- 18 Şubat 2010
- 15.838
- 19.773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum bunu çok çok yararlı bir yöntem ama yapması zaman alıyor.Insallah ise yarar canim benim dedigim apayri birsey bi nevi ozet cikarma yontemi diyebiliriz :)
Paragraf sorularinda kendi yorumunu katmadan direkt olarak paragrafta ne yazıyorsa onu yapmak gerekiyor. C sikkina dolaylı yoldan değiniyor ama b ye hiç deginmiyor.
İkinci bir yol olarak da iki şık arasında kaldığın zaman en kuvvetli olanını seç. Mesela bu soruda "c ye deginmiyor gibi duruyor ama b ye hiç değinmiyor .b daha kuvvetli olduğu için cevap b olacak" gibi.
Paragrafta genelde iki şık üzerinden vururlar, bu dediğim yöntemlerle yanılma payın azalabilir. Ben türkçe öğretmeniyim yapamadığınız sorular varsa buradan yanıtlayabilirim
Aynen guzel yontem ama bol vakit lazimBiliyorum bunu çok çok yararlı bir yöntem ama yapması zaman alıyor.
Ben buna benzer notlar cikarmistim 2014 te. Ve hala o notlardan çalışıyorum ama yeterli gelmediği için başka kaynaklara da bakıyorum.
bu haritalandırmayı nasıl yapıyorsunuzAynen guzel yontem ama bol vakit lazim
Teşekkürler sağolasın :)Paragraf sorularinda kendi yorumunu katmadan direkt olarak paragrafta ne yazıyorsa onu yapmak gerekiyor. C sikkina dolaylı yoldan değiniyor ama b ye hiç deginmiyor.
İkinci bir yol olarak da iki şık arasında kaldığın zaman en kuvvetli olanını seç. Mesela bu soruda "c ye deginmiyor gibi duruyor ama b ye hiç değinmiyor .b daha kuvvetli olduğu için cevap b olacak" gibi.
Paragrafta genelde iki şık üzerinden vururlar, bu dediğim yöntemlerle yanılma payın azalabilir. Ben türkçe öğretmeniyim yapamadığınız sorular varsa buradan yanıtlayabilirim
Kizlar acil yardım söyleyin devşirme sistemini ksnunkastiran çelebi mehmet mi ikinci murat mi ya? Her kitap farklı söylüyor.
kızlar vatandaşlığa daha hiç başlamadım, siz nasıl çalışıyorsunuz video mu yoksa kendiniz not çıkararak mı? videolarda kimi önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim
Az bi zaman kaldı video ile zaman kaybetme konu anlatımından takip edip sorularla eksiklerini halletmeye çalış. hukuk bi tarih yada coğrafya değil ki not çıkarsan ama yinede sen bilirsin nasıl anlıyorsan kafana hangisi yatıyorsa onu yap çünkü herkesin çalışma tarzı farklıkızlar vatandaşlığa daha hiç başlamadım, siz nasıl çalışıyorsunuz video mu yoksa kendiniz not çıkararak mı? videolarda kimi önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim
http://www.megabeyin.com/zihin-haritasi-nasil-yapilir/ burayi inceleyebilirsinbu haritalandırmayı nasıl yapıyorsunuz
ogrendim simdi celebi mehmet uygulamaya baslamis 2. murat kanun yapmis. :)ben ikinci murat diye biliyorum
kızlar vatandaşlığa daha hiç başlamadım, siz nasıl çalışıyorsunuz video mu yoksa kendiniz not çıkararak mı? videolarda kimi önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar çalıştığınız kitaplarda şu bilgiler var mı? Bazen sanki ben çok farklı kitaptan çalışıyorum hissediyorum ya?!
böyle çok soru vardı, canımı sıktı. Mesela 2. mahmut döneminde adalet işlerine bakan Nezareti deavi ymiş... höh..Ben kitaptan çalışmadım tarihe video izleyip not tuttum ama videolarda bu bilgiler yoktu..
Çok ayrıntı geldi bana, o kadar da deneme çözdüm, 1 tarih soru bankası bitirdim..
Genelde bilgi istenen sorularda bi kaç bilgi veriliyor ipucu olarak, direkt düstur dergisinin tarihini kim ne bilsin de sıralamasını filan yapsın ya.. öyle bi derginin varlığını bile bilmiyorum, yani bence canını sıkma.. çözmeye devam et, ha bunları da not al tabii ki, aklında kalırsa çok iyi olur.. ama bence bu soru öabt lik