Konu anlatım ve soru bankası öneriniz nedirbugün tarih ilk Türk İslam devletleri çalışıldı, başlarındayım, 25 soru çözüldü
coğrafya Tr'nin iklim ve bitki örtüsü çalışıldı, 2 kitap toplam 91 soru çözüldü..
Sayisalci oldugum icin sozelim sifir diyecegune.dün 1 bugün 2 :) 9 ay olması da şansıma, zor ve geç kararla başladık..sayısalcı olmamdan dolayı tarih coğrafya sıfır :) bu yüzden konu anlatımı olarak coğrafya ve tarih ile başlamış oldum
çalıştığım konuları buraya not almak istiyorum..en azından unutmamak adına :)
Konu anlatım ve soru bankası öneriniz nedir
Sayisalci oldugum icin sozelim sifir diyecegune.
Matematikle cok zaman kaybetmeyecegim de. Gunde muhakak 500 soru coz yoksa kazanamazsin.
Yazidan kaynakli bir sikinti olmus . Kaba davranmadim. Bol soru cozmek gerek . Bol sans diliyorumkonu anlatımı olarak elimde sadece tarihin pusulası var, diğerlerini nette videolardan dinliyorum
soru bankası olarak yargı-pusula-benim hocam- doktrin yayınları iyidir
pardon ama üslubunuz çok kaba, ben sözelde bilgim olmadığı için o yorumu yazdım, kimin hangi çalışmayla kazanıp kazanamayacağını siz bilemezsiniz. bir daha yorum yazmazsanız sevinirim. iyi günler.
çok soru çözmenin gerekli olduğunu biliyorum elbette, konu bilmeden soru da çözülmüyor maalesefYazidan kaynakli bir sikinti olmus . Kaba davranmadim. Bol soru cozmek gerek . Bol sans diliyorum
çok soru çözmenin gerekli olduğunu biliyorum elbette, konu bilmeden soru da çözülmüyor maaleseftşkler bilgiler için.
konu bilmeden soru çözmek zaten anlamsız..he nedir genel kültürün gerçekten çok iyidir mesela çok gezmişsindir çok bilirsin o ayrı ama onun dışında zor yani..kesinlikle tekrar lazım yoksa hooppp uçuyor, şuan genel tekrarlardayım..Aynen katılıyorum, ben yazın coğrafya ve tarih konularını bitirdim testlerde de iyiydim ama 1.5 ay filan bakamadım hiç unuttum hepsini, soru çözüyorum hep yanlış çıkıyor.. konu çalışmak çok önemli, ve tabii soru çözmek de
Buraya yazıp yazmamak konusunda çok kararsızım artık.. başladığında bitiyor, ben yaklaşık 2.5 ayda bitrdim, arada hiç çalışmadığım, sıkıldığım da oldu ama bitti:)pofu ne güzel konuları bitirmişsin :) ben daha yeni başladım çalışmaya. Senin ilerlemiş olman beni de motive ediyor o yüzden seni takipteyim
bence gayet iyi konuları öğrendin ama pekiştirip kavrama süresi de olacaktır. O da olunca netlerin 100 ü geçerdeneme yaptım pazar günü, sonucum 55-5 genel yetenek, 32-10 genel yetenek :) eh orta şeker ama şimdilik normal
İnş canım.. daha fazla tarih vat çalışmalıyımbence gayet iyi konuları öğrendin ama pekiştirip kavrama süresi de olacaktır. O da olunca netlerin 100 ü geçer