KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Arkadaşlar iyi akşamlar.
Bir hafta yokum demiştim ama, planladigimiz tatile çıkamadım.
Yolda otobusumuz kaza geçirdi. Geri dönmek zorunda kaldık.
Tekrar da gitmeyeceğim.
Hafta sonu kendimi toparlar
Pazartesi ders çalışmaya başlarim inşallah.

Arkadaşlar iyi akşamlar.
Bir hafta yokum demiştim ama, planladigimiz tatile çıkamadım.
Yolda otobusumuz kaza geçirdi. Geri dönmek zorunda kaldık.
Tekrar da gitmeyeceğim.
Hafta sonu kendimi toparlar
Pazartesi ders çalışmaya başlarim inşallah.
çok geçmiş olsun canım ya

Kizlar ben geldimmm
MATEMATİK- Köklü Sayılar bitirildi toplam 437 soru çözüldü.

TARİH- 1. TBMM Dönemi ve Muharebeler konu anlatımı çalışıldı. 452 soru çözüldü daha sorular var cozdukce oturuyor en cok soru gelen unitelerden birisi de bu unite o yuzden fire vermemek lazim

Bu arda @sarfansari gecmis olsun
@cmp87 sen nerelerdesin

Kizlar ben geldimmm
MATEMATİK- Köklü Sayılar bitirildi toplam 437 soru çözüldü.

TARİH- 1. TBMM Dönemi ve Muharebeler konu anlatımı çalışıldı. 452 soru çözüldü daha sorular var cozdukce oturuyor en cok soru gelen unitelerden birisi de bu unite o yuzden fire vermemek lazim

Bu arda @sarfansari gecmis olsun
@cmp87 sen nerelerdesin
Maşallah canım konu arkasından baya soru çözüyorsun. Tebrikler.

Merhabalar kızlar benim yatılı misafirim gelecekti ya geçen hafta geldi 2 hafta daha kalacak. Pek çalışamıyorum ev işlerinden haftasonu da pek evde durmuyoruz. Ama yine de geçen hafta bir saat bakabildim. Bugünde bir saat çalışmaya çalışcam. 2 hafta sonra burda daha aktif olacağım inş.
Bu arada Safransari Safransari çok geçmiş olsun.
Ben de konuları hızlı geçip az soru çözdüğümden pek oturmadığını farkettim geçenlerde ama yine de böyle devam edip tekrarlarda oturtmaya çalışcam konuları inş.

Merhabalar kızlar benim yatılı misafirim gelecekti ya geçen hafta geldi 2 hafta daha kalacak. Pek çalışamıyorum ev işlerinden haftasonu da pek evde durmuyoruz. Ama yine de geçen hafta bir saat bakabildim. Bugünde bir saat çalışmaya çalışcam. 2 hafta sonra burda daha aktif olacağım inş.
Ben de konuları hızlı geçip az soru çözdüğümden pek oturmadığını farkettim geçenlerde ama yine de böyle devam edip tekrarlarda oturtmaya çalışcam konuları inş.
Dogru ya demistin kafa gitmis valla :) calisamamak vicdanen rahatsiz ediyor insani ama malesef elden de bir sey gelmiyorboyle bi durumda da

Çok.sagol.canim.
Motivasyon arası olsun senin için de inşallah. Sahalara hızlı bir şekilde dönersin :KK66:

merhaba kızlar, ben geldim :)

istanbula bugün öğleden sonra dönüş yaptım ve feci yorgunummm :S ama gene de hızlı bi şekilde çalışmaya başladım

tarih 1. TBMM dönemi bitti ve test çözüldü , matematik üslü sayılar kalan testler de bitti :)) haftaya güzel başlıyorum. bu haftadan sonra rtahatım artık, kararlaştırıp hep beraber bi deneme yapalım ne dersiniz?

Tarih 1. Tbmm ve muharebeler 464 soru daha cozuldu. Sonunda unite bitirildi. Yarin turkce gunu ilan ettim :) biraz tarama testleriyle sozel mantik cozmeyi planliyorum

Günaydın
Bu hafta tarih hafta.
Günde 300 soru çözerek tarihin pusulası kitabını bitirmeyi planlıyorum.
Kolay gelsin herkese

X