- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
Ben tarih çalışıyorum. Diğer derslere hiç bakmadım daha. Tek bir kez bile
Tarihte de Türk İslam dayım. Çoook yavaş ilerliyorum ben . Allah sonunu Hayır etsin.
Senin günlük çalışma ortalama kaç saat oluyor?
Benim arkadaşlarım günde ortalama 7 8 saat çalışıyorlar. Imreniyorum
aslında hiç saat olarak hesaplamadım. fırsat bulduğum her vakit oturuyorum başına. ama evli barklı kadınlar olarak temizlik yemek misafir.. bu dertler çok olduğu için geri kalan vakitlerimde de canım durmuyor dışarı çıkıyorum gezme tozmayı ve uykuyu da çıkarsam benim de 7 8 saat oluyordur herhalde.
islamiyet öncesini bitirmişsintürk islamdan sonra osmanlı var
tamam canım sağolyarın yds sınavı var ama ben girmeyeceğim.
2016 ilkbahar sınavı nisanın ilk pazarı olur.
başvuru tarihleri de şubat ayında olur.
pegem yayınlarındayım şu an, sırasıyla dersten derse geçiyorum sıkılana kadar. sen hangi yayından çalışıyorsun?Osmanlı kültür medeniyet bitse rahatlarım zaten. Tarihin yarısı bitmiş olur.
Türkçeden nasıl çalışıyorsun? Hangi yayını kullanıyorsun?
pegem yayınlarındayım şu an, sırasıyla dersten derse geçiyorum sıkılana kadar. sen hangi yayından çalışıyorsun?
hepsini çözmemiz gerekiyormuş öyle diyorlar. bir kaynaktan başla sen deBen daha türkçe kaynak almadım hiç. Onun için sordum.. Mat ve Türkçeden hangi kaynağı alacağım hiç bilmiyorum.
O zaman çalışalım, boş durmayalimhepsini çözmemiz gerekiyormuş öyle diyorlar. bir kaynaktan başla sen de
O zaman çalışalım, boş durmayalim
Günün de aydın olsun arkadaşım..
Senin de günün aydın olsunGenelde bu saatlerde kimse olmazdı kpss konusunda. Sevindim
Ayy hayatım kpss oldu valla.. Onunla uyuyup onunla uyanıyorum.
Allah emeklerimizin karşılığıni almayi nasip etsin..
Olacak inşallahÖyle de olacak böyle de olacak
Bugüne kadar olmadıysa eğer bir sebebi vardır diyorum. Yoksa psikolojim çökecek. Demek ki tüm bu saçmalıkların bir sebebi var diye kendimi şartlıyorum. Belki de mezun olur olmaz çalışmaya başlasaydım, işe giderken ilk gün yolda araba çarpacaktıBelki de bir şekilde ölecektim
Bu sene atanacağız hissediyoum
Doğru vallaBende öyle düşünüyorum. Hayirlisi boyleymis demek ki diyorum.
Hem öyle de 65 de emekli olcaz böyle de
Günaydııııııın. Hoşgeldin. Nasılsın? Bugün bol bol çalışıyoruz. Bizim pazar keyfimiz, evde pinekleyip kpss çalışmak gibisi yok diyoruzgünaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende calısacağım inş kahvaltıdan sonra dün kaynımgil yemeğe geldilerdi moral bozma makinesiler resmenGünaydııııııın. Hoşgeldin. Nasılsın? Bugün bol bol çalışıyoruz. Bizim pazar keyfimiz, evde pinekleyip kpss çalışmak gibisi yok diyoruz
moral bozmak yokbende calısacağım inş kahvaltıdan sonra dün kaynımgil yemeğe geldilerdi moral bozma makinesiler resmen
aynen öyle kış gelsin de hiç yemeğe çağırmammoral bozmak yokçalışmaya devam hayaller hedefler bizi bekliyor
bin yıllık sorunlar bunlar. insan var olduğundan beri hep oldular ve olacaklaraynen öyle kış gelsin de hiç yemeğe çağırmamders çalışıyorum daha çok derim o zaman anam ne kadar fesatlar ya elti kayın değil mi işte görümceleri de unutmayayım