:) hatta özellikle belirttim kağıda çözerken rakamlar farklı die ama bebeğim durmuyordu masaya 10 kez oturup kalktım bu soruyu çözerken. İnşallah sınavda yapmayız böyle hatalar :)
Allah bağışlasın :)Ins canım. Ah bu cocuklar benim kızımda kalem kitap görmesin tepemde bitiyor haklısın canım :)
Allah bağışlasın :)
Bende 19 bulmuştum. Yanlış bulmuşuz kuzum. Rakamları farklı dediği için 14. Farklı demeseydi 19 olurdu14 dogru cevap.degerleri niye oyle verdiniz bende 19 buldum ilk once.nasil oldu aciklarmisin.sagol cok ugrastim bende.
Vatandaşlığı hangi kaynaktan çalışıyorsun canımdün anayasa tarihi tekrarı yapıldı ve test çözüldü
bugün daha başlamayadım ama osmanlı kuruluş ve yükselme dönemini tekrar edeceğim.. :)
ben videodan çalıştım not aldım, şimdi anayasının pusulası ve notlardan devam ediyorum..Vatandaşlığı hangi kaynaktan çalışıyorsun canım
benim bi fikrim yok ama nette fazlasıyla video var zatenelit kpss video egitim seti var.bilginiz varmidir acaba nasildir?
konular karışmış aslında buna yazmak istemiştimbugün genel tekrar tarih-osmanlı kültür medeniyeti bitti ve soru çözüldü
sorun değil cnm :)konular karışmış aslında buna yazmak istemiştim
Öğretmen misiniz? Eğer öğretmenseniz eğitim bilimleri de olduğu için çok programlı ilerlemeniz gerekir. Çalışacağınız ders sayısı da fazla olacağı için özet çıkarmanızı önermem. Eğer öğretmen değilseniz de tüm dersleri birlikte yürütmenizi tavsiye ederim. Bir program yapmalısınız. Çünkü insan strese giriyor bir sürü düşünceye dalıyor o kadar çok konu var ki hangi birinden nerden başlasam hangi kitabı çözsem diye. Programda da şu saatlerde şu dersi bitircem gibi sınırlamalar koymadan. Beyin sınırlamalardan hiç hoşlanmaz. Belirlediğiniz saatte o konu bitmezse daha da strese girersiniz hem. Programda hangi gün neye çalışacağınızı belirleyebilirsiniz saat sınır koymadan. Mesela bugün türk islam devletlerine çalışıp bitircem gibi bir planınız olmalı. Türk islam bitince vakit kalırsa türkçeden sözcükte anlama çalışcam gibi. Masaya oturunca ne çalışacağınız belli olsun. Her ünite bitiminde de en az 200- 300 soru çözmek faydalı olur. Sorularda da yapamadığınız soruların konusunu açıp tekrar okumak faydalı oluyor baya. Ben öyle çalışıyorum yani. Bir de sözel dersleri okuyup geçmemek lazım. Beyinde kodlamak öğrenmek lazım. Çok soru çözünce hepsi oturuyor iyice konuya hakim oluyorsunuz zaten. En zayıf olduğunuz dersler neyse ona da ağırlık vermenizi tavsiye ederim. Mesela ben sözelde kötüyüm sözele sayısaldan daha çok vakit ayırıyorum.Kpss ye bende çalışacağım eşimi yeni ikna ettim.
Ama nasıl çalışmam gerektiği konusunda bir bilgim yok .
Bana yardım eder misiniz...