KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

günün özeti;

tarih 20 yy osmanlı devleti-çanakkale cephesine kadar geldim- özetlediğim yerlerden 4 test çözdüm, gayet iyiydi :)
karakutu mat 2 kesir problemleri-bitti
şimdi dünden kalan yürütme konusuyla alakalı çıkmış testleri çözebildiğim kadar çözücem...

bugünlük bu kadar

Insallah ise yarar canim benim dedigim apayri birsey bi nevi ozet cikarma yontemi diyebiliriz :)
Biliyorum bunu çok çok yararlı bir yöntem ama yapması zaman alıyor.

Ben buna benzer notlar cikarmistim 2014 te. Ve hala o notlardan çalışıyorum ama yeterli gelmediği için başka kaynaklara da bakıyorum.

Çok teşekkürler:)

Biliyorum bunu çok çok yararlı bir yöntem ama yapması zaman alıyor.

Ben buna benzer notlar cikarmistim 2014 te. Ve hala o notlardan çalışıyorum ama yeterli gelmediği için başka kaynaklara da bakıyorum.
Aynen guzel yontem ama bol vakit lazim

Teşekkürler sağolasın :)

Reactions: Den
Selam arkadaşlar, bugün dışarıdaydım kuzenime kız isticez onun hazırlıklarıyla uğraşıyoruz da.. o yüzden bugün işlem, mod, kümelerden çıkmış soruları çözdüm sadece, şimdi pegem soru bankasındaki kümeleri çözüyorum, işlemle modu da bitirmek istiyorum, inşaallah biter.. dün sözde coğrafya testi çözecektim onu da yapamadım, salladım dünden beri yarın da hiç vaktim olmayacak anca gece başlayabilicem derse, bi de yolda inkilap tekrarına başlamayı düşümüyorum, o kadar.. neysee.. bugün benim hocamın denemesini aldım, kitapçıdaki kız data kolay benim hocam orta dedi.. pegem beni acaip zorladığı için benim hocamı deneyeyim bi de.. bu hafta için güzel bi program yapıp uymak istiyorumm, okulda yapacağım sunumları kim hazırlıcak bilmiyorum nisan ayı bi geleydi hayırlısıylaa.. ay biz konuları bitirmeden gelmesin ama

Kizlar acil yardım söyleyin devşirme sistemini ksnunkastiran çelebi mehmet mi ikinci murat mi ya? Her kitap farklı söylüyor.

Bir de ilk osmanlı parası mangir değil mi ya? Kitap akçe demiş osman bey zamani demiş. Benim bildiğim osmsn bey zamani mangir bakır para, akçe ise orhan bey zamani... her kitaptan farklı bir ses....

kızlar vatandaşlığa daha hiç başlamadım, siz nasıl çalışıyorsunuz video mu yoksa kendiniz not çıkararak mı? videolarda kimi önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim

kızlar vatandaşlığa daha hiç başlamadım, siz nasıl çalışıyorsunuz video mu yoksa kendiniz not çıkararak mı? videolarda kimi önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim

Genelde Esra Özkan izleniyor, beğeniyorlar da.. Ben hiç izlemedim, Özgür Özkınık'ın videolarıyla başladım onla da bitirdim.. Eğlenceli bi anlatımı var, mantığını anlamaya da yardımcı.. Ama yine de çok yeterli gelmedi tabii ki, test çözerken fark ediyorum ve bu eksiklikleri de yine test üzerinden halletmeye çalışıyorum..
Sana tavsiyem eğer fazla vaktin yoksa video izleme, bi kitap alıp kendin oku, pegem olabilir mesela.. Ve ardından test çöz.. Böyle böyle götür bence.. Ama baktın olmuyor, mantığını anlayamıyorsun konuların, o zaman video izle.. Ama bence anlarsın kitaptan..

Az bi zaman kaldı video ile zaman kaybetme konu anlatımından takip edip sorularla eksiklerini halletmeye çalış. hukuk bi tarih yada coğrafya değil ki not çıkarsan ama yinede sen bilirsin nasıl anlıyorsan kafana hangisi yatıyorsa onu yap çünkü herkesin çalışma tarzı farklı

video tavsiye etmem ben de yasamayi yazarak calisiyordum bugun konuyu bitirirken pes ettim yazmiyorum. o kadar cok fazla sey var ki. cizdim altlarini sadece onemli yerlerin.

sonra o kitap sayfalarini kesicem ben, zimbayla zimbalayip oyle caliscam. :)

Kızlar çalıştığınız kitaplarda şu bilgiler var mı? Bazen sanki ben çok farklı kitaptan çalışıyorum hissediyorum ya?!

Eklentiler

• image.jpeg
    49,4 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar çalıştığınız kitaplarda şu bilgiler var mı? Bazen sanki ben çok farklı kitaptan çalışıyorum hissediyorum ya?!

Ben kitaptan çalışmadım tarihe video izleyip not tuttum ama videolarda bu bilgiler yoktu..
Çok ayrıntı geldi bana, o kadar da deneme çözdüm, 1 tarih soru bankası bitirdim..
Genelde bilgi istenen sorularda bi kaç bilgi veriliyor ipucu olarak, direkt düstur dergisinin tarihini kim ne bilsin de sıralamasını filan yapsın ya.. öyle bi derginin varlığını bile bilmiyorum, yani bence canını sıkma.. çözmeye devam et, ha bunları da not al tabii ki, aklında kalırsa çok iyi olur.. ama bence bu soru öabt lik

böyle çok soru vardı, canımı sıktı. Mesela 2. mahmut döneminde adalet işlerine bakan Nezareti deavi ymiş... höh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…