- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
İnşallah hepimiz istediğimiz gibi atanırız. Hic stres olma ve tüm vaktini Kpss ile geçir ama çalışarak. Olumsuz düşünceler sana sadece zarar verir. Sadece çalış.
sınavdan kopmayalım diye her sabah vicdan azabı gibi çökeceğim üzerinizeBen saysam elim ayagım dolaşır heralde gün gün tik tak
her sene temmuzun ilk hafta sonu oluyor ya, yine öyle olur herhaldeBelli oldu mu kpss tarihi? :)
O zaman her sabah erken kalkıp buraya yazacaksın uyandım kızlar hemen soru çözmeye başlıyorum diyeBen de erken kalkıp çalışmak istiyorum düzen istiyorum iyi geceler :)
Çok geç uyanmadım da neti geç açtım canım :) birazdan başlıcam çalışmaya herkese kolay gelsin.O zaman her sabah erken kalkıp buraya yazacaksın uyandım kızlar hemen soru çözmeye başlıyorum diye
Tebrik ederim önceki puanlarında iyi yds den 82 nasıl aldın nelere çalıştın mesela kursa gittin mi :)))eveeettt bende artık başlıyorum.
öneclikle çalışma odasını toparlıcam bugün ve kitaplarımı düzenlicem. yüksek lisansta 4 ders aldım bu dönem. haftada 3 gün dersim var. kalan günlerde full kpss ve yds,
hedef :)
kpss 92
yds 90
öncekiler
kpss 82
yds 82
inşallah bu defa olur. yada 3. 4. atamada atanırız
herkese kolay gelsin :)
eveeettt bende artık başlıyorum.
öneclikle çalışma odasını toparlıcam bugün ve kitaplarımı düzenlicem. yüksek lisansta 4 ders aldım bu dönem. haftada 3 gün dersim var. kalan günlerde full kpss ve yds,
hedef :)
kpss 92
yds 90
öncekiler
kpss 82
yds 82
inşallah bu defa olur. yada 3. 4. atamada atanırız
herkese kolay gelsin :)