KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Canım ben her gün bir ders çalışarak tüm konuları bitirdim 12. Ayda. Dilbilgisi ve geometri hariç.

Ondan sonra bir süre günde 2 farklı ders olarak ilerledim.

Sonra bir ay her hafta bir dersin kitabını bitirme kampı yaptım.

2 haftadır da günde 60 matematik 60 Türkçe + bir ders olarak ilerliyorum.

Yani ders çalışmaya başladığımdan beri tüm programları uyguladim sanırım.

Ama program yapıp yapıp hiç yarım bırakmadım. Hepsini uyguladim.

Karakutu kitaplarım bitene kadar da, bu programlarima devam edeceğim.

Ben de bu hafta ortalama günde 400 soru çözdüm. Ama haftanın 5 günü sadece ders çalıştığım için 2000 soru oldu. Hafta içi 40 tarih ve 100 Türkçe de yetistiremedim, onları da bugün yada yarın çözmeyi planlıyorum.

Kızımı parka götürdüm yoruldum öğlen iyi uyusun da kalan sorularımi.yaoatim diye ama 10 dk uyudu uyuyamıyorum şimdi malesef

Aksam erken yatar ders calisirsin bizim de ogle uykusu bosa gitti ben de yattim cunku mecbur artik aksama kaldi dersler

3 yaşında kızım ve hiç susmuyor.
Senin iyi günlerin yine :)
Gerçi seninki erkek demi
Biraz daha ağır abi takılır kız kadar çok konuşmaz
Yok canim ne agir abisi :) yarim yamalak konusmasiyla hic susmuyor bi de sagolsun yaramaz az biraz kendisi karistirmadik cikilmadik yer birakmiyor 1 snye oturmuyor bi de tv izletmiyorum o yuzden surekli ilgi bekliyor sıkılıyor haliyle

Yok canim ne agir abisi :) yarim yamalak konusmasiyla hic susmuyor bi de sagolsun yaramaz az biraz kendisi karistirmadik cikilmadik yer birakmiyor 1 snye oturmuyor bi de tv izletmiyorum o yuzden surekli ilgi bekliyor sıkılıyor haliyle
Biz eşimle kendi aramızda konuşurken susturmaya kim, iz iz eni eksik olmasın, ne anlatirsan dinleyelim diye aramızda kaç kez konusmamiza rağmen o kadar süs diyoruz ki artık
Çok konuşuyor çünkü :)

TV olayını çok iyi yapmisin canım.
Ben uygulayamadim.

Deneme yaptım arkadaşlar, netlerime bakmadım sadece matematiğe baktım 16.25.. tarihte baya boşum var, güncelde hiç bildiğim bi şey yoktu nerdeyse.. coğrafya ortalama.. bunun sonuçlarını kontrol eder bu gece hep coğrafya çözerim diye düşünüyorum.. tarihte de inkilap rezalet, galiba tarih tekrarımda osmanlıyı atlayıp inkilapa öncelik vericem.. aslında sırayı bozmak istemiyorum ama inkilaptan hiçbir şey bilmiyorum resmen..

hıımm eksiklerin varsa cnm deneme yapma istersen, hem moralin bozulmasın hem de daha çok soru çözersin.. bence konu sıralamasına takılma ben de mesela 20. yy osmanlıda kaldım ama atladım orayı çağdaşa geçtim, kendini nasıl ii hissedeceksen öyle yap

ayy kızlar 1 saat önce nasıl uyku bastirdı anlatamam, bugün hava burda bi tuhaf, lodos vardı, üstüne deli gibi kapkaranlık hava ve yağmur, neyse dedimyatayım az uyusam rahatlarım tabiki uyuyamadım ama şuan daha iyiyim, osmanlı devletine çalışcaktım hatta deneme yapacağım hala osmanlıdan vazgeçtim, soru çözücem sanırım bi de deneme yapayım ama kafam bi dünya

Sırayı bozma bence elisya
İnkılap daha kolay Osmanlı gibi çok savaş tarih padişah anlaşmalar yok.

Ama Osmanlı binlerce tekrar gerekiyor.

:))

Eklentiler

• vat1.png
    13,6 KB · Görüntüleme: 32
  • vat2.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…