- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
atandğımda suratlarını görmek istiyorumbin yıllık sorunlar bunlar. insan var olduğundan beri hep oldular ve olacaklar
haydin bakalım dersler bizi bekler
Bunaldıııım
Evet kesinlikle çok doğru söyledinSonunda rahat edeceksin ama... Bunu düşün sadece
Ayy maşallah....Evet kesinlikle çok doğru söyledin
şimdi yemek faslına geçiyorum biter bitmez kaldığım yerden devam
Ayy maşallah....
Ben.daha siftah yapamadim
Birazdan bende başlarım bi ucundan
Ama ben bu hale gelebilmek için çok vakit geçirdim. Nisan ayından beri çalışmaya karar veriyordum. Motive olabilmem için aradan beş ay geçmesi gerekti. Bana hep dedikleri şey bu tempoya dayan sonra vücudun kendiliğinden isteyecek. Alışkanlık olacak. O yüzden başlarda sıkınca sonra cidden gerisi geliyorHem sen daha iyi bilirsin. Sonuçta konunda okudum gayet yüksek puan almışsın geçen sene Sana bu sene kesin atanacaksın gözüyle bakıyorum
Kpss 291 Yds 201 gün kaldı
Yaa çok mutlu oldum
Haklısın valla bende bu rasgele çok uzun sürede geldim. En azından hergün ucundan tutmaya çalışıyorum. Insallah daha kararlı, daha azimli olduğum gnlerde olacaktır. Hayirlisi ile ekim ayı bir gelsin de
Ayy Ayy Su gibi akip gidecek zaman
Gün gelecek ne yaptın ne ettin, kaç net, kaç puan vs vs. ♡kendime çok kızdım. devamlı kararlar alıyordum ama uygulamıyordum. adım atmayınca ilerlemiyorum. her gün başlayacağım diyordum ama başlamıyordum.
hem de nasıl
Şöyle bir gözümün önüne geldi de :) AnaaaamGün gelecek ne yaptın ne ettin, kaç net, kaç puan vs vs. ♡
Kpss 289 Yds 199 gün kaldı.
Bugün bol çalışmalı günler diliyorum herkese
Kpss 289 Yds 199 gün kaldı.
Bugün bol çalışmalı günler diliyorum herkese
öyle vala göz açıp kapanana kadar geçiyor, bir de bakmışız sınav günü gelmişOhh Ohh maşallah. Günler bir bir değil sanki ikişer üçer iniyor aşağıya
Günaydın canim
sana da iyi çalışmalarsayaç çok hızlı ilerliyor bende tık yokkk
sana iyi çalışmalar
mistik naber ya?uzun süre ara verınce derse adapte olmak ne kadar zor bugun matematikten anca 1 konu bıtırıp 150 soru cozebıldım o da zorla yanıöyle vala göz açıp kapanana kadar geçiyor, bir de bakmışız sınav günü gelmiş
sana da iyi çalışmalar
öyle cidden ara verince dönmesi çok zor oluyor. ama sen güzel dönmüşsün şimdiden 150 matematik sorusu çok iyimistik naber ya?uzun süre ara verınce derse adapte olmak ne kadar zor bugun matematikten anca 1 konu bıtırıp 150 soru cozebıldım o da zorla yanı