KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Öğretmen misiniz? Eğer öğretmenseniz eğitim bilimleri de olduğu için çok programlı ilerlemeniz gerekir. Çalışacağınız ders sayısı da fazla olacağı için özet çıkarmanızı önermem. Eğer öğretmen değilseniz de tüm dersleri birlikte yürütmenizi tavsiye ederim. Bir program yapmalısınız. Çünkü insan strese giriyor bir sürü düşünceye dalıyor o kadar çok konu var ki hangi birinden nerden başlasam hangi kitabı çözsem diye. Programda da şu saatlerde şu dersi bitircem gibi sınırlamalar koymadan. Beyin sınırlamalardan hiç hoşlanmaz. Belirlediğiniz saatte o konu bitmezse daha da strese girersiniz hem. Programda hangi gün neye çalışacağınızı belirleyebilirsiniz saat sınır koymadan. Mesela bugün türk islam devletlerine çalışıp bitircem gibi bir planınız olmalı. Türk islam bitince vakit kalırsa türkçeden sözcükte anlama çalışcam gibi. Masaya oturunca ne çalışacağınız belli olsun. Her ünite bitiminde de en az 200- 300 soru çözmek faydalı olur. Sorularda da yapamadığınız soruların konusunu açıp tekrar okumak faydalı oluyor baya. Ben öyle çalışıyorum yani. Bir de sözel dersleri okuyup geçmemek lazım. Beyinde kodlamak öğrenmek lazım. Çok soru çözünce hepsi oturuyor iyice konuya hakim oluyorsunuz zaten. En zayıf olduğunuz dersler neyse ona da ağırlık vermenizi tavsiye ederim. Mesela ben sözelde kötüyüm sözele sayısaldan daha çok vakit ayırıyorum.
Teşekkür ederim

Bugün ben pek çalışamadım ev işleri ile geçti günüm. Tarih videosu izleyebildim bir tane sadece. O da yarım saatti. Yarın da temizlik günüm ama yine de yarın da az da olsa çalışmaya çalışcam akşam inşallah. Haftasonu bana kalsın diye temizzliği hafta içinde yapıyorum. Hafta içi akşam işten yorgun geldiğimden çok da verimli olmuyor açıkçası çalışmalarım. Ama pes etmek yok çalışmaya devam :)

Sen konulari hep bitirdin mi pofu hep genel tekrar yaziyorsun merak ettim

pofu benim de merak ettiğim şey kaç kitap bitirdin :)

Günaydın kızlar:)

Ben bi tur çalışma yaptım, gk da sıfır olduğum için kendi kendime 3-4 tekrar yapmam lazım diyorum, şuan 2. Tekrarların sonundayım, ilk çalışmam daha yavaştı ama 2. Tekrarda "aa bunu hatırlıyrm" olayı olduğu için daha hızlı geçti, ha bi de şey var her gün çalışmıyorum, ya aksilik çıkıyo ya canım istemiyor falan

Diğer soruya cvp verirsem, her dersten soru çözüyorum, ve sanırım mat vatandaşlık 2 kitap, tarih coğrafya 3 kitap, tr için özellikle paragraf çözüyorum henüz 1 kitap ama ales çıkmış tr soruları da çözdüm:)

Şuan tarih coğrafya ve vat daha önce çözdüğüm pdf kitaplarını tekrar çözüyorum bu da 2 kitap eder ve az kaldı.. yani bunun sonunda +2 kitap daha eklenecek:)

dün çalışmadım maalesef çok yorgundum, bugün 19. yy osmanlı devleti çalışıldı, soru çözümüne geçmedim henüz

saol tatlım depar attım çalışırken :KK70:

ben eylül sonu başladım, ne zaman bitirdim hatırlamıyorum ama sanırım kasım ortasıydı, sonra ikinci tekrarlara başladım
Baya hizli bitirmissin bize de nasip olur insallah :)

dün çalışmadım maalesef çok yorgundum, bugün 19. yy osmanlı devleti çalışıldı, soru çözümüne geçmedim henüz
soru çözümü de tamam, yarın 19. yy osmanlı devleti bölümüne kaldığım yerden devam edicem, hafta sonu daha çok yoğunlaşırım :)

evet baya hızlı oldu, ramazan hocanın çalışma stilini uyguladım, aslında ben ocak sonu biter diyordum ama ramazan hocanın programını yapınca baya erken bitti :) diğer tekrarlara fazla fazla yer kaldı .
Neymiski o program

Ya ben hiç çalışmadım. 20 ocak a kadar da büyük ihtimalle calisamayacagim.
Ondan sonra çalışsam 90 üstü alabilir miyim?
Çok umudum yok ama işte...

Günaydın kızlar:)

Ben bi tur çalışma yaptım, gk da sıfır olduğum için kendi kendime 3-4 tekrar yapmam lazım diyorum, şuan 2. Tekrarların sonundayım, ilk çalışmam daha yavaştı ama 2. Tekrarda "aa bunu hatırlıyrm" olayı olduğu için daha hızlı geçti, ha bi de şey var her gün çalışmıyorum, ya aksilik çıkıyo ya canım istemiyor falan

Diğer soruya cvp verirsem, her dersten soru çözüyorum, ve sanırım mat vatandaşlık 2 kitap, tarih coğrafya 3 kitap, tr için özellikle paragraf çözüyorum henüz 1 kitap ama ales çıkmış tr soruları da çözdüm:)

Şuan tarih coğrafya ve vat daha önce çözdüğüm pdf kitaplarını tekrar çözüyorum bu da 2 kitap eder ve az kaldı.. yani bunun sonunda +2 kitap daha eklenecek:)
Canım ben haftalık tekrar ve soru çözümü yapıyorum sen verim alabiliyormusun bu şekilde ve hiç deneme çözmedin mi

Canım ben haftalık tekrar ve soru çözümü yapıyorum sen verim alabiliyormusun bu şekilde ve hiç deneme çözmedin mi
deneme yaptım tatlım ben, gy 55-5 gk 32-10 du ama dediğim gibi ben gk da sıfırdan başladım, bu haftasonu yine deneme yapacağım sonuçları yazarım..
aslında evet haftada 1 yada en azından 15 günde bir tekrar yapılmalı ama ben şuan çalışıyorum, amacım zaten konuları bitirmekti işe başlarım diye tam da düşündüğüm gibi oldu.. ben verim alıyorum, çünkü bol soru çözüyorum, yani en az 100 soru.. bi şekilde temmuza kadar hepsi oturacak inanıyorum

Ya ben hiç çalışmadım. 20 ocak a kadar da büyük ihtimalle calisamayacagim.
Ondan sonra çalışsam 90 üstü alabilir miyim?
Çok umudum yok ama işte...
aslında yüksek puan almak hem performansa hem de biraz şansa bağlı, bunun için şahsen yorum yapamam

X