıl başlamalıyım?
iyi akşamlar. tüm yayınları çözeceğimiz için birinden başla
kızlar hep evveliyatı öneriyorlar. ben daha almadım ama elimdekileri bitirmeye çalışıyorum.
ben data ve pegemden çalışıyorum şimdilik. memnunum.
ihtiyaç da iyiymiş öneriyorlar hep konu anlatımını.

evet arkadaşlarım yeni sözel mantık çözmeyi bıraktım bittti testim oo bayagı geç olmuş yatma vakti iyi geceler:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…