- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 36
Uykusuzgünaydın kızlar.. gene anca gelebildim.. nasılsınız bugün?
çok zor senin için, tam da sırasıymış yaaa..Uykusuz4 e geliyordu yattigim oglum 6da uyandi uyanmadan once de 5 gibi emmeye kalkti bi de ustune bi ara oglum resmen bozuldu ve bu durum ders calismami cok etkiliyor sen nasilsin tam anlamiyla iyilesebildin mi
Ben de inkilap tarihi cozerken kendime bi guven gelmisti tarih icin ama cagdasa gelince karamsarliga kapildimçok zor senin için, tam da sırasıymış yaaa..
ben de fena değilim ama yorgunum belli sabahları zor kalkıyorum..kendime yeni yöntemler arıyorum özellikle tarih çalışmak için, en az 25 net yapmam lazım :S daha 20 nin üzerine çıkamadım
bak bunu deneyebilirsin, ben şuan 2. meşrutiyet ve sonrasına çalışıyorumBen de inkilap tarihi cozerken kendime bi guven gelmisti tarih icin ama cagdasa gelince karamsarliga kapildimhaftaya ben de bi deneme yapsam iyi olur ya ne durumdayim suan hic bilmiyorum
Soyle bi inceledim canim baya akilda kalici sagolasin.oglus yatti benim ders vakti.iyi calismalar.
saol tatlım sana da iyi çalışmalarSoyle bi inceledim canim baya akilda kalici sagolasin.oglus yatti benim ders vakti.iyi calismalar.
merhaba, ben de pegem 10 lu deneme var, gayet iyi tavsiye ederimKızlar deneme seti alacağım hangi yayın iyi
Teşekkür ederim ben de kendisini düşünmüştüm :) ilk olarak onunla başlayayımmerhaba, ben de pegem 10 lu deneme var, gayet iyi tavsiye ederim
rica ederim cnm..mat kısmı zorluyor biraz haberin olsun :)Teşekkür ederim ben de kendisini düşünmüştüm :) ilk olarak onunla başlayayım
Paragraf sorularinda kendi yorumunu katmadan direkt olarak paragrafta ne yazıyorsa onu yapmak gerekiyor. C sikkina dolaylı yoldan değiniyor ama b ye hiç deginmiyor.Eki Görüntüle 2118772
Mesela bu soru.. cevap b, ben c dedim.. tamam b yanlış biliyorum ama c nasıl doğru oluyor, c'ye nerede değinmiş ki.. çiçeklerden gereksinimleri doğrultusunda yararlandıklarına dair ben bir şey göremiyorumson cümleyi gerekçe göstermiş ama son cümleden o anlamı çıkarmak bence çok saçma:/
Teşekkürler.Paragraf sorularinda kendi yorumunu katmadan direkt olarak paragrafta ne yazıyorsa onu yapmak gerekiyor. C sikkina dolaylı yoldan değiniyor ama b ye hiç deginmiyor.
İkinci bir yol olarak da iki şık arasında kaldığın zaman en kuvvetli olanını seç. Mesela bu soruda "c ye deginmiyor gibi duruyor ama b ye hiç değinmiyor .b daha kuvvetli olduğu için cevap b olacak" gibi.
Paragrafta genelde iki şık üzerinden vururlar, bu dediğim yöntemlerle yanılma payın azalabilir. Ben türkçe öğretmeniyim yapamadığınız sorular varsa buradan yanıtlayabilirim
Beyin haritasi mi yapiyorsun canim.bi donem hafiza egitmenlik sertifikasi alip egitmenlik yapmıştım kurlarimin icinde beyin haritalari da vardi.kızlarrr :) bugün tarih 20. yy osmanlı devleti konusundayım, yazarak çizerek ilerliyorum, daha 1. dünya savaşına yeni geldimşuan için iyi mi oldu kötü bilmiyorum, soru çözerken farkı göreceğim inş size de ona göre yorum yaparım bu konu hakkında, sanırım bu konu bugün bitmez, zaten uzun bi bölüm, inş bu sefer tarihi daha iyi yapacağım
beyin haritası derken?Beyin haritasi mi yapiyorsun canim.bi donem hafiza egitmenlik sertifikasi alip egitmenlik yapmıştım kurlarimin icinde beyin haritalari da vardi.
Insallah ise yarar canim benim dedigim apayri birsey bi nevi ozet cikarma yontemi diyebiliriz :)beyin haritası derken?
yok cnm ben mesela balkan savaşında hangi ülkelerle savaşıldı, hangileriyle ne antlaşması imzalandı, harita çizip işaretledim, ya da trablusgarp savaşı mesela, harita çizdim, kim nereye saldırdı, nerden girdik, nerde kim vardı yazdım... bakalım belki işe yarar ama çok yoruldum
haa anladımmm bunu bi yerde gördüm, kısa kısa bilgiler yazıyorsun falan, ama bu bana göre değil, ben unuturum kesinInsallah ise yarar canim benim dedigim apayri birsey bi nevi ozet cikarma yontemi diyebiliriz :)