- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun canım yaArkadaşlar iyi akşamlar.
Bir hafta yokum demiştim ama, planladigimiz tatile çıkamadım.
Yolda otobusumuz kaza geçirdi. Geri dönmek zorunda kaldık.
Tekrar da gitmeyeceğim.
Hafta sonu kendimi toparlar
Pazartesi ders çalışmaya başlarim inşallah.
Maşallah canım konu arkasından baya soru çözüyorsun. Tebrikler.Kizlar ben geldimmm
MATEMATİK- Köklü Sayılar bitirildi toplam 437 soru çözüldü.
TARİH- 1. TBMM Dönemi ve Muharebeler konu anlatımı çalışıldı. 452 soru çözüldü daha sorular var cozdukce oturuyor en cok soru gelen unitelerden birisi de bu unite o yuzden fire vermemek lazim
Bu arda @sarfansari gecmis olsun
@cmp87 sen nerelerdesin
Dogru ya demistin kafa gitmis valla :) calisamamak vicdanen rahatsiz ediyor insani ama malesef elden de bir sey gelmiyorboyle bi durumda daMerhabalar kızlar benim yatılı misafirim gelecekti ya geçen hafta geldi 2 hafta daha kalacak. Pek çalışamıyorum ev işlerinden haftasonu da pek evde durmuyoruz. Ama yine de geçen hafta bir saat bakabildim. Bugünde bir saat çalışmaya çalışcam. 2 hafta sonra burda daha aktif olacağım inş.
Bu arada Safransari çok geçmiş olsun.
Ben de konuları hızlı geçip az soru çözdüğümden pek oturmadığını farkettim geçenlerde ama yine de böyle devam edip tekrarlarda oturtmaya çalışcam konuları inş.
Merhabalar kızlar benim yatılı misafirim gelecekti ya geçen hafta geldi 2 hafta daha kalacak. Pek çalışamıyorum ev işlerinden haftasonu da pek evde durmuyoruz. Ama yine de geçen hafta bir saat bakabildim. Bugünde bir saat çalışmaya çalışcam. 2 hafta sonra burda daha aktif olacağım inş.
Bu arada Safransari çok geçmiş olsun.
Ben de konuları hızlı geçip az soru çözdüğümden pek oturmadığını farkettim geçenlerde ama yine de böyle devam edip tekrarlarda oturtmaya çalışcam konuları inş.
Bu ara herkesin kabul gunu anlasilan :)kızlar benimde bu gece istanbuldan kayınpeder gelecek yatılı 1 hafta bende yokum sonra tam gaz devam
aynı konuları bitirmişiz :)Tarih 1. Tbmm ve muharebeler 464 soru daha cozuldu. Sonunda unite bitirildi. Yarin turkce gunu ilan ettim :) biraz tarama testleriyle sozel mantik cozmeyi planliyorum
Ben de dun farkettim :) ama senin 2. Tekrar sanirim dimiaynı konuları bitirmişiz :)
Ben henuz kendimi hazir hissetmiyorum :) korkuyorum :) ama herkes yapalim derse katilirimeee kızlar deneme için kimseden ses çıkmamış?
evet cnm :) söyle bakalım 1.TBMM döneminde düzenli orduya karşı çıkan isyanlar hangileri ?Ben de dun farkettim :) ama senin 2. Tekrar sanirim dimi
ayyy korkmaaa ben 1 ay önce hiç hazır değilken yaptım tarih falan yerlerdeydi maksat hız kazanmak ve deneme çözme alışkanlığı yapmakBen henuz kendimi hazir hissetmiyorum :) korkuyorum :) ama herkes yapalim derse katilirim
Demirci mehmet cerkes ethemevet cnm :) söyle bakalım 1.TBMM döneminde düzenli orduya karşı çıkan isyanlar hangileri ?