- 23 Şubat 2018
- 439
- 510
Okuyarak okuyacografya madenleri nasil ezberlediniz?
O da bir ihtiyaç motivasyon için :)Kızlar bugün de hedefime ulaştım. Bu haftasonu ve pazartesi günü önümüzdeki 3 gün işlerim varumarım eksiğimi kapatabilirim.. bir de erkek arkadaşımla bugün saatlerce konuşmak zorunda kaldık, çok özlemişim karşı koyamadık :):)
ee harita üzeirnden gösterilirse bu sefer ne nerde bilemicemOkuyarak okuya
Harita çiz o zaman canım. Görsel hafinana kaydetee harita üzeirnden gösterilirse bu sefer ne nerde bilemicemgibime geliyor :) tarihten korkmuyorum coürafyadan korkuyorum ya bçyle bi şey olamaz cidden. Neyse bakıcam bugün artık eksiklerime sadece.
2 sinide kuzum..Hangisini canım.
evet cnm tabiki çıkmış sorularAlmadığım tek kaynak sanırım önerir misin pofu?
Matematikleri mı ?2 sinide kuzum..
ben de mat ve vat var, ikisi de yarı da şuanMatematikleri mı ?
Maşallah canım. İyi ilerlemissinben de mat ve vat var, ikisi de yarı da şuan
Ben yapmayı düşünüyorum ama daha fırsat bulamadım canım..Selam kızlar, deneme yapan var mı hafta sonu
Canım pegem, kozmik oda, data çözdüm öneririm.Kızlar coğrafya soru bankası olarak pusula ve pegem duşunda önerisi olan var mı
Kızım uyursan ben de yapacağımBen yapmayı düşünüyorum ama daha fırsat bulamadım canım..
Kozmik odayi cozuyorum gayet guzelKızlar coğrafya soru bankası olarak pusula ve pegem duşunda önerisi olan var mı
ben yapcaktım ama evde m,isafir vardı o sebepten bu hafta yapamadımSelam kızlar, deneme yapan var mı hafta sonu
toplam netin ne? :)Berbat sonucu bir deneme çözüyorum su an
Türkçe kaldı sadece ve 40 karda netim
Murat yayınlarının 10 li denemesinin 6 numarası.
En zor denemesi serinin sanırım