Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Off cidden çok zor. Bende çocuk yok simdilik kıymetini bil diyorum devamlı kendime. Bebeği ya da okul çağında çocuğu olanlar hep senin anlattığın gibi söylüyorlar. Başınızı kaşıyacak vaktiniz yok.

Dershane nasıl gidiyor iyi mi yararlı oldu mu sana? Bizim daha başlamadı.

Suanlik iyi gidiyor okul gibi bizim saatler uzun hafta ici sabah 4 saat goruyoruz tarih ve turkce icin gercektende gerekliymis diyorum cunku artik bu derslerden sonra bilmedigim halde bile matematik daha kolay gelmeye basladi mantik çok zor

Suanlik iyi gidiyor okul gibi bizim saatler uzun hafta ici sabah 4 saat goruyoruz tarih ve turkce icin gercektende gerekliymis diyorum cunku artik bu derslerden sonra bilmedigim halde bile matematik daha kolay gelmeye basladi mantik çok zor
Sevindim yararlı olmasına umarım benim dershane de iyi olur. Cidden çok gerekli dershane. hemen her dersin zorluğu ayri. Eskiden turkce de neymiş der hic kitabi bile açmazdık. Artik türkçe bile zor.

Merhaba kizlar, hepinize basarilar ve kolayliklar dilerim...
Hangi dersanelere yazildiniz acaba? Ben once ihtiyaca gidecektim eve yakin diye ama simdi uzak da olsa pegem'de karar kildim.
Hepimiz icin hayirlisi olur insallah

evet zaten çok dersimiz yok alan ya da öğretmenlik gibi değil. toplam 6 ders olunca hepsine vakit oluyor. hiç bir şey yapmasak sadece defterini tekrar etmek bile iyidir siz neler yapıyorsunuz?

Ben tarih çalışıyorum. Diğer derslere hiç bakmadım daha. Tek bir kez bile

Tarihte de Türk İslam dayım. Çoook yavaş ilerliyorum ben . Allah sonunu Hayır etsin.

Senin günlük çalışma ortalama kaç saat oluyor?

Benim arkadaşlarım günde ortalama 7 8 saat çalışıyorlar. Imreniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…