- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.131
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman bugün silkelen ve kendine geliyileştim baya iyiyim de ne bileyim kitap açmak istemiyor canım, ofluyorum pofluyorum. Saatlerce telefonla vakit harcıyorum. Hic böyle değildim, 2 gündür çok fena bozdum kendimi...
Bende anayasanın ve coğrafyanın pusulası konu anlatımlarına ve soru bankalarını alacağım.Aldığım kitaplar, tarihin pusulası soru bankası, coğrafya soru bankası aldım uzman kariyer, pegemin 10lu denemesini aldım bi de...
Geçmiş olsun canimlilac kullanmaya başla hemen i,erlemedenGecmisbolsun cekirdekcik ben de sanirim hasta olacagim oglum gece yine uyumadi perisan bir gece daha gecirdim artik sabah yatip kalkmaya dayanamayip yanina yattim ustum acik kalmis inceydi de suan bogazimda agri burnumda tikaniklik.yuzum falan da sismis.bu oglan beni perisan ediyor yahu
Emziriyorum ilac da kullanamiyorumki :/Geçmiş olsun canimlilac kullanmaya başla hemen i,erlemeden
Bunu okuyan ve sadece böyle düşünen sen olmiycaksin büyük bir kesim zaten sırf böyle birşey yüzünden bırakacak zaten çalışmayı, ya pes edip kaybedenlerin tarafında olursun yada oturup ders çalışmaya devam eder kazanan tarafta olursunslm kızlar
bugün resmi gazetede bazı kurumların 2018/1 alımları açıklandı ve aşırı canım sıkıldı
kafama takılan biz temmuzda gireceğiz sınava neden 2018/1 alımları haziran da? böyle saçmalık mı olur ya
bi çok kişi kadroları doldurcak :) bize bişey kalmıycak düzgün..aşırı moralim bozuldu ve sınava çalışmayı bırakmayı düşünüyorum.. bu saatten sonra şu moralle bişey yapabilceğimi sanmıyorum.. sabahtan beri başım ağrıyor canımın sıkıntısından
Çok azda olsa çalış kısa bir konu veya bir tane test çöz minik programlar hap günlük artan bir şekilde eski duzenine ulaşacak cekilde üzerine koya koya bir haftaya yay, benimde boynum agridiginda başımda çok agriyordu 4 gün hiç dersin başına oturamadim sonrasında çalışma isteği kalmamıştı yarın saat bir saat iki saat her gün üzerine koya koya çalıştimkızlar ders çalışma isteğinizi kaybettiğinizde ne yapıyorsunuz? aşırı canım sıkılıyor ya, başıma hiç böyle bir şey gelmemişti, kafayı yicem. Benim de buna moralim bozuldu, bir de sanırım kafama takılan, etkilendiğim birisi var şu aralar hiç zamanı değilken. gönül işi falan hiç vakti değil...
Nasıl kendinizi toparlıyorsunuz motivasyon gidince? soğuk odada mı çalışsam napsam yaaa...
pofu , üzülme bizden de hiç alım olmuyor bazen. Benim durumum daha da kötü. Allah bir kapıyı kaparsa başka bi kapıyı açar.
Canım sen alimlari takip etmiyorsun sanirimslm kızlar
bugün resmi gazetede bazı kurumların 2018/1 alımları açıklandı ve aşırı canım sıkıldı
kafama takılan biz temmuzda gireceğiz sınava neden 2018/1 alımları haziran da? böyle saçmalık mı olur ya
bi çok kişi kadroları doldurcak :) bize bişey kalmıycak düzgün..aşırı moralim bozuldu ve sınava çalışmayı bırakmayı düşünüyorum.. bu saatten sonra şu moralle bişey yapabilceğimi sanmıyorum.. sabahtan beri başım ağrıyor canımın sıkıntısından
Çözümleri bekliyorum Eki Görüntüle 2124220
İçimi ferahlattın kız :)Canım sen alimlari takip etmiyorsun sanirim
2 senede bir sinav yapılır, yapılır bu puan 2 sene geçerli olur.
Bu iki senede 4 alım gerçekleşir.
2018 in haziran alımında yapılacak olan atama 4. Alım oluyor. 2016 puani olanlar tercih edecek
Yani canim bu hazirandaki alım her sene hazir and olan alım. Biz bu akımdan sonra sınava gireceğiz.
2 senedir saçma birsey yapılıyordu, 5. Ayda sinav oluyor, 6 ayda alım oluyord, bir sene öncekinin puanıyla. Bu sene bu saçmalık kalktı sinav 2 ay ertelenerek. 6. Ayda 2016 puanının son alımı olacak 7. Ayda yeni sinav olacak
2018-1 kadrolarının da açıklandığı felan yok, yalan haberdir o. Mart ayında kurumlar ihtiyaçlarını devlet planlama teşkilatına gönderir onlar da 3 ay içinde bütçeye göre kişi sayısı belirlediler. Son güne kadar kimse bilmez kaç kadro geleceğini.
Doğru cevap çözüm atar misinCevap 40 mı
Doğru cevap çözüm atar misin
3 gündür acayip hasta oldum ya 7-8 tane ilaç kullanıyordum bugün daha iyiyim ama 2-3 gündür çalışma isteğim kaçtı kızlar ya... sabah erken kalktım şu saat oldu, hala tık yok... Bi de dün kitaplarım geldi peeeehhh...