Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

M Mistik Kedi maşallah sana çok erken kalkıp çalışman çok güzel. Hangi konudasin. Kaç soru cozuyorsun günde
Bende bebekten fırsat buldukça çalışıyorum. Bakalım hayırlısı hakkımızda
Teşekkür ederiiim :))) Günde kaç soru çözdüğümü inan bilmiyorum. Henüz o soru çözme moduna girmedim. Konular bittikçe konuyla ilgili soruları çözmeye çalışıyorum. Konularda da henüz derslerin yarısındayım. Konuları bitirelim de günlük çözdüğümüz soruları yazalım. Güzel olur :KK66:

Kızlar bisi sorucam
Şimdi işletme mezunuyum lisans kaç puan almam lazım en az atanmam için.

Nette puan hesaplama yaptım
Aynı netlerle önlisans puanı daha yüksek niye böyle acaba .

Kızlar bisi sorucam
Şimdi işletme mezunuyum lisans kaç puan almam lazım en az atanmam için.

Nette puan hesaplama yaptım
Aynı netlerle önlisans puanı daha yüksek niye böyle acaba .
Ben pek bilmiyorum puanlamayı. Hayırlısıyla dershane sınavları başladığında oradan görünce az buçuk fikir sahibi olabilirim sanırım. Hani derler ya o zaman ak koyun kara koyun belli olacak. Bakalım cidden çalışılmış mi yoksa verimsiz mi geçmiş günler :))))
Kpss-a sınavlarını ise hic bilmiyorum.

Nasıl motive oluyorsunuz bayanlar? Mesela ben saat şimdi 2 oldu diye çok geç oldu diyorum gün bitti diyorum motivasyonum sıfırlanıyor, sanki 9 da başlamazsam işe yaramayacakmış gibi.

Merhaba herkes e iyi çalışmalar herkes çalışıyor sanırım :)
Ben tam baslayamadim. Matematik video lari ile başladım soru çözdüm yok.
Ve ben çok stres yapıyorum şimdiden olmaması gerekir ama işte yatarken aklımda kalkınca aklımda kpss çalışma şekli nasıl olsun hangi kitapları alayım. :KK43:
sanırım baslamadigim için çalışma oyüzden böyleyim şu bayram geçsin de evime gideyim sistemi mi oturtayim diye bakıyorum.
Nasıl çalışıyorsunuz ders der mi bitirriyorsunuz? ??
bu Yıl olacak bu iş çok uzadı çünkü. Ve 85 en az almam gerekli
inş tüm herkes atanır istediğine kavusur

Merhaba herkes e iyi çalışmalar herkes çalışıyor sanırım :)
Ben tam baslayamadim. Matematik video lari ile başladım soru çözdüm yok.
Ve ben çok stres yapıyorum şimdiden olmaması gerekir ama işte yatarken aklımda kalkınca aklımda kpss çalışma şekli nasıl olsun hangi kitapları alayım. :KK43:
sanırım baslamadigim için çalışma oyüzden böyleyim şu bayram geçsin de evime gideyim sistemi mi oturtayim diye bakıyorum.
Nasıl çalışıyorsunuz ders der mi bitirriyorsunuz? ??
bu Yıl olacak bu iş çok uzadı çünkü. Ve 85 en az almam gerekli
inş tüm herkes atanır istediğine kavusur
İnşallah hepimiz istediğimiz gibi atanırız. Hic stres olma ve tüm vaktini Kpss ile geçir ama çalışarak. Olumsuz düşünceler sana sadece zarar verir. Sadece çalış.

X