- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
gaza gelelim diye her sabah yazıyorum. sınav modundan uzaklaşmayalım :)))Mistik sen tempoyu tutturmussun maşallah darisi bize
bencede bir an önce hsg yaptır canım. için rahat olsun. bazen hsg çektirince gebelik hemen oluşuyor çünkü. kendine iyi bak ve haberdar etoy iyi olsun yerim onu ben kerata kuzum sen de iyi ol küçük kuzu da evet belki doktor utrasonla bakar rahim röntgenini de konuşacağım işte canım kafam rahat olsun en azından
yarın dktora gideceğim canım 25 gündür adet olamıyorum bakalım en son 15 gün önce kan tahlili yaptırmıştım negatifti ne diyecek doktora meraktayımbencede bir an önce hsg yaptır canım. için rahat olsun. bazen hsg çektirince gebelik hemen oluşuyor çünkü. kendine iyi bak ve haberdar et
hayurlı haberle dönersin inşallah canım. çok kötü adet olamamak. inşallah gebelik vardır. yoksada tedavisi neyse yapsında rahatla biraz.yarın dktora gideceğim canım 25 gündür adet olamıyorum bakalım en son 15 gün önce kan tahlili yaptırmıştım negatifti ne diyecek doktora meraktayım
aynen canım var mı yok mu bilemiyorum yoksa da rahim röntgeni konusunu konuşacağım Atatürk eğitim araştırmaya gidiyorum sonra da adet söktürücü falan verir gebelik de yoksahayurlı haberle dönersin inşallah canım. çok kötü adet olamamak. inşallah gebelik vardır. yoksada tedavisi neyse yapsında rahatla biraz.
yarın haberdar et biziaynen canım var mı yok mu bilemiyorum yoksa da rahim röntgeni konusunu konuşacağım Atatürk eğitim araştırmaya gidiyorum sonra da adet söktürücü falan verir gebelik de yoksa
sağol mistikcim eğer hamile değilsem adet olayım da rahatlayayım ya çok stres yaptı bu durum banayarın haberdar et bizibenim de aklımdaydı bu salı gideceğin
Normalde çalışmaya çoktan başlamış olmalıydım ama biraz uyuzlandım kahve keyfi falan :)
Şimdi başlıyorum.
Bu arada Yds 207 Kpss 297 gün kaldı
Normalde çalışmaya çoktan başlamış olmalıydım ama biraz uyuzlandım kahve keyfi falan :)
Şimdi başlıyorum.
Şimdi başlıyorum.
Dershane nasıl gidiyor iyi mi yararlı oldu mu sana? Bizim daha başlamadı.Bende bi duzene oturtamadim ya daha elimde soru bankasi fln yok konulari tekrar ediyorum bi tek antremanlarla matematik de de iki konum kaldi suan dershaneye gidip geliyorum anca
Çok teşekkürler ama öyle çok çalışamıyorum. Sabahtan kalkıp çalışmak iyi geliyor çünkü öğlen ya da aksam hep biseyler çıkıyor. Sabahları en rahat zamanlar. Misal bugün yine sabah baktigimla kaldım. Öğlen gelen giden oldu kaldı yineSadece 297 gün mu :)
Sabah kaçta kalkiyorsun canım.. Maşallahin var
Valla millet acayip çalışıyor biz uyuzlanirkenkedicik nispet mi yapıyorsun kız; rakiplerini morallerini bozarak mı eleyeceksin
Şaka Şaka daha çok gaza geliriz valla
ben o saatte henüz uyuyordum; şimdi de işteyim; eve gidip yemek yapacağım; oğlanla oynayacağım; duş vs derken 10 olacak saat
gaza geldim açıp bir iki bir şeye bakayım ama herkes müthiş hızlı gidiyor gibi
Valla öyle :)Deme öyle
Sabah saatleri en rahatsız edilmeyeceğin, ev halkının senden hizmet beklemediği saatler. Kafan rahat sadece kendine odaklan. Zaten millet uyanmaya başladıkça yok kahvaltı yok yemek yok temizlik yok misafirdi derken günün bitiyor, elde var sıfır.Sen mi uyuzlanıyorsun
Sabahın yedisinde kalkıp derse başlamışsın
Ben ise helva kavuruyorum Ocak başında şimdi
Çok tesekkur ederimcok guzel bı calısma sıstemı