- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Canım ben her gün bir ders çalışarak tüm konuları bitirdim 12. Ayda. Dilbilgisi ve geometri hariç.Ben bi gunde bi ders calisinca o gunum bos gecmis gibi hissediyorum. Bi de çok dengesizim ders konusunda. Sabah bazen kalkıyorum hemen 2 tane matematik denemesi çözüyorum. Sonra diğer derslere geçiyorum. Ama tarih çalıştığım zamanlarda 2 ders çalışabiliyorum yoğun oluyor ya tarih.
Bi de sayısal sözel önerirler ya. Ben bazen sadece sözel günü yapıyorum bi günü; canım sıkılınca derslerin gününü değiştiriyorum. Tarih, coğ. vat. sınavda da sırayla çözdüğüm için; ders çalışırken de kafam o sırayla gidiyor daha iyi hissediyorum.
Sen nasıl çalışıyorsun? Senin konular bitti galiba. Soru çözüyorsun baya. Geçen hafta 1700+ soru çözmüşüm ama bu hafta bakalım nolacak. Not alacağım sınava kadar 52.000 soru çözebilecek miyim diye
Aksam erken yatar ders calisirsin bizim de ogle uykusu bosa gitti ben de yattim cunku mecbur artik aksama kaldi derslerCanım ben her gün bir ders çalışarak tüm konuları bitirdim 12. Ayda. Dilbilgisi ve geometri hariç.
Ondan sonra bir süre günde 2 farklı ders olarak ilerledim.
Sonra bir ay her hafta bir dersin kitabını bitirme kampı yaptım.
2 haftadır da günde 60 matematik 60 Türkçe + bir ders olarak ilerliyorum.
Yani ders çalışmaya başladığımdan beri tüm programları uyguladim sanırım.
Ama program yapıp yapıp hiç yarım bırakmadım. Hepsini uyguladim.
Karakutu kitaplarım bitene kadar da, bu programlarima devam edeceğim.
Ben de bu hafta ortalama günde 400 soru çözdüm. Ama haftanın 5 günü sadece ders çalıştığım için 2000 soru oldu. Hafta içi 40 tarih ve 100 Türkçe de yetistiremedim, onları da bugün yada yarın çözmeyi planlıyorum.
Kızımı parka götürdüm yoruldum öğlen iyi uyusun da kalan sorularımi.yaoatim diye ama 10 dk uyudu uyuyamıyorum şimdi malesef
İnşallah canım. Uyuyamadım.parktan gelirken 10 dk uyudu bebek arabasında sonra dalamadi bir türlü.Aksam erken yatar ders calisirsin bizim de ogle uykusu bosa gitti ben de yattim cunku mecbur artik aksama kaldi dersler
10dk yetmis demekki :) cin gibidir simdi :) nerden buluyorlar bu kadar enerjiyi bilmiyorum valla :)İnşallah canım. Uyuyamadım.parktan gelirken 10 dk uyudu bebek arabasında sonra dalamadi bir türlü.
3 yaşında kızım ve hiç susmuyor.10dk yetmis demekki :) cin gibidir simdi :) nerden buluyorlar bu kadar enerjiyi bilmiyorum valla :)
Yok canim ne agir abisi :) yarim yamalak konusmasiyla hic susmuyor bi de sagolsun yaramaz az biraz kendisi karistirmadik cikilmadik yer birakmiyor 1 snye oturmuyor bi de tv izletmiyorum o yuzden surekli ilgi bekliyor sıkılıyor haliyle3 yaşında kızım ve hiç susmuyor.
Senin iyi günlerin yine :)
Gerçi seninki erkek demi
Biraz daha ağır abi takılır kız kadar çok konuşmaz
99 nete 90 puan alabilmiş.bu da burda dursun, iyi okumalar :) ( random nick adlı üyenin yazısını okuyun )
https://eksisozluk.com/kpss-2018--3330959?p=4
Biz eşimle kendi aramızda konuşurken susturmaya kim, iz iz eni eksik olmasın, ne anlatirsan dinleyelim diye aramızda kaç kez konusmamiza rağmen o kadar süs diyoruz ki artıkYok canim ne agir abisi :) yarim yamalak konusmasiyla hic susmuyor bi de sagolsun yaramaz az biraz kendisi karistirmadik cikilmadik yer birakmiyor 1 snye oturmuyor bi de tv izletmiyorum o yuzden surekli ilgi bekliyor sıkılıyor haliyle
bilemiyorum cnm, sadece örnek olsun diye koydum :)99 nete 90 puan alabilmiş.
Çok az geldi bana. Ben 90 nete 90 puan gibi düşünüyordum hep
Hedefim 90 nettibilemiyorum cnm, sadece örnek olsun diye koydum :)
benim hedefim 92+, net olarak 100+ :)Hedefim 90 netti
100 nete çıkarayım her ihtimale karşı
İnşallah 92 üstü alırsın canimbenim hedefim 92+, net olarak 100+ :)
ama nedense hep gözümün önüne bi 89 puan geliyorsinirimi bozuyor
hayırlısı kuuzm :)İnşallah 92 üstü alırsın canim
hıımm eksiklerin varsa cnm deneme yapma istersen, hem moralin bozulmasın hem de daha çok soru çözersin.. bence konu sıralamasına takılma ben de mesela 20. yy osmanlıda kaldım ama atladım orayı çağdaşa geçtim, kendini nasıl ii hissedeceksen öyle yapDeneme yaptım arkadaşlar, netlerime bakmadım sadece matematiğe baktım 16.25.. tarihte baya boşum var, güncelde hiç bildiğim bi şey yoktu nerdeyse.. coğrafya ortalama.. bunun sonuçlarını kontrol eder bu gece hep coğrafya çözerim diye düşünüyorum.. tarihte de inkilap rezalet, galiba tarih tekrarımda osmanlıyı atlayıp inkilapa öncelik vericem.. aslında sırayı bozmak istemiyorum ama inkilaptan hiçbir şey bilmiyorum resmen..
haa cnm o çocuk yada kız neyse, 2012 de almış o netle o puanı..99 nete 90 puan alabilmiş.
Çok az geldi bana. Ben 90 nete 90 puan gibi düşünüyordum hep
Sırayı bozma bence elisyaDeneme yaptım arkadaşlar, netlerime bakmadım sadece matematiğe baktım 16.25.. tarihte baya boşum var, güncelde hiç bildiğim bi şey yoktu nerdeyse.. coğrafya ortalama.. bunun sonuçlarını kontrol eder bu gece hep coğrafya çözerim diye düşünüyorum.. tarihte de inkilap rezalet, galiba tarih tekrarımda osmanlıyı atlayıp inkilapa öncelik vericem.. aslında sırayı bozmak istemiyorum ama inkilaptan hiçbir şey bilmiyorum resmen..