Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Ayy maşallah....

Ben.daha siftah yapamadim :KK43:

Birazdan bende başlarım bi ucundan

Ama ben bu hale gelebilmek için çok vakit geçirdim. Nisan ayından beri çalışmaya karar veriyordum. Motive olabilmem için aradan beş ay geçmesi gerekti. Bana hep dedikleri şey bu tempoya dayan sonra vücudun kendiliğinden isteyecek. Alışkanlık olacak. O yüzden başlarda sıkınca sonra cidden gerisi geliyor :KK66: Hem sen daha iyi bilirsin. Sonuçta konunda okudum gayet yüksek puan almışsın geçen sene :KK66: Sana bu sene kesin atanacaksın gözüyle bakıyorum :KK36:

Ama ben bu hale gelebilmek için çok vakit geçirdim. Nisan ayından beri çalışmaya karar veriyordum. Motive olabilmem için aradan beş ay geçmesi gerekti. Bana hep dedikleri şey bu tempoya dayan sonra vücudun kendiliğinden isteyecek. Alışkanlık olacak. O yüzden başlarda sıkınca sonra cidden gerisi geliyor :KK66: Hem sen daha iyi bilirsin. Sonuçta konunda okudum gayet yüksek puan almışsın geçen sene :KK66: Sana bu sene kesin atanacaksın gözüyle bakıyorum :KK36:

Yaa çok mutlu oldum :KK68:

Haklısın valla bende bu rasgele çok uzun sürede geldim. En azından hergün ucundan tutmaya çalışıyorum. Insallah daha kararlı, daha azimli olduğum gnlerde olacaktır. Hayirlisi ile ekim ayı bir gelsin de:KK17:

Yaa çok mutlu oldum :KK68:

Haklısın valla bende bu rasgele çok uzun sürede geldim. En azından hergün ucundan tutmaya çalışıyorum. Insallah daha kararlı, daha azimli olduğum gnlerde olacaktır. Hayirlisi ile ekim ayı bir gelsin de:KK17:

kendime çok kızdım. devamlı kararlar alıyordum ama uygulamıyordum. adım atmayınca ilerlemiyorum. her gün başlayacağım diyordum ama başlamıyordum.

Ayy Ayy Su gibi akip gidecek zaman :KK55:

hem de nasıl :KK43:

mistik naber ya?uzun süre ara verınce derse adapte olmak ne kadar zor bugun matematikten anca 1 konu bıtırıp 150 soru cozebıldım o da zorla yanı:KK12:
öyle cidden ara verince dönmesi çok zor oluyor. ama sen güzel dönmüşsün şimdiden 150 matematik sorusu çok iyi :KK66:
benim de aynı işte eskisi gibi. haftalık program yapıp onları bitirmeye çalışıyorum. her hafta yeniden program yapıyorum :)

X