KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Canım sen çok irdeliyorsun
Bu çok güzel bir şey
Soruyu anlamadan mantığını çözmeden bırakmiyorsun
En iyisi aslında öğrenebilmek icin
Ezberleyince unutuyorum ben o yüzden öğrenmeye çalışıyorum, bi de bir sürü ders hangi birini ezberleyeceksin çok yorucu olur öyle. Bir tek vatandaşlık ezberi yapcam, onu da sona doğru yapcam; çünkü bir ay bakmasan unutuluyor hukuk, yarım yamalak kalıyor bilgi. Inşallah hepimiz öğreniriz ve dilediğimız puanları alırız. :dua:

Ezberleyince unutuyorum ben o yüzden öğrenmeye çalışıyorum, bi de bir sürü ders hangi birini ezberleyeceksin çok yorucu olur öyle. Bir tek vatandaşlık ezberi yapcam, onu da sona doğru yapcam; çünkü bir ay bakmasan unutuluyor hukuk, yarım yamalak kalıyor bilgi. Inşallah hepimiz öğreniriz ve dilediğimız puanları alırız. :dua:
İnşallah canım.
100 de gözümuz yok 90 alalım yeter :)
Senin hukuk bilgin zaten var, biraz göz atsan yeterli olur
Ben anayasa dan 4 kitap bitirdim. Ama hala netlerim 5-8 arası. Günceller hariç :KK43:

Kızlar günaydın. Dün tam 600 tarih sorusu çözdüm, kafam bi milyon hala :) bugün de tam gaz devam inşallah. Siz neler yapıyorsunuz?

İnşallah canım.
100 de gözümuz yok 90 alalım yeter :)
Senin hukuk bilgin zaten var, biraz göz atsan yeterli olur
Ben anayasa dan 4 kitap bitirdim. Ama hala netlerim 5-8 arası. Günceller hariç :KK43:
Uzun süre tekrar etmeyince ben de unutuyorum, sadece temel bilgiler kalıyor. Sıkma canını şimdi ben de çözmek istesem bazı şeyleri karıştırırım yüksek ihtimal. Moda mod ezber gerektirdiği için böyle oluyor

Kızlar benim de denemelerde 90 nete yakın yapıyorum, en büyük düşmanım vatandaşlık ve güncel bilgiler :) bu konuda önerilere açığım. Bu arada Rabbim hepimizin emeklerini görüyor, biz azmedip çalışalım; gerisi nasip..

Kızlar benim de denemelerde 90 nete yakın yapıyorum, en büyük düşmanım vatandaşlık ve güncel bilgiler :) bu konuda önerilere açığım. Bu arada Rabbim hepimizin emeklerini görüyor, biz azmedip çalışalım; gerisi nasip..
Maşallah dahada artacak inşallah.

Hangi denemeleri cozuyorsun birde önerir misin ???

X