- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 36
1 kere yapsam korkumu yenerim heralde bilemedim :)ayyy korkmaaa ben 1 ay önce hiç hazır değilken yaptım tarih falan yerlerdeydi maksat hız kazanmak ve deneme çözme alışkanlığı yapmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 kere yapsam korkumu yenerim heralde bilemedim :)ayyy korkmaaa ben 1 ay önce hiç hazır değilken yaptım tarih falan yerlerdeydi maksat hız kazanmak ve deneme çözme alışkanlığı yapmak
Demirci mehmet cerkes ethem
valla cnm siz bilirsiniz, haftaya haftasonu rahatım artık, ben bi tane yapacağım aksilik olmazsa1 kere yapsam korkumu yenerim heralde bilemedim :)
Icra vekilleri heyeti miydi?
peekkiiii, TBMM döneminde şimdiki bakanlar kurulunun adı nedir?
eee kızlar deneme için kimseden ses çıkmamış?
Yap alim, canimBen henuz kendimi hazir hissetmiyorum :) korkuyorum :) ama herkes yapalim derse katilirim
mecbur kuzum napalım :)Bu ara herkesin kabul gunu anlasilan :)
evet cnm öyle bişeydi şuan tam ismini hatırlayamadımIcra vekilleri heyeti miydi?
katılmak isteyenlerle yapalım, branş denemesi de olabilir, normal deneme de yapabiliriz, bana hepsi uyar, sadece gk da olur... zaman tutarak yapacağımız için herşey kabul :)Yap alim, canim
Ben şimdiye kadar 9 deneme yaptım
Çok iyi konular bittiğinden değil, alışkanlık kazanmak için
Ve sınavdan önce 100 deneme hedefledim, bir yerden başlayarak bu hedefe ulasmaliyim
Ama şunu fark ettim ki, evde yapılan denemeyle dersanede yapılan neyler arasında 20 net fark var benim nerdeyse.
Yani evde daha rahat bu ortam süre sıkıntısı olmadan yapıyorum daha fazla net çıkıyor.
Kesinlikle bir dersanenin denemesine yazolmanizi tavsiye ederim,
30 denemeye 200 liraya yazildim,
Yildiztozu16 canim kesinlikle korkma. 50 net olsun sadece, her ay göreceksin 10 ar net artacak en az inşallah.
Gun mu belirleyecegizbsaat mi nasil yapcaz??katılmak isteyenlerle yapalım, branş denemesi de olabilir, normal deneme de yapabiliriz, bana hepsi uyar, sadece gk da olur... zaman tutarak yapacağımız için herşey kabul :)
gün cnm, bir de branş mı yapalım yoksa normal deneme mi? ben aslında branş düşünüyordumGun mu belirleyecegizbsaat mi nasil yapcaz??
Normal denemeden yana oyumu kullaniyorum o vakit :)gün cnm, bir de branş mı yapalım yoksa normal deneme mi? ben aslında branş düşünüyordum
Normal denemeden yana oyumu kullaniyorum o vakit :)
Koay gelsinKizlar dun misafir cardi gec kalktilar ancak 30 soru turkce cozdum daha da canim istemedi bugun acigi kapatmam lazim oglus uyudu simdi ders vakti
Uyku sıkıntım yok sukur 2-3e kadar calisirim insallahKoay gelsin
Benim de sAbah eşimin işi vardı kızımı geç kreş bıraktı 11 de oturabildim, ondan hedef soruma ulaşamadım. Kızım uyuduktan sonra tamamlamaya çalışacağım, ben deuyumayayim diye türk kahvesi ictim yemekten aonra
Pegem aslinda orta karar canim.Selam kızlar, ben de normal deneme taraftarıyım, hatta sınav süresi içinde çözelim.. netleri yazalım, benim başta netlet rezalet gelebilir, matematikte çoğu konum hala bitmedi..
Bugün 2 vatandaşlık videosu 48 vatandaşlık sorusu çözdüm, 1 tarih videosu, 15 matematik 22 türkçe sorusu çözdüm.. gece devam etmeyi düşünüyorum bakalım.. matematik çözerken zorlanıyorum ve sıkılıp çok oyalanıyorum, daha kolay bi test kitabı mı almalıyım sizce, pegem çözüyorum şu an.. zor geliyor bana özellikle konunun 3. testleri filan..