Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

sen cok ıyı gıdıyosun ya senın hızına ulasabılsem bı an once keşkeee

sen cok ıyı gıdıyosun ya senın hızına ulasabılsem bı an once keşkeee
Dün daha önce izlediğim bi filme yeniden baktım da. 'Touching The Void' çok hoşuma gitti. Önceden de çok beğenmiştim. Muhakkak izle. Belki sen de izlemessindir. Oradaki 20 dk muhabbeti özellikle harika. İnsanin yerinden kalkıp hedeflerine koşası geliyor

Kedicik yine erkenden oturmuşsun

Kolay gelsin

Akşam kaçta yattın da kalktın böyle

Kendimi çok tembel hissediyorum böyle 12 de yatıp 8 de kalktım diye

Şu anda da işte sıra bekliyorum bu aralarda ders mi çalışsam acaba

Dün ikide yattım maalesef işlerim vardı pek uykumu alamadım. Her boşlukta elimize testleri almamız lazım. Değerlerdir bence. Benim kafa bugün kazan gibi. İnsanin uykusunu alması cidden çok önemli. Ben de 8 saat uyurum ama kendimi her sabah 6da kalkmaya şartladığım için gece erken yatmazsam iste böyle oluyor.

bu sıralar ben de çok uyumuyorum bugün yeniden çalışacağım tarih özetlerine devam edeceğim canım

bu sıralar ben de çok uyumuyorum bugün yeniden çalışacağım tarih özetlerine devam edeceğim canım
Uyku çok önemli. Düzensiz uyku tüm gününün kalitesini düşürüyor. Vücudu rahat bırakmak lazım. Strese girmemeli. Her gün yatma ve kalkma saatleri aynı olmalı

haklısın aslındaaaaaaaaaaaaa ama bir düzene koyamıyorum uykularımı

Günaydın arkadaşım

Sen allahın izniyle birazdan calismaya başlarsın. Başlamadan yetişip selam vereyim dedim
Günaydııııın
Sonunda regl oldum ve sabah müthiş karin ağrısıyla uyandım. Anca anca kendime geliyorum. Dediğin gibi hemen şimdi geçiyorum başına. Bugün çok geç kaldım

Sen erkencisin

Uyudum üstüne bir daha. Evde misafir var ya öyle oluyor. Fazla cümbüşlü ev
Benim kafa artik hic kaldırmıyor.
Eskiden severdim cümbür cemaat toplanılsın falan artik istemiyorum. Kafamda yapacaklarim var ya sadece onlarla ilgileneyim başka engelleyebilecek beni meşgul edecek hiçbir şey olmasın.

Valla bende öyle düşünüyorum inan ama... Annemle birlikte yaşarken bu mümkün değil.

Bunu misafir için söylemiyorum, hasta kadın kaldiramiyor ama ona rağmen Cümbüş ev

Genel anlamda annemle birlikteyken mümkün değil

Geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşir. Hastalık zor. Özellikle anne - baba misafir hep gelsin istiyor. Bazen ayy yorulduk biraz sessizlik olsun deseler bile bir süre sonra canları yine durmuyor. Sanırım yaşla birlikte gelen yalnız kalma korkusu. Eş dost hep yakın olsun istiyorlar.
Ben ise sadece ailem ve bir iki arkadaşım olsun onlarla da arada bir görüşelim istiyorum. İnsanlar çok yoruyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…