- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 36
Benim bolum mutercim tercumanlik ing-frBenim bilim lisans isletme kızlar
Sizlerin neler
Aslında daha önce yarışırken öğrendim ama başka başka topikler karıştı biraz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bolum mutercim tercumanlik ing-frBenim bilim lisans isletme kızlar
Sizlerin neler
Aslında daha önce yarışırken öğrendim ama başka başka topikler karıştı biraz.
Matematik uslu sayilar bitirildi 132 soru cozuldu
Kızlar ya bir topikte toplassak
Her sene çok güzel kpss tepkileri olurdu burda, bu sene burada tam motivasyon sağlanamadı. Ben de günlük bildirim yapacak arkadaşlar arıyorum.
Kolay gelsin Sana DAbenim de bugün mat günüm :)
hoş geldiniz
ah tşk ederim, ben de eve geçince artık :))) mat ve tr yi çok boşladım bu ara artık onlarada zaman ayırmam gerekKolay gelsin Sana DA
Son 27 sorum kaldı
5 te kızım kresten geliyor ve ondan so ra hiç ders calisamiyorum bugün programım yetişti satılır sukur
Ben bu sene programımı soyle ya prim, hafta mi her gününe bir ders olacak şekilde buğu kadar böyle ilerledimah tşk ederim, ben de eve geçince artık :))) mat ve tr yi çok boşladım bu ara artık onlarada zaman ayırmam gerek
Ben ilk calismaya basladigimda oyle yapiyordum bir derse 1 hafta ayiriyordum.en bastaki derse donene kadar aradan baya zaman geciyor ve koptugumu farkettim.simdi bir dersten bir unite seklinde gidiyorum tarih ve mat 2 unite yapacagim bundan sonra onlarda biraz geriyim cunkuBen bu sene programımı soyle ya prim, hafta mi her gününe bir ders olacak şekilde buğu kadar böyle ilerledim
Şimdi ise kamp planı yaptık her hafta bir dersten bir kitap bitireceğim. Ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum. bilmiyorum dersi bitirip 4 hafta bakmayacagim o derse umarım geriketmez BENI
Bu yad oy ilerler eski duzenime dönerim olmadi
Aynı anda yürütmek ve her derse ağırlık vermek önemli. Ama mat tarih dersleri daha fazla konu var biraz daha ağırlık veriliyorBen ilk calismaya basladigimda oyle yapiyordum bir derse 1 hafta ayiriyordum.en bastaki derse donene kadar aradan baya zaman geciyor ve koptugumu farkettim.simdi bir dersten bir unite seklinde gidiyorum tarih ve mat 2 unite yapacagim bundan sonra onlarda biraz geriyim cunku
Bu ay bu planı bitti y bir gunde bir ders olarakilerleyeceğizBir ara bende ders ders çalışmıştım kpss ye mesela tarihi bitirmiştim. Fulle yakın yapmaya başlamıştım ama sonra 2-3 ay hiç bakmadım ve hiç bir şey hatırlamadığımı farkettim netlerim de yarıyarıya düştü. Sınavdan önce de hızlıca tüm konuları bir kere okudum ama yine de sanki ik defa okuyormuşum konuları gibi hissetmiştim. Unuttuğum için baştan çalışmam gerekliydi ama vakit de yoktu. Yine acaba öyle mi yapsam sonra sık sık tekrar mı yapsam dedim ama vazgeçtim.
Sarfansari bence senin tekniğin kötü değil ama tüm konuları bitirmişsin bir derse bir hafta ayırmakta bir sakınca yok sınava daha çok var çünkü. Bir ayını ayırıp 5-6 kitap bitireceksin. Sonraki aylarda fazla fazla tekrar ve test deneme çözümü ile toparlayabilirsin bence
Denk gelmedim, zayen doguda kucuk bir ilcede oturuyorum, pek yayin bulamuyorum siparoslerimi hep internetten veriyorum kitaplari inceleme firsatim olmadanKızlar şu takvimi çok merak ettim. Kitapçıda falan denk geleniniz var mı? nasıl bir şey ?
http://www.maksimumkitap.com/showbo...s-94M_Eik_9p_04sTN0OwckSkRu5RMHQaAoeVEALw_wcB
Şükürler ol su ol su bitti benimTürk islamdan son 2 videom kaldı. 22. ve 23. videoları da izledim mi kitaplara geçcem inşallah. Toplamda 100 tarih videosu var ben beşte birini bitirdim. Yavaş ilerliyorum diyorum ama hiç de fena sayılmaz gibi geldi :)
Bugün de planım o 2 videoyu izleyip bitirmek inşallah.
Bende karakutunun http://www.kitappatik.com/KPSSNIN-KARAKUTUSU-GENEL-KULTUR-GENEL-YETENEK-ALTIN-PAKET,PR-4214.html bu setini almayı düşünüyorum nisan mayıs gibi. O zamana kadar da elimdekileri bitirmem lazım tabi ki.Bu ay bu planı bitti y bir gunde bir ders olarakilerleyeceğiz
Zaten elimdekiler bu kamp programıyla programıyla kitaplar inşallah
inşallah sonra karakuyu setini alacahim sinavlarda cikmis soruları
Baya soru var onlarda, 2. Ayin 15 i gibi başlasam 2 yad yad biter sanırım, ondan sonra da ders denemeleri almayi planlıyorum
Son ayda sadece deneme çözerim diye planlafim inşallah
Tarih cok nankör bir ders, surekli tekrar gerekiyor
Bence matematik turkce cografya bol soru cozulerek ilerlenmeli
Tarih anayasa bol tekrar
Bende bugünkü matematik planını yaptım. Kızımı uyuturken coğrafya çözeceğim. Coğrafyaya özel bir gün ayrılıyorum artık, akşamları uykuya dalmadan önce kızım uyuturken 50-60 soru cozuyorum. 2 haftadada bir kitap bitmiş oluyor bu hesapla :)Türk islamdan son 2 videom kaldı. 22. ve 23. videoları da izledim mi kitaplara geçcem inşallah. Toplamda 100 tarih videosu var ben beşte birini bitirdim. Yavaş ilerliyorum diyorum ama hiç de fena sayılmaz gibi geldi :)
Bugün de planım o 2 videoyu izleyip bitirmek inşallah.
Aynen bende bu seti alacağım canıBende karakutunun http://www.kitappatik.com/KPSSNIN-KARAKUTUSU-GENEL-KULTUR-GENEL-YETENEK-ALTIN-PAKET,PR-4214.html bu setini almayı düşünüyorum nisan mayıs gibi. O zamana kadar da elimdekileri bitirmem lazım tabi ki.
İnşallah alıp çözeriz faydasını görürüz.Aynen bende bu seti alacağım canı
Ösym nin hazırladığı sınâvlardaki cikmis sorular olduğu için ösym nin dilini daha iyi çözebiliriz bu kitaplarla,
Ben de bu siteden baktım, bu siteden alacağım inşallah.
Önemli değilBuna arada TABLETTEN YAZIYORUM, sinav siresince hafta içi akıllı akıllı kulkanmiyorum sosyal medyadan uzak kalmak için, bazı kelimeler yanlı çıkıyor kusura bakmayin
Insallah.İnşallah alıp çözeriz faydasını görürüz.
Önemli değil
Ben onu aldım da ilerde çözmeyi planlıyorum inş. Kpss soruları da ales tarzı olduğundan onları çözmeden girmek olmaz sınava. Çünkü kpss kitaplarındaki türkçe matematik soruları çok da kaliteli değil bence. ÖSYM nin soruları baya kaliteli oluyor açıkçası zor da oluyor.Insallah.
Bir de aleks in skn 5 yil cikmis soruların alip çözelim, kbps kbps zorlayıcı olur ama uzun paragraf sorulari felan güzel güzel kazandı diye dusunuyorum